MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzisiaj robicie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 200 z 1003 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 199 | 200 | 201 ... 1001 | 1002 | 1003 ] - Skocz do strony

Str 200 z 1003

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2019-10-22 16:12:17 (6 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Próbuję ze wszystkich sił nie zasnąć. Późne godziny chodzenia do spania i wczesne poranki dają się trochę w kość. Poranne wstawanie ma swoje uroki, ale w godzinach popołudniowych czuję, że mogłabym się zdrzemnąć w każdej pozycji i każdym miejscu.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andyopole

Post #2 Ocena: 0

2019-10-22 16:43:30 (6 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2019-10-22 15:02:14, ZlotaPerla1 napisał(a):
Cytat:

2019-10-21 21:48:04, Richmond napisał(a):
To po lewej to byl chyba jakis kurczak po chinsku, ziemniaki i jakies owoce. Te noclegi mialy jedzenie w cenie (nie bylo innej opcji) i nie bylo tez niestety zadnego wyboru dan. Po prostu przynosili do stolu, to co bylo danego dnia.

A w temacie watku, to oszczedzilam dzisiaj pareset funtow na nie kupowaniu nowych regalow z Ikei. Zaoszczedzilam tez planecie na odpadach, przyjmujac na stan uzywane meble za grosze i za darmo. Kosztowalo mnie to wycieczke krajoznawcza po okolicach Dartford po ciemku, ale dalo rade.

Tak mi się właśnie wydawało, że obok homara leży chińszczyzna, mieszanka wybuchowa :-]

Meble z Ikei to są ładne na reklamie i w serialu Rodzinka Pl ;-) ale ponoć kuchnie są całkiem całkiem, nie wiem, ja swoje kuchenne budowałam w Polsce.

Kolega tutaj zrobil sobie kuchnie z IKEA USA. Meble sa OK natomiast plyta kuchenna (indukcyjna) juz mu sie spieprzyla dwa razy. Oczywiscie w momencie gdy nieco wczesniej skonczyla sie gwarancja.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2019-10-22 18:11:01 (6 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Jakiś czas temu pokupowałam kilka białych bluzek. Zrobiłam sobie kawę i cos tam sobie na nich ciapię mazakami do materiału. Później trzeba będzie kolor utrwalić, żeby nie zlazł podczas malowania.

Obrazek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2019-10-24 11:50:09 (6 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wczoraj wieczorem skończyłam bazgrać na bluzce. Muszę ją późnej dobrze przeprasować, żeby się kolor utrwalił. Z samego rana zaliczyłam długi spacer po moich osobistych krzakach. Posłuchałam ryczenia jeleni i wypiłam kawę w przyjemnej kawiarence. Zdążyłam pozałatwiać sprawy na "mieście" i niedawno przyszłam do domu. Teraz potrzebuję kawy

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #5 Ocena: 0

2019-10-24 12:26:29 (6 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Też dopiero przyszłam i do garów :-/
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #6 Ocena: 0

2019-10-24 12:45:08 (6 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Aktualizuje backupy i kupilam bilet do Bostonu za 67 funtow. Nie wiem czy go uzyje, ale do sierpnia 2020 jest tyle czasu, ze moga go jeszcze anulowac i wiele moze sie zmienic.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2019-10-25 13:15:47 (6 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Wychodziłam już na lunch z mężem, już byłam na progu...I zatrzasnelam wejsciowe drzwi za sobą ... z kluczami w zamku środku. Na nieszczęście są bardzo widoczne (a na złość nie mogę ręka przez wlot na listy dostać, a złodziej napewno dostanie...). Siedzę i pilnuje teraz kluczy, a mąż pojechał na drugi koniec Londynu po drugie. Spodziewam się, że to nie pierwszy i nie ostatni taki trick z tymi drzwiami, muszę siostrze podpowiedzieć żeby sobie ławkę pod domem postawiła na takie okoliczności. :-]:-]

Z lunchu będzie raczej kolacja teraz...byle nie padało...
Ada

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2019-10-25 18:16:24 (6 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Ja dziś odrabiałąm zaległości w spaiu. Robię dziś sobie dzień lenia. Wszelkie zaleglosci bede nadrabiac juro. Dzis korzystam z mojego lenistwa i mu sie z przyjemnoscia oddaje. Za oknem mam koniec świata. Płot mi lata i mam oberwanie chmury. Pozniej moze zapodam sobie jakis film.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2019-10-25 18:29:57 (6 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Bez specjalisty się nie obyło, nawet przechodzące chudzinki oferował pomoc, ale wpust na listy okazał się za mały na najchudsza reke... dobrze że znamy montera drzwi, i akurat był w domu. Przygoda z drzwiami pomyślnie zakończona. :-] czas na lampkę wina na uczczenie okazji...
Ada

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #10 Ocena: 0

2019-10-25 20:04:56 (6 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2019-10-25 18:29:57, Adacymru napisał(a):
Bez specjalisty się nie obyło, nawet przechodzące chudzinki oferował pomoc, ale wpust na listy okazał się za mały na najchudsza reke... dobrze że znamy montera drzwi, i akurat był w domu. Przygoda z drzwiami pomyślnie zakończona. :-] czas na lampkę wina na uczczenie okazji...

Dkatego najlepszy jest amerykanski sposob wchodzenia do domu: przez garaz. Automat podnosi brame, nie trzeba szturchac kluczem w zamek.

Do góry stronyOffline

Strona 200 z 1003 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 199 | 200 | 201 ... 1001 | 1002 | 1003 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,