Str 1089 z 1089 |
|
---|---|
Turefu | Post #1 Ocena: 0 2025-08-17 09:14:54 (8 godzin temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Właśnie zjadłam śniadanie. Kanapki BLT. Teraz się zastanawiamy, co będziemy dziś robić. Chcę dać Młodemu jakąś rozrywkę w budżecie. York odpada, bo podnieśli ceny parkingu do żenującego stanu.
|
ZlotaPerla2 | Post #2 Ocena: 0 2025-08-17 09:32:18 (8 godzin temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Ile? chyb anie więcej jak w Lincoln
![]() Nie pamiętam już gdzie i za ile parkowaliśmy w Yorku. Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
Richmond | Post #3 Ocena: 0 2025-08-17 10:27:15 (7 godzin temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2025-08-16 20:09:40, galadriel napisał(a): Dzis bylo wywozenie galezi i zieleniny poobcinanych w zeszly wekeend do recyckling centre. Zebralo sie tego z dzieciec worow albo i wiecej. A w tym recyckling center jeden z pracownikow mnie zagadywal, ze mam fajny samochod i takie tam. Ladny pan, niebieskie oczy, wysoki, instagramowe zeby. Tak mysle, w pewnym wieku czlowiek sie na randkowanie nie nadaje. Byl taki temat u mnie w pracy, i ja tych ich pomyslow tak slucham, i mysle co za bzdury. No to pytaja, jaka jest wg mnie idealna randka. No to mowie: jest plot do pomalowania, pare spraw do przykrecenia wiertarka, sciany, sufity. Przeciez jesli juz mam sie z kims umawiac, to niech sie prxynajmniej do czegos przyda nie? Do przytulania to ja mam kota. Nie pyskuje przynajmniej. To nie randka, może weź sobie na sex jakiegoś handymana ![]() Carpe diem.
|
fugazi | Post #4 Ocena: 0 2025-08-17 10:52:22 (7 godzin temu) |
Z nami od: 27-03-2016 Skąd: l |
![]() Londek wita kierowców ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: fugazi 17-08-2025 11:05 ] |
Turefu | Post #5 Ocena: 0 2025-08-17 13:22:50 (4 godziny temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
ZlotaPerla2, £21.50 za cztery-pięć godzin. Fugazi, to straszne, ale to nie jest wyścig, komu jest gorzej. Takie ceny parkingowe odnoszą skutek odwrotny od zamierzonego. Zamiast przynosić dochód councilowi, sprawiają , że mniej ludzi decyduje się na przyjazd do miasta i zostawiania tam pieniędzy.
Koniec końców pojechaliśmy do pobliskiego miasteczka kupić mała część do mojego samochodu. Gdy wróciliśmy , synek zabrał rower i poszedł się bawić z kolegami. Najprostsza, najfajniejsza i najtańsza opcja. |
|
|
ZlotaPerla2 | Post #6 Ocena: 0 2025-08-17 13:45:36 (4 godziny temu) |
No to tak samo jak w Bristolu, w Lincoln trochę taniej, ale tam nie ma nawet co robić!
A ja po spacerku na zamkniętą pocztę 😎 nie sprawdziłam, niektóre są otwarte … U nas już nie modne jest zostawianie samochodu na środku ronda, czy wbitego w barierkę, czy mur przy rondzie, teraz jest cool zawieszenie auta na drzewie przednim zderzakiem w dół - WOW! super, nie?! A ja grzecznie pójdę przeprosić się z nożem … i ninja coś musi nam zrobić… Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2025-08-17 14:06:28 (3 godziny temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
He he, dokladnie Fugazi: D
Rich, tam na sex to se moga isc na only fans, a ja tu mam wazniejsze sprawy do ograniecia ; ) Pan kot zostal ostrzyzony i wyglada o polowe mniejszy teraz. Wyleguje sie na fotelu bambusowym. Ma zycie jak w Madrycie a nie tam gdzies na ulicach w Egipcie. Bardzo wiele tych kotow egipskich to mieszance brytyjczyka. Krotkie lapki, plaskie nosy.Kot sie znudzi i laduje na ulicy… Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ZlotaPerla2 | Post #8 Ocena: 0 2025-08-17 15:29:42 (2 godziny temu) |
Krótkie nosy mają persy a tam już rzut beretem 🤪
Zostawiasz tego pana kota, czy dalej tylko przechowalnia? Ja już by nie oddała. No chyba, że ma paskudny charakter 😎😂😂😂 Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|