MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzisiaj robicie?

« poprzednia strona

Strona 1047 z 1047 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1045 | 1046 | 1047 ] - Skocz do strony

Str 1047 z 1047

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kksiezniczka

Post #1 Ocena: 0

2025-07-02 20:19:38 (19 godzin temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Ja też jestem od pakowania walizek plecaków i toreb wszelakich. I też tak wolę i lepiej się czuję. Tylko to rozpakowywanie później jest straszne…
No ale najpierw bałagan u mamy zrobię w chałupie :-)

Tzn najpierw w Trojmiescie. Właśnie dorzuciłam do walizki top termalny. A bo kurde Linkin Park grają dopiero o północy, to może przypizgac w nocy na festiwalowym polu.

A w ogóle moja matka się obudziła. Pracowała całe życie na poczcie i teraz na emeryturze ma jakieś tam benefity. Między innymi dopłaty do wakacji raz na dwa lata. No i teraz spotkała znajoma i ta jej przypomniała, że też, jak jakieś bilety na imprezy kupuje, to żeby brać fakturę bo zwracają kasę. No i ona niby o tym wiedziała, ale jakoś nie myślała i teraz mi mówi, żebym - jak będę kupować bilety online do akwarium w Gdyni i zamku w Malborku brała fakturę za jej bilet. To jej mówię : kobieto! To teraz mówisz? Przecież ja już bilety na trzy koncerty w Polsce w tym roku kupiłam za 1200zl razem (tzn za jedną osobę) i mogłam brać faktury! A teraz już dupa, bo wstecz nie wystawiają. A akwarium całe 32zl… No cóż…:-8
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

fugazi

Post #2 Ocena: 0

2025-07-03 10:23:40 (5 godzin temu)

fugazi

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2016

Ja bym bez pomocy przy pakowaniu świata nie widział i daleko nie zajechał*SORRY*

A wczoraj był wieczór pubowo-bilardowy[:-} dłuuuugo graliśmy*DRINK**DRINK*, do ciemnej nocy!

W tzw. międzyczasie pisałem z moją na whatsappie. I tak fotki z wakacji przesyłała na grupę 'Rodzinka' . Wszyscy mogli oglądać, moi rodzice i chłopaki z żonami.. a nawijka makaronu na uszy to ściśle na priva szła.
Na koniec, już z taksówki...twitnąłem taką fantazję, co jej zrobię jak wróci i takie tam o jej ulubionym sposobie*CRAZY*
Pewnie już spała, nie odebrała...
Nie zauważyłem, a to poszło na 'Rodzinkę':-T[:-U

Rano wpis z telefonu wnuczka...
Obrazek
Synowe to jajcary, największy kwas przed rodzicami*SORRY*

[ Ostatnio edytowany przez: fugazi 03-07-2025 11:04 ]

Do góry stronyOnline

karjo1

Post #3 Ocena: 0

2025-07-03 11:40:39 (4 godziny temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Zaspalam, zaspalam, kurcze, planowany wyjazd na 6 rano, w efekcie ogarniam prace domowe, Polowek pojechal przed 8 rano.
Filmy do nocy i lody z wkladka, to samo zuo.
Czas na druga kawe.

Kk, nie przejmuj sie, czesto taki fundusz na bilety obejmuje okreslona kwote, zdazysz jeszcze do konca roku.

Fugazi, nocne konwersacje :]

[ Ostatnio edytowany przez: karjo1 03-07-2025 11:41 ]

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #4 Ocena: 0

2025-07-03 13:06:22 (2 godziny temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Ech Fugazi.. Jak to mówi moja matka: taki stary, a taki gupi… :-8

Sto lat temu, jak jeszcze był w użyciu Skype a nie smartfony, to będąc w Polsce używałam mamy laptopa i pisałam na Skypie z siostrą. Nie wykasowałam konwersacji i matka coś tam poczytała. To aż ją zatkało i tylko powtarzała: boże dziewczyny… Trochę bluzgów w tej rozmowie było 😁

Dzięki Karjo. Właśnie dostałam fakturę za bilet na Metallikę:) Może dlatego bez problemu, bo tylko miesiąc temu kupiony a Open’er w styczniu.
Z rozpędu napisałam też do firmy, gdzie kupiłam bilety na koncert we Wrocławiu. Kto wie może się uda.
Będzie ekstra kasa na przebimbanie w Polsce :-]*DRINK*
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOnline

ZlotaPerla2

Post #5 Ocena: 0

2025-07-03 13:55:52 (2 godziny temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Z nami od: 20-06-2022

Tak na szybko, samolot opóźniony 1 godzinę, wysypka od słońca i te dołki. Super dzień 😡
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja

Do góry stronyOffline

fugazi

Post #6 Ocena: 0

2025-07-03 15:26:08 (7 minut temu)

fugazi

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2016

Perła, wieziesz wspomnienia i opaleniznę. Przy tym ani razu nie zmarzłaś:-] O wszystkim złym zaraz zapomnisz. Wakacje zapisujemy na PLUS. Też się cieszymy*DRINK*

Cytat:

2025-07-03 13:06:22, kksiezniczka napisał(a):
Ech Fugazi.. Jak to mówi moja matka: taki stary, a taki gupi… :-8
Moja mówi że twarz nieskalana procesem myślowym*SORRY**SORRY*
No głowę raczej z myślenia, któreś tam piwko zwolniło:-]

Poszła cała seria wpisów na 'Rodzince':-U*SORRY*
Młodzi mają bekę*SORRY* a rodzice jeszcze cisza:-T[

Ohhhh, zatęsknił człowiek za hulaszczym trybem życia *YAHOO*

Kk, jak Trójmiasto i pogoda to i plaża w Chałupach niedakeko:-P
Podobno opalacze darmowo-bezobjawowe wystarczają*YAHOO*
Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: fugazi 03-07-2025 15:32 ]

Do góry stronyOnline

Strona 1047 z 1047 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1045 | 1046 | 1047 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,