Str 1038 z 1039 |
|
---|---|
ZlotaPerla2 | Post #1 Ocena: 0 2025-06-28 07:27:16 (dzień temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Fugazi, nie bluźnij człowieku 😎 żywcem do piekła pójdziesz! 😂 mnie PP od grubasów wyzywa i w sumie ma rację, bo ostatnio to coś poszło nie tak 🙄 i gacie coraz ciasnej wchodzą.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
kksiezniczka | Post #2 Ocena: 0 2025-06-28 09:06:26 (dzień temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Przecież to nie o gacie chodzi Perła 😁
...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
Richmond | Post #3 Ocena: 0 2025-06-28 12:00:55 (23 godziny temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Shopping trip. Stoję w holu w Auchan Grande Synthe z pełnym koszykiem i czekam na znajomych, bo dziecko zgubiło misia i szukają go teraz. Zakupy bez dziecka byly znacznie łatwiejsze.
Carpe diem.
|
ZlotaPerla2 | Post #4 Ocena: 0 2025-06-28 13:10:18 (22 godziny temu) |
Fajnie,
wakacje bez „dzieci” były by znacznie lepsze 😎😂😂😂 Chyba zmienię nick na Złoty kret 😎😂 więcej w metrze jak na powierzchni, ale jestem pod wrażeniem 👍🏻 super sprawa. Dziś znowu 35 😵💫 i plażing w ogrodzie z basenem i coś zjeść wieczorem, ale chyba nie możemy wrócić do tej restauracji co wczoraj jedliśmy, bo nie zamówiliśmy deserów, ani przystawek, ani kawy 🙄 bardzo była pani kelnerka zniesmaczona 😎 Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
kksiezniczka | Post #5 Ocena: 0 2025-06-28 13:57:21 (21 godzin temu) |
Jeżdżąc z siostrą na wszelkie wakacje współczułam ludziom z małymi dziećmi… Teraz się fajnie jeździ z nastolatkiem. Szkoda tylko, że tak ciężko go wyciągnąć
![]() Ciekawe jak teraz będzie miał ułożony plan zajęć. Może uda się częściej skorzystać z wypadów gdzieś w ciągu roku szkolnego. Bo tak, to on Pilny uczeń i nie chciał opuszczać. To na pewno nie po mnie - notorycznej wagarowiczce ![]() I co Ty Perła jeszcze w mieście robisz?? Dawaj nad te jeziora! ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
|
|
Turefu | Post #6 Ocena: 0 2025-06-28 14:27:18 (21 godzin temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Jeździliśmy z Młodym na wakacje i było fajnie. Nie ma czego współczuć KKsiezniczka 😁 Od poniedziałku będę mieć w domu nastolatka, syn kończy trzynaście lat 😱. Dzisiaj przychodzą jego koledzy na sleepover w namiocie, w ogrodzie. Jutro rano pojedziemy na śniadanie do Beefeatera, mają promocję swoje dzieci je za darmo z jednym dorosłym.
|
kksiezniczka | Post #7 Ocena: 0 2025-06-28 14:48:41 (20 godzin temu) |
Wszystkiego najlepszego dla dużego syna
![]() I ja też bywałam z moim jak był mały, ale mając porównanie zdecydowanie lepiej było, więcej zwiedziłam i bardziej odpoczęłam jeżdżąc bez dziecka. Ot choćby zwiedzanie Barcelony ze spacerówka… Dobrze, że kilka lat wcześniej już tam byłam, to wtedy udało się dużo zobaczyć. Majorka i siedzenie nad basenem i nad morzem byla ok 😁 Teraz jednak dużo łatwiej. Czeka nas Trójmiasto, a później Praga. Bez spacerówki ![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
ZlotaPerla2 | Post #8 Ocena: 0 2025-06-28 20:27:32 (15 godzin temu) |
Wczoraj byliśmy w tej no knajpie, a że wstyd tam wracać to próbowaliśmy innej i innej no i chodzi mi o pizze, bo wczorajsza pizza była super, na cienkim cieście taka pachnąca piecem i TANIA, a dzisiaj spróbowaliśmy pizzy z innego punktu i całe szczęście że tylko po kawałku, ale to było shit out dwa razy drożej, a pizza zachwalana i kolejka lokallusów z 15 pod punktem, ja się poddałam, pizza na grubym tłustym cieście, dla mnie nokaut.
Ponoć ta pizza była na styl sycylijski a ta dobra dla mnie na neapolitański. Bosze, żebym to jeszcze spamiętała i więcej takiej gafy nie strzeliła 😵💫 A pifko dzisiaj nowe jakieś testuję, nawet ok www.forst.it/de/biere/forst-kronen/ Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2025-06-28 22:40:53 (13 godzin temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Ja wczoraj mialam pizze w stylu jukejowskim council,estate
![]() ![]() Rzeklabym, stylizowana na domino ( czyli amerykanska wloska) albo moze jakies kentucky, albowiem obfitowala w sweet corn. Ha, czegoz to ludzie nie wymysla ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Maat17 | Post #10 Ocena: 0 2025-06-29 04:41:23 (7 godzin temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Cytat: 2025-06-28 22:40:53, galadriel napisał(a): albowiem obfitowala w sweet corn. Ha, czegoz to ludzie nie wymysla ![]() To tak zwana elote, bardzo popularna pizza meksykanska. |