2025-05-16 17:58:26, ZlotaPerla2 napisał(a): ...wiedziałam 😡 mówię jak do krowy na miedzy, zrób te klocki przed wyjazdem nad morze, bo w MOT do wymiany i tarcze z tyłu, ale po co? ale MOT na rok, mówię zrób bo nie jadę, zrobił ktoś tam z przodu a z tyłu nie, bo coś tamtoś sramtoś, a tam już nie ma nic! ...
Dwie godziny roboty przed garazem.
No chyba że hamulec postojowy jest elektryczny To jednak dłużej.
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
2025-05-16 14:12:04, Maat17 napisał(a): E tam….
Kupilam 2 worki ciuchow z mojego wolnotariatu za 20£ na lato, bo ja w tym roku w nic sie nie zmieszcze I powiedzialam sobie…. “Nic nowego nie kupuje”, mam schudnac, ale z tymi HRT to nie tak latwo.
Anyway…. wlasnie przymierzam, wybralam 10 sukienek, 8 tunic I 4 bluzki…. reszta dla sasiadki….niech sobie wybierze, ponad 20 sztuk odziezy w worku jeszcze.
Mozesz na vinted sprzedac jak ci cos nie podpasuje.
Ja wlasnie nie kapuje, ze tam wieksze rozmiary nie schodza tak dobrze jak male. Musze na ebayu wystawic zobaczyc jak to dziala.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
Nie da rady…. Nie mam czasu z paczkami lazic.
A jak ktos bedzie czekal, za ja mam dzien wolny, to mi w miedzyczsie negatywna opinie wystawi. Nie chce sie “naciagac” z ludzmi o tech “pare zlotych”.
Ja I tak do przodu jestem…. za 20£ sporo na mnie pasuje.
Reszte wywale.
Już mi się tu nudzi, co tu robić jeszcze 3 dni 😳 gapić się ma morze? W szoku jestem ile ludzi, chyba wszystkie domki. Standard jest mega, mucha nie siada, tylko net słaby.
Może i dwie godziny roboty, ale jest weekend, i tu tylko barany, a części nie wystrugam, hamulec postojowy elektryczny, ale chyba działa bo auto stoi na górce. 5 godzin drogi do domu i jeszcze cyc w Bristolu z całym dorobkiem studenta do zabrania, my nie dojedziemy… Każdy się śmieje, że bez tarcz można jeździć, no to super…
Maat, jesli tposa dobre ciuchy to nie wywalaj, tylko oddaj do sklepu charity. No sa chyba u was jakies sklepy charity albo kontenery do oddania ciuchow.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
Podczas gdy gdzieś tam banda przebierańców tworzy nową, cudaczną “muzyczną” wizję Europy, czyli Eurowizję ja sobie dziś posłucham zwykłego pana z gitarą. Nie z Europy Właśnie mąż odwozi mnie na pociąg do Nottingham.
W Aucie jest choinka wszystkie fault - auto hold, abs, opony i komputer parkingowy i tempometr. Z tyłu chyba już nie ma klocków wcale. Ktoś tam to macał, z przodu wymienione przed wyjazdem.