Str 5 z 9 |
|
---|---|
Turefu | Post #1 Ocena: 0 2017-09-16 19:35:22 (8 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Moze i tak jest. W koncu, jesli oboje pracuja na pelny etat i zarabiaja razem prawie 40K, to zle nie maja. Wolwerhampton nie jest specjalnie drogim miastem, po co dzielic dom z kims, jak stac na samodzielny?
Milego wieczoru zycze. |
Post #2 Ocena: 0 2017-09-16 19:36:29 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
ja sama nie wiem co o tym watku sadzic, prywatnie dostalam wiadomosc od jakiejsc laski niby z drugiej strony ze maz nie chce sie wyprowadzic i jak sie do tego wszystkiego zabrac z separacja. nie odpowiedzialam bo dla mnie dziewczyna nie brzmi jak ofiara, raczej jak poszukiwaczka kasy, i jeszcze ten watek ze facet bezczelnie sie nie wyprowadza. oczywiscie moge sie mylic.
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
tawerna2 | Post #3 Ocena: 0 2017-09-16 19:43:40 (8 lat temu) |
Z nami od: 17-06-2011 Skąd: corby |
Nie widzicie że to podpucha,oni chcą się rozstać dla benefitow,przecież to widać gołym okiem,po co tak się wypytuje o benefity czy żona coś dostanie od państwa jak się niby"rozejdą"?
|
gromak | Post #4 Ocena: 0 2017-09-16 19:48:11 (8 lat temu) |
Z nami od: 13-12-2015 Skąd: Manchester |
Chyba macie racje, bo kiedy mnie żona puściła z torbami, to ostatnim o co bym zapytał obcych ludzi na forum byłoby "Ile dostanie jak zarabia 19k i co jej się należy". Jak Cię zdradziła, to jej się NIC powinno należeć
![]() Ale odpowiedzcie mi, skoro to podpucha - po co w takim razie całe te cyrki? Bada grunt? ![]() |
tawerna2 | Post #5 Ocena: 0 2017-09-16 19:52:43 (8 lat temu) |
Z nami od: 17-06-2011 Skąd: corby |
Nie wiedział jak się zapytać wprost,przecież to jest przekręt,chce wykorzystać państwo.
|
|
|
NightFury | Post #6 Ocena: 0 2017-09-16 20:05:28 (8 lat temu) |
Z nami od: 25-01-2012 Skąd: Liversedge |
Niektórzy maja dużo ale chcą mieć jeszcze więcej.
Ja bym sie raczej pytała o numer dobrego prawnika od rozwodów a nie troszczyła o to czy sie mojemu zdradzajacemu mężowi należą zasiłki i czy jego du..a znajdzie sie w opiekuńczych ramionach benefitow. Tupetu niektórym nie brakuje.. Music leads me through my life
|
greta | Post #7 Ocena: 0 2017-09-16 20:58:09 (8 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2007 Skąd: liverpool |
kombinator
normalny gosciu ktory podejrzewa ze zona ma kochanka,chce go wywalic z chaty,oczekuje ze bedzie placil za nia jej insurance,raty za samochod ktorym ona jezdzi itp by sie wkurzyl i NIC zaplacil i samochod odebral a nie martwil sie czy zona zasilki dostanie jak on bedzie mieszkal w drugim pokoju |
MrAquario | Post #8 Ocena: 0 2017-09-16 21:56:50 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
…”karwasz twarz” bo nic innego na usta się nie ciśnie, Zrozpaczony Chłopaku weź się w garść, nie załamuj i nie poddawaj, rozwód to nie koniec świata, nie Ty pierwszy i nie ostatni, ludzie doświadczają większych tragedii i muszą z tym żyć a Ty… złap się za jaja i postaw sprawę jasno, skoro Jaśnie Panna zapragnęła zmiany niech ona organizuje ją od strony logistycznej, mieszkanie, praca, opieka nad dzieckiem, ewentualne zasiłki a nie wszystko razem z Tobą, formę na separację razem i razem koszty, kredyty sredyty i inne wydatki, wyssa Cię do ostatniego pensa i będzie śmiała w twarz a Ty się zaorasz na śmierć żeby temu wszystkiemu podołać. Jeżeli naprawdę myślicie o rozwodzie to jak poddasz się już na starcie, do końca będziesz na straconej pozycji
PS. Też mieszkam w Wolv tyle że zabiegany jestem jak pies bo chętnie bym się z Tobą umówił na piwo i pogadał na spokojnie tak twarzą w twarz ![]() |
Zrozpaczony | Post #9 Ocena: 0 2017-09-17 00:23:51 (8 lat temu) |
Z nami od: 15-09-2017 Skąd: Wolwerhampton |
Pytam o to wszystko poniewaz nadal ja kocham i chcialbym dla niej pomimo wszystko jak najlepiej. Mieszkam w tym kraju prawie 9 lat z przerwami i nigdy nie mialem ani dnia wolnego.uwlacza mi bardzo tego typu stwierdzenia! Moze i pisze chaotycznie ale to stan umyslu. Zadaje pytania poniewaz nie otrzymalem konkretnej odpowiedzi.dziekuje za pomoc wszystkim ktorzy znalezli sie w podobnej sytuacji. Tym ktorzy dopatruja sie wyludzenia kilku marnych funtow zycze podobnej sytuacji. Karma powraca!
|
MrAquario | Post #10 Ocena: 0 2017-09-17 00:30:46 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-17 00:23:51, Zrozpaczony napisał(a): Pytam o to wszystko poniewaz nadal ja kocham i chcialbym dla niej pomimo wszystko jak najlepiej. ...szkoda, że w tych samych kategoriach nie myśli ona rozejść się jak ludzie i nie żywić pretensji w przyszłości, żadne z Was nie wie co jeszcze się w życiu może wydarzyć pamiętaj, że mając miękkie serce musisz mieć cholernie twardą doopę |