MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Grzejniki elektryczne do gniazdka?

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2017-06-28 22:11:48 (8 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

cris82... no prawie to samo.

Wiesz, pomijam kwestię izolacji cieplnej między różnymi oknami.
Ale
Np
- okna i drzwi które ciężko domnkąć gdy są otwarte przez cały dzień (mam takie w domu english)

-mam suchy dom, czasami to specjalnie robi się małe pranie, bo bywa zbyt sucho w zimie.

Ale woda cieknie między szybami zespolonymi.. trochę słabo no ale się trzymają razem.

Niusansów jest wiele, pewnie nie jeden budowlaniec, albo jeszcze lepiej osoba któa tych budowlańców zamawia, a potem przez 10 lat w wielu domach się musi użerać jeżeli jej zależy na wyglądzie.
Bo wiadomo, wiekszość ludzi tutaj to i tak całą dobę ma zasłonięte okna to im bez różnicy.

Nie twierdzę że nasi są święci, oczywiście że nie.
Ale czasami warto.

A co do Hinduskiej taniości. No są rzeczy co warto kupić..., np piwo, owoce i warzywa.
Mój klient kupił na southall za 3/4 ceny beczke betonu.
Wylali to jako ściana oporowa.
Ściana stała do puki był szalunek. po odbiciu szalunku, sciana cię zamieniła w kupę piaszczystego gruzu.
Nie wiem co z tego wyszło, ale wiem że po 3 latach nadal próbował po sądach odzyskać pieniądze :>>
Może inaczej, nie ważne kto produkuje. Mam klientów w samym centrum londynu co mają okna przywiezione z PL, nawet Polak im przywiózł Polskim vanem.
Są mega zadowoleni od już będzie blisko 10 lat. Nic sie nie dzieje, otwieram i zamykam okna jednym musnięciem. Mam też domy gdzie również okna zamawiali w niemczech i też jedni są zadowoleni inni słusznie zreszta nie.
Najlepije zastosować dwie opcje...
Referencje, popytać sąsiadów, pogadać, może nawet obejrzeć co im się stało po 3 latach z oknami i wtedy zadzwonić do firmy i powiedzieć że poleca ich klient, i że chcesz takie same dobre.
To tu bardzo działa.

Drugie... nie ufać jak wściekłemu psa sąsiada. Sprawdzać i patrzeć na łapy przy montażu. Bo nawet najlepszym firmom zdarza się pechowy, albo skacowany instalator :))) Zasada taka sama jak chyba wszędzie :>>>
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,