Cytat:
2017-04-15 18:41:44, Marika3532 napisał(a):
Witam, mam pytanie. Chcialam wczoraj wezwac policje na mojego partnera,bo uderzyl mnie w twarz. Troche sie wystraszylam wiec powiedzialam kobiecie na 112 ze chlopak mnie uderzyl i potrzebuje pomocy, rozlaczylam sie w,czasie kiedy mnie laczyla z policja. Policja do mnie oddzwonila ja powiedzialam ze juz nie potrzebuje pomocy bo chlopak wyszedl ze byl pijany itp. Powiedzieli ze i tak musza sprawdzic co sie dzieje wiec przyjada jutro.moje pytanie brzmi czy moga go jutro aresztowac??? Ja tego nie chce, prosze,bez ocen mojej osoby tylko o odpowiedz na moje pytanie. Dla uspokojenia,wracam niedlugo do polski... prosze was o pomoc

mamy dwojke dzieci, ale na szczescie spaly nic nie slyszaly zadnej awantury.
Dziewczyno ogarnij się bo lepiej nie będzie.
Myślisz że jak już drugi raz cię uderzył to kolejnego nie będzie?
Że się zmieni?
Nie odpowiedź brzmi nie.
Jest tylu normalnych samotnych kawalerów a ty z takim idiotą siedzisz.
Znam to i gardzę takimi pizdami co biją kobiety.
Jak ktoś nie potrafi pohamować swoich nerwów, traci panowanie nad sobą. Chla za dużo.
To już się nie zmieni.
Moja ciotka trwa w takim złudnym przekonaniu że zmieni swojego patologicznego partnera na lepsze.
Straciła wszystko przez to.
Pieniądze, dzieci, pracę. Rodzina się od niej odsunęła. W tym i ja.
Chociaż jak tylko mogłem to zawsze pomagałem. Czy to dzieci przypilnować, czy w domu ogarnąć itp.
Zawsze mogła na mnie liczyć.
Ale jak sam pomocy potrzebowałem. To partner okazał się najważniejszy.
Pomimo że non stop Chla, dzień w dzień nawalony. Nie pracuje, narobił tylko dzieci niczego ich w życiu nie nauczył. I tylko wiecznie pretensje do wszystkich ma i pseudo problemy.
Taki człowiek się już nie zmieni. Jest mu dobrze jak jest.
Całe szczęście udało mi się matkę przekonać żeby zostawiła ojczyma który był nie lepszy a jeszcze gorszy.
Teraz moja mama żyje normalnie jak to możliwe. Bez stresu, bez bicia i ubliżania.
Skończ to póki możesz.
Bo nie ma co się męczyć z kimś nienormalnym.
Kiedyś skończy się to tragicznie jeżeli dalej będziesz tkwić w tym toksycznym związku.
A w koło pełno normalnych samotnych facetów. Którzy kobiety traktują normalnie. I nie zachowują się jak zwykłe pizdy i tchórze wyładowywując swoją agresję na partnerce.
Sad but true.