Cytat:
2016-10-08 20:59:46, maga18 napisał(a):
A możne ktoś mi powie czy tak jest naprawdę...otóż dziś kupiłam bilet na lot z PL ale wpisałam nazwisko panieńskie z przyzwyczajenia,miesiąc temu wyszłam za mąż.wracam z PL na nowy paszport na nowe nazwisko,dzwoniłam do telecentrum Wiz zaira pytałam kobieta powiedziała ze nie muszę zmieniać nic wystarczy ze będę miała przy sobie akt małżeństwa i to wystarczy.czy ktoś z Was kiedyś tak leciał i czy faktycznie tak jest,wiem ze za głupotę się płaci ale nadal nie mogę przyzwyczaić się do nowego nazwiska.dziękuje za odp
Wyślij zapytanie drogą mailową, wydrukuj odpowiedź, jak by ktoś przy odprawie robił Ci problemu będzie podkładka, jak nie chcesz się stresować dzwoń do telecentrum i zmień nazwisko, tylko koszt zmiany nazwiska i czas rozmowy z telecentrum to pewnie cena nowego biletu

Co do dziecka w foteliku na pokładzie to nie widziałem. Za to często widzę, jak dzieci są w dodatkowych szelkach/pasach przypinanych do pasa mamy.
Wybierasz się do UK - potrzebujesz numer UK? wyślę Ci kartę sim za darmo do PL. Kontakt PW.