MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 7 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2018-06-28 09:45:06 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Uzywal ktos LOVEHOLIDAYS firmy zeby zabokowac wakacje

Zamowilam u nich wczoraj - a dzis dostalam potwierdzenie z cena lotu 2 razy wieksza niz podczas bukowania. Zadzwonilam I niby jest to uregulowane ( podobno pomylka typu - typo) ale znalazlam opninie na google I to bardzo zle - teraz sie martwie ze cos bedzie nie tak , np duzo opini bylo ze hotel room byl nie taki jaki na umowie lub ludzie narzekali ze wogole po przylocie hotel nie mial rezerwacji I musieli dodatkowo placoc jeszcze raz albo szukac innego hotelu
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

VingaSandemo

Post #2 Ocena: 0

2018-06-28 10:09:46 (7 lat temu)

VingaSandemo

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

Nie mam zaufania do tego rodzaju ofert jak Loveholidays, teletextholiday itp.Korzystalam z TUI(to dawny Thomsonfly),Thomas Cook oraz Travel Republic i nigdy sie nie zawiodlam.
Mozna tam znalezc atrakcyjne oferty.
Blis­kość jest w dzi­siej­szych cza­sach tak rzad­ka, że aż magiczna.

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #3 Ocena: 0

2018-06-28 12:48:03 (7 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Normalna firma. A takie rzeczy mogą się wszędzie zdarzyć. W Thomasie Cooku też. Co wiem po samym sobie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2018-07-01 21:04:56 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Mi na starcie LHpoliczyl podwojnie za samolot - inaczej byla cena jak bukowalam a inaczej jak dostalam potwierdzenie na email. Po godzinie na telefonie dostalam nowy emial z poprawna cena ale bede tez sprawdzac konto bankowe( wzielam na raty bo myslalm ze interset free - nigdzie nie pisano o dodatkowych oplatach - dowiedzialam sie dopiero z email z potwierdzniem) - Wiec jak na razie pierwsze wrazenie z uzywania tej firmy sa raczej negatywne. Sprwadzalam tez sam hotel osobno i nie mial wolnych dat na ten sam okres co ja lece, mysle ze przedzwonie do nicg i potwierdze czy moja rezerwacja jest wazna.

Ogolnie na razie jestem poddenerwowana i zaluje ze wybralam ta firme ale mam cichutka nadzieje ze bedzie wszystko dobrze
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

andypolo

Post #5 Ocena: 0

2018-07-01 22:23:14 (7 lat temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Cytat:

... Sprwadzalam tez sam hotel osobno i nie mial wolnych dat na ten sam okres co ja lece, mysle ze przedzwonie do nich i potwierdze...

Ja tak zawsze robię. Dzwonię do biura turystycznego i hotelu (ok tydzień przed wakacjami,zapytanie o rezerwacje i prośba o dany pokój)

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #6 Ocena: 0

2018-07-01 22:44:14 (7 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Dobry zwyczaj. Ja też dzwonię. Choćbym znał firmę z dobrych recenzji, był prawie pewien wszystkiego - sprawdzam jeszcze raz.
A teraz jeżdżę głównie z bukujemy (bookingu po polsku), no to tym bardziej gadam ile się da z właścicielami chat czy hotelików.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

VingaSandemo

Post #7 Ocena: 0

2019-12-11 14:49:07 (6 lat temu)

VingaSandemo

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

Witam. Czy byl ktos na wycieczce ojazdowej z tutejszych biur podrozy? Chcialabym sie wybrac w lutym lub w marcu do Izraela i Jordanii. Znalazlam fajna oferte z Rainbow.pl ale za bardzo mi nie odpowiada logistycznie, nie mam za duzo wolnego i nie chce tracic czasu na dodatkowe loty.
Blis­kość jest w dzi­siej­szych cza­sach tak rzad­ka, że aż magiczna.

Do góry stronyOffline

ewamilia

Post #8 Ocena: 0

2019-12-13 12:53:47 (6 lat temu)

ewamilia

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 13-12-2019

Uwaga moderatora: Post poniżej usuniety jako spam. Konefka

Do góry stronyOffline

Monia1998

Post #9 Ocena: 0

2020-10-29 16:20:20 (5 lat temu)

Monia1998

Kobieta

Z nami od: 15-09-2020

Ja uwielbiam wyjeżdżać do Włoch, jest tam przepięknie, całkiem inny klimat taki jaki potrzebuje. Przecudowne widoki jak nigdzie indziej. Naprawdę warto tam jechać

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #10 Ocena: 0

2021-03-13 21:31:56 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Byl ktos w ciagu ostatnich 2 lat ( celowo pisze 2 ze wzgledu na pandemie) w Gruzji? Szykuje sie na solo road trip, robie troche research I wyglada na to ze drogi w Gruzji dosc niebezpieczne, duzo jest drog w gorach, jest stromo I dosc niebezpieczne. ( jest szansa na pojedzie ze mna siostra, jako 2 kierowca ale powiedzmy 70%-30% ze bedzie to wyprawa solo). Jakies rady?
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,