MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Spor w rodzinie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 3 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

SweetLiar

Post #1 Ocena: 0

2015-09-17 22:38:58 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2015-09-17 19:39:35, ania283 napisał(a):
tak, tylko on twierdzi ze on nic nie zrobil tylko sobie glupio gadal a ze moj maz sie na zartach nie zna i sarkazmu nie rozumie

Ale twój brat powinien wiedzieć, że jego specyficzne poczucie humoru nie każdemu musi się podobać i nie każdy musi je rozumirć.
Nie potrzebnie czujesz się winna, to nie twoja wina, że dwoje dorosłych ludzi nie umie się dogadać.
Też przez to przechodziłam i dziękuję Bogu i forumowiczom za otworzenie mi oczu
*THUMBS UP*
Pozbyłam się intruza i więcej tu nie wróci (chyba), ale wiem też, że krew to nie woda, ale bratu nic do tego kogo masz za męża.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

violettaphotogr

Post #2 Ocena: 0

2015-09-17 23:56:55 (10 lat temu)

violettaphotography

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

Cytat:

2015-09-17 19:47:25, Adacymru napisał(a):
Cytat:
zaczelo sie chyba od tego ze moj maz go kiedys po pijanemu zlapal za fraki, pozniej moj brat mu oddal a potem sie dogadali i wszystko niby bylo ok. pozniej sie znowu posprzeczali,

Ja powiedzialabym im obu, ze albo ich duma albo ja, niech wybieraja. Niech poczuja jak to jest byc postawionym w takiej sytucji. Ten maz tez wcale nie taki specjalny jak bez powodu pijany za bicie rodziny zony sie bierze. Dostal jak widac z opisu w rewanzu, ale jak ktos slownie mu na odcisk nastapi to zabiera zabawki i do swojej piaskownicy.

Nie wiem czy wazniejszy maz czy brat, nigdy nie musialm byc w takiej sytuacji, nigdy nie dalam nikomu postawic sie w sytuacji wyboru.

Tobie i maz i brat moga byc w przyszlosci potrzebni, i to jest bardzo samolubne stawiac ciebie w takiej sytuacji. To oni sie poobrazali na siebie, niech jak dorosli sami sie dogaduja. Nikt im nie kaze byc najlepszymi przyjaciolmi ale zachowac sie jak cywilizowani ludzie chyba potrafia.

Maz ciebie w sumie pokaral za to ze sam zaczal ten spor swojim zachowaniem wobec brata. On nie umie zachowac sie a ty cierpisz.

Bratu powiedz zeby sobie ucial swoje pyskowki u ciebie w domu. Nie jego wybor, jak mu sie meza wybor nie podoba, to trudno, ma albo wyjscie z domu, albo zachowywac sie z szacunkiem dla ciebie i twoich wyborow.

Niech sie obaj umowia i dogadaja.

Do ania283: skoro oni dwaj maja wydmuszki, to ty miej jaja i powiedz dokladnie to co powyzej...
#Violujemy

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2015-09-18 09:21:44 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2015-09-18 18:38:51 (10 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2015-09-18 09:21:44, wiciazkruzewnik napisał(a):
,,Tobie i maz i brat moga byc w przyszlosci potrzebni''

No maz w sumie czasem moze sie przydac, podobnie jak zona chlopu...

Moze wyjasnie... moze nastapic czas ze maz nie bedzie mogl np emocjonalnego wsparcia dac (z przyczyn od niego niezaleznych) i autorka wspracia bedzie potrzebowala brata, zeby sobie poradzic z problemem. MOze tez byc ze sytuacja rodzinna bedzie wymagala wsparcia od meza nie tylko dla niej ale i jej rodziny.

Biorac slub nikt nie przysiega rodziny swojej sie wyrzec.

Obaj sa dorosli, zbyt chyba dorosli, zeby bawic sie w wybieranie zabawek z piaskownicy bo im mucha na nos siadla...
Ada

Do góry stronyOffline

ania283

Post #5 Ocena: 0

2015-09-19 12:41:50 (10 lat temu)

ania283

Kobieta

Z nami od: 17-09-2015

no i teraz to juz wogole sie zaczelo, moja mama ma pretesje do mojego meza ze tak sie zachowal i do mnie tez ze brat sie wyprowadzil, ze jest teraz sam, juz nie mam do tego sily

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2015-09-19 13:15:11 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2015-09-19 13:19:16 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Współczuję Ci Ania, naprawdę, z rodziną to jednak najlepiej czasami się wychodzi na zdjęciu.
Ile twój brat ma lat, że mama ma pretensje, że jest sam? Obaj są temu winni, że nie potrafią się ze sobą normalnie dogadać tu nie jest winna tylko jedna strona. Niech mama postara się chociaż być obiektywna.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

ania283

Post #8 Ocena: 0

2015-09-19 14:19:53 (10 lat temu)

ania283

Kobieta

Brat ma 24 lata, ale mama mysli ze dalej ma 4 latka,jeszcze dotego doszlo ze zazyl narkotyki po tej calej sytuacji i oczywiscie mama twierdzi ze to przez ta cala sytuacje,bo moj maz nie pozolil mu tutaj mieszkac i ze napewno jak by byl u mnie to by tego nie zrobil.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2015-09-19 14:50:33 (10 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Dwa dni temu jeszcze mieszkal z toba, dzisiaj juz na swoim, w narkotyki sie nagle wpakowal, i mamie o tym jeszcze powiedzial... i to wszysko w te dwa dni...*DONT_KNOW*
Ada

Do góry stronyOffline

ania283

Post #10 Ocena: 0

2015-09-19 18:23:55 (10 lat temu)

ania283

Kobieta

oczywiscie ze nie wszszysto sie stalo w ciagu 2 dni, jesli chodzi o narkotyki to wczesniej juz mial z nimi problem, a teraz mama obwinia nas ze tym razem wziol przez ta sytuacje, ze jak by nie to to napewno by bylo wszystko ok

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,