MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Posadzenie o uderzenie dziecka sasiadow

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 3 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2014-08-29 20:07:26 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Cytat:

2014-08-29 19:44:01, grawie3 napisał(a):
Dzieki za odpowiedzi , nie bede sobie glowy wiecej nabijac. Za duzo stresu I nerwow mnie to kosztuje. Jeszczecraz dziekuje i pozdrawiam.

Stresu to bedzie jeszcze wiecej.
Ja nie odpuscilem zlodziejowi jakby tu napisac euroafrykanowi:-] i jego obronca z urzedu przetrzymal mnie od10 rano w sadzie do 16 do ostatniego terminu na rozprawe. Co jakiś czas jego obronca opoznial moje wejscie na scene.:-]Byl stres ale nie popuscilem i sam sie przyznal jak jego obronca sie dowiedział ze nadal czekam na rozprawe. I dostał polowe za to ze sie przyznał i nie musialem bezpośrednio zeznawac. A gdybym poszedl to by go pewnie uniewinnili. A jeszcze musialem przejść stres nauki przez pracownika sadowego jak sie zachowywac i odzywac do sadu.:-]

Byl stres i zyje.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Cezar99

Post #2 Ocena: 0

2014-08-29 20:13:26 (11 lat temu)

Cezar99

Mężczyzna

Z nami od: 14-09-2013

Audiatur et altera pars:)
Today is the oldest you have ever been and the youngest you will ever be so enjoy the day as best as you can

Do góry stronyOffline

grawie3

Post #3 Ocena: 0

2014-08-29 20:14:25 (11 lat temu)

grawie3

Kobieta

Z nami od: 01-01-1970

No teraz to dopiero mnie zestresowales hehh. Czyli co sprawa w sadzie nie unikniona? Mam jeszcze takie pytanie mam zrobiona kopie filmiku jak ta mala bije moje dziecko I skarzy ze to moja ja uderzyla. Czy w takiej sytuacji to wystarczy zeby bylo ze mala klamie I manipuluje, a mnie oskarzyla bez powodu?

[ Ostatnio edytowany przez: grawie3 29-08-2014 20:20 ]

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2014-08-29 20:21:42 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Cytat:

2014-08-29 20:14:25, grawie3 napisał(a):
No teraz to dopiero mnie zestresowales hehh. Czyli co sprawa w sadzie nie unikniona?

Spokojnie przedstawilem ci tylko większe stresy.
Jak nie uwierzysz w siebie sama to sasiadka ci w tym nie pomoze napewno.:-]

Do góry stronyOffline

lichowie

Post #5 Ocena: 0

2014-08-29 20:21:57 (11 lat temu)

lichowie

Z nami od: 20-09-2007

Unikniona. Nikt Cię z urzędu nie oskarży, a tamci ludzie też się pewnie kwapić nie będą bo to kosztuje. A skoro łżą jak pies to będą się bali wchodzić na drogę sądową. Nikt (w sensie, że Ty) im wówczas nie zwróci kosztów postępowania.

Do góry stronyOffline

grawie3

Post #6 Ocena: 0

2014-08-29 20:27:03 (11 lat temu)

grawie3

Kobieta

a-were dziekuje ci bardzo, dostalam skrzydel hihi, ja ich jutro urzadze posadze ich o rasizm I tyle, a jak bedzie trzeba to zaloze sprawe w sadzie, nie dam sie.

Do góry stronyOffline

angela89223

Post #7 Ocena: 0

2014-08-29 20:37:10 (11 lat temu)

angela89223

Kobieta

Z nami od: 29-05-2013

mialam podobna sytuacje z sasiadami tylko, ze u nas dzwonili ze my im halasujemy, pewnego wieczora tlukla nam sasiadka w sciane, zadzwonila nawet do cuncilu i o 12 w nocy przyszedl pan sprawdzic jak glosno jestesmy, ja z malym spalam moj ogladal na dole tv po cichu. Moj otworzyl mu drzwi i powiedzial, ze nie my halasujemy tylko oni. Pan odszedl ale nie daleko. Sasiadka dalej tukla w sciane, mily Pan zapukal do nas raz jeszcze i ja juz sie tak wkurzylam i wpuscilam go do domu zaprosilam zeby obszedl dom i posluchal kto puka, wariatka dalej tlukla w sciane. Powiedzialam, ze rasisci za sciana ze maja mental health problems i wiecej nikt juz do nas nie przyszedl. Wiem ze facet pukal tez do nich bo bylo slychac, nie otworzyli, rano maz zone wyzywal od psychicznych i ze musi isc po nowe leki heh, myslala ze jest cwana, ja mieszkam dalej oni sie wyniesli...

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #8 Ocena: 0

2014-08-29 20:41:37 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Mysle ze sprawa bedzia miala final w sadzie, policja zbiera dowody przeciwko tobie, to co ty masz nagrane moze nie byc wcale brane pod uwage, bo sprawa jest przeciwko tobie a nie przeciwko niej
musisz sobie zdawac sprawe ze oni moga miec swiadkow, tego ze udezylas ta dziewczynke
to sie moglo wcale nie wydazyc, ale oni moga swiadkow miec

w podobnej sytuacji polska rodzina w Glasgow, postarala sie o swiadkow na swoja obrone, podali w sadzie ze podczas zajscia ktos byl u nich w domu i wszystko widzial przez okno
powiem tylko ze swiadkowie byli wiarygodni i ta rodzina zostala uniewinniona
wtedy przyszedl moment ze to oni mogli tamtym zalozyc sprawe i wtedy pewne dowody byly by uznawane, bo sprawa toczyla by sie przeciwko tamtym
jezeli dojdzie do procesu to musisz wziac adwokata, jezeli masz working tax credit, to obronce masz za darmo

to ze dzieci pozostaja bez opieki poza domem, to moze byc ok, tutaj inaczej sie do tego podchodzi
problem jest jak dziecko zostaje bez opieki w domu

ale swoja droga mysle ze ten problem jest efektem wczesniejszych nieporozumien
i czesto jest tak ze "niema dymu bez ognia"

moja koncowa rada jest taka zeby jak najmniej miec stycznosci z tymi ludzmi i starac sie zmienic miejsce zamieszkania, jak kupiliscie ten dom to trzeba go sprzedac i kupic gdzies indziej
bo obawiam sie ze z czasem moze byc tylko gorzej

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 29-08-2014 20:44 ]

Do góry stronyOffline

grawie3

Post #9 Ocena: 0

2014-08-29 20:41:51 (11 lat temu)

grawie3

Kobieta

Juz nie wiem co mam o tym myslec. Jezeli oni wezma sobie swiadka I ten swiadek powie ze ja ja uderzylam to niby jak ja mam dowiesc swojej niewinnosci? Czy slowa 2 osob beda na tyle mocne zebym ja dostala po doopie za cos czego nie zrobilam?

[ Ostatnio edytowany przez: grawie3 29-08-2014 20:51 ]

Do góry stronyOffline

greta

Post #10 Ocena: 0

2014-08-29 20:53:57 (11 lat temu)

greta

Kobieta

Z nami od: 26-05-2007

nie rozumiem ciebie dlaczego nie chcesz sie wyprowadzic i zapewnic spokoju swojej rodzinie wolisz walczyc uzerac sie z nimi po sadach lazic,mi by bylo szkoda zycia na takie walki

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,