Str 132 z 194 |
|
---|---|
elizaglasgow | Post #1 Ocena: 0 2011-10-23 21:55:40 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
Patti, ty kazda wypowiedz bierzesz do siebie i uwazasz, ze kazdy rozmawia tylko z toba?
Mowa o tym, co tutaj padlo, a ktos powiedzial, co jego sasiadka serwuje na obiad dzieciom, i w jakiej formie.Zeby takie szczegoly znac trzeba byc blisko takiej rodziny...lub stac pod oknem, co zauwazyla amazingviolet. |
stokesay | Post #2 Ocena: 0 2011-10-23 23:26:34 (14 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Wellingborough |
Drogie Panie, bardzo proszę o powrócenie do właściwego tematu rozmowy, zanim dyskusja całkowicie zamieni się w niepotrzebną wojnę. Dziękuje.
Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|
znowu-ciupek | Post #3 Ocena: 0 2011-10-24 00:02:20 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2011-10-23 23:26:34, stokesay napisał(a): Drogie Panie, bardzo proszę o powrócenie do właściwego tematu rozmowy, zanim dyskusja całkowicie zamieni się w niepotrzebną wojnę. Dziękuje. Czyli pod****lić czy nie pod****lić? Może po prostu niech każdy pilnuje własnego nosa zamiast kombinować jak tu te 500funi konfidenckiego zgarnąć pod płaszczykiem społeczniaka-samozwańca? BTW...Im dłużej się to forum obserwuje tym ciekawsze kwiatki wychodzą...Ci co najbardziej się rzucają jak karp bez wody w temacie Wyłudzania zasiłków/mieszkań z councilu sami sie prują jak to królową skubią na mieszkania,dodatki dla "samotnych" matek i ciul wie co jeszcze.... Powiem Wam jedno PRAWILNIACY z bożej łaski....Choć nazywam się złodziejem to NIGDY W ŻYCIU nie nakradłem tyle co WY:-Y ( jak chcecie mogę strzelać nazwiskami/nickami i kto się z czym rozpruł co UKRADŁ jak już chcecie być wszyscy tacy prawilni.... |
mlody_leszczyk | Post #4 Ocena: 0 2011-10-24 00:23:06 (14 lat temu) |
Z nami od: 03-06-2010 Skąd: Luton |
Cytat: 2011-10-24 00:02:20, znowu-ciupek napisał(a): Cytat: 2011-10-23 23:26:34, stokesay napisał(a): Drogie Panie, bardzo proszę o powrócenie do właściwego tematu rozmowy, zanim dyskusja całkowicie zamieni się w niepotrzebną wojnę. Dziękuje. Czyli pod****lić czy nie pod****lić? Może po prostu niech każdy pilnuje własnego nosa zamiast kombinować jak tu te 500funi konfidenckiego zgarnąć pod płaszczykiem społeczniaka-samozwańca? BTW...Im dłużej się to forum obserwuje tym ciekawsze kwiatki wychodzą...Ci co najbardziej się rzucają jak karp bez wody w temacie Wyłudzania zasiłków/mieszkań z councilu sami sie prują jak to królową skubią na mieszkania,dodatki dla "samotnych" matek i ciul wie co jeszcze.... Powiem Wam jedno PRAWILNIACY z bożej łaski....Choć nazywam się złodziejem to NIGDY W ŻYCIU nie nakradłem tyle co WY:-Y ( jak chcecie mogę strzelać nazwiskami/nickami i kto się z czym rozpruł co UKRADŁ jak już chcecie być wszyscy tacy prawilni.... Ciupek lepiej zaniechaj rozprowania tego tutaj, bo jak ktoś coś doniesie te informacje na milicje to pół forum z Alcatras będzie posty pisać ![]() |
znowu-ciupek | Post #5 Ocena: 0 2011-10-24 00:46:44 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-10-24 00:23:06, mlody_leszczyk napisał(a): Cytat: 2011-10-24 00:02:20, znowu-ciupek napisał(a): Cytat: 2011-10-23 23:26:34, stokesay napisał(a): Drogie Panie, bardzo proszę o powrócenie do właściwego tematu rozmowy, zanim dyskusja całkowicie zamieni się w niepotrzebną wojnę. Dziękuje. Czyli pod****lić czy nie pod****lić? Może po prostu niech każdy pilnuje własnego nosa zamiast kombinować jak tu te 500funi konfidenckiego zgarnąć pod płaszczykiem społeczniaka-samozwańca? BTW...Im dłużej się to forum obserwuje tym ciekawsze kwiatki wychodzą...Ci co najbardziej się rzucają jak karp bez wody w temacie Wyłudzania zasiłków/mieszkań z councilu sami sie prują jak to królową skubią na mieszkania,dodatki dla "samotnych" matek i ciul wie co jeszcze.... Powiem Wam jedno PRAWILNIACY z bożej łaski....Choć nazywam się złodziejem to NIGDY W ŻYCIU nie nakradłem tyle co WY:-Y ( jak chcecie mogę strzelać nazwiskami/nickami i kto się z czym rozpruł co UKRADŁ jak już chcecie być wszyscy tacy prawilni.... Ciupek lepiej zaniechaj rozprowania tego tutaj, bo jak ktoś coś doniesie te informacje na milicje to pół forum z Alcatras będzie posty pisać ![]() To po kiego batona się rzucaja jak *** z procy? Siedzieć na dupie i nie bawić sie w strażników moralności albo ich wszystkich tu z imienia i nazwiska wysmaruję:-Y |
|
|
znowu-ciupek | Post #6 Ocena: 0 2011-10-24 02:21:13 (14 lat temu) |
Jeszcze kilka słów na koniec zanim któryś z moderatorów się ogarnie i przez wynagrodzenie mnie banem zaknebluje mi usta ,dla dobra ogółu>...
Jako niedoszły socjolog (nie chciało mi się zdać matury żeby zrobić studia ![]() Ci którym udało sie tu przyjechać i zaczepić w jakiejś w miarę stałej pracy pierwsi poszli by na marsz przeciw emigrantom,pozamykaliby granicę najlepiej żeby inni przypadkiem nie przyjechali i nie przekonali pracodawcy że będą pracować lepiej... Ci którym udało się już WYŁUDZIĆ mieszkania z councilu,pełen pakiet benefitów nagle pienią się jak jakiś świeżak o nie pyta. Jak ktoś czyta to forum od kilku lat i nie jest kompletnym kretynem to ma całą talię asów żeby wyjąć z rękawa i pozamykać buźki tym co najbardziej się pienią w tych tematach... Jest też druga strona medalu...i tu... Uwaga do Moderatora-=Nie będzie to podlizywanie się bo raczej staram się podmywać niż podlizywać ![]() Podam jeden przykład Adacymru (choc takich osób jest napewno więcej).... Nie bierze benefitów bo jak sądze nie posiada dzieci które ze względu na ich wiek kwalifikowałyby Ja do pobierania takowych (poprawić jeśli sie mylę).Być moze nigdy ich nie pobierała bo nie były jej potrzebne (tego akurat nie wiem więc napisałem "być może" ![]() Zastanówmy się może dlaczego tak jest.... Może ma wysokie mniemanie na temat swojej wartości i dla niej benefitów nie zabraknie? Poczytałem dzisiaj kilka wątków i włosy a raczej pozostałości po nich zjeżyły mi sie na głowie.... Ci którzy do tak nie dawna na dupach siedzieli ze strachu przed językiem angielskim (rzecz jasna na benefitach),ci sami dzisiaj próbują zniechęcać do ich pobierania tych,którym teraz by się przydały... OBUDŹCIE SIĘ LUDZISKA I NIE SIEJCIE POPELINY!!!!!! |
KaskaM | Post #7 Ocena: 0 2011-10-31 14:18:05 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: dziura zabita dechami |
Mam pytanie-moze ktos np Ada rozeznaje sie w przepisach.Mieszkam w mieszkaniu socjalnym na polnocy angli i zamierzam sie przeprowadzic na poludnie/z kilku wzgl/zarejestrowalam sie na home swapper ale.... nikt na wydupajewo sie nie chce wyprowadzic
![]() moje pytanie-czy np moge zlozyc wniosek w danym miescie o lokal socjalny i czy to ze w takowym mieszkam-jakos mi pomoze szybciej je dostac??Prawa nabylam ponad 3 lata temu.Kazda podpowiedz mile widziana-bo kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac. z gory dzieki. |
KaskaM | Post #8 Ocena: 0 2011-10-31 14:38:59 (14 lat temu) |
up
|
Post #9 Ocena: 0 2011-10-31 14:47:21 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
KaskaM | Post #10 Ocena: 0 2011-10-31 14:49:40 (14 lat temu) |
dzieki andzia