MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Potrzebuje Porady!Samotna Mama

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2014-04-03 21:05:09 (11 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

http://www.glasgowwomensaid.org.uk/reporting-to-the-police.html

http://www.glasgow.gov.uk/index.aspx?articleid=4644

http://glasgowhelp.com/services.php?category=20
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

macadi

Post #2 Ocena: 0

2014-04-03 21:39:01 (11 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

Moim zdaniem w tej sytuacji najlepsza bylaby wlasnie pomoc ss a szczegolnie w znalezieniu mieszkania, poreczenie depozytu oraz, byc moze, zalatwienie przedszkola dla mlodszego dziecka. Mozesz tez zlozyc wniosek o Income Support na mlodsze dziecko ale dopiero wtedy gdy Child Benefit bedzie przychodzil na Twoje nazwisko.jesli dostaniesz income support bedzie przyslugiwal Ci tez Housing Benefit.

Do góry stronyOffline

Paulinka889

Post #3 Ocena: 0

2014-04-04 09:24:47 (11 lat temu)

Paulinka889

Kobieta

Z nami od: 27-03-2014

Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi :) Mam namiary na prawniczke z ktora sie bede kontaktowac, pojde tez to cab-a, bede lapala sie wszystkiego co mozliwe,moja przyjaciolka powiedziala ze mi pomoze jak bedzie trzeba pozyczy kase dopuki nie wyjde na prosta. Najgorzej jest tylko ten pierwszy krok zrobic:/ Moje obawy sa identyczne jak napisala Paulina ale staram sie byc silna, dla dzieci.Mam swiadkow na to jak on mnie traktuje,ale nie bije , on slowem potrafi dobic :/ Probowalam wczoraj z nim rozmawiac,ale do zadnej rozmowy nie doszlo powiedzial ze nie ma czasu na bzdury i jestem wariatka :/ Mam dosyc walki, chce miec szczesliwa rodzine , macie 100% racje ze dzieci widza jak jest, a nie chce aby mialy takie wzorce chce aby wysrosli na dobrych ludzi..moj blad ze tak dlugo to ciagnelam...Co do JSA to dowiadywalam sie ostatnio i dopuki jestem w zwiazku nie moge o niego aplikowac gdyz beda brali pod uwage tez jego dochod...w srode bedzie u mnie dziecko znajomych co zarobie bede odkladac, pojde dzis do cab-a zobaczymy co mi tam powiedza...Nie jestem zupelnie sama wiem o tym..ale wszyscy moi przyjaciele i znajomi mieszkaja daleko ode mnie i przez to wszystko bede musiala przejsc sama...trzymajcie za mnie kciuki ;)

Do góry stronyOffline

Zbigniew233

Post #4 Ocena: 0

2014-04-12 14:09:02 (11 lat temu)

Zbigniew233

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 12-04-2014

spam

Do góry stronyOffline

KarolinaChamber

Post #5 Ocena: 0

2014-04-13 14:32:22 (11 lat temu)

KarolinaChambers

Kobieta

Z nami od: 16-02-2014

Kobietko nawet jeśli nie chcesz sciągac sobie socjala na głowę, to niestety musisz to zrobic, ja byłam ponizana przez 9 lat aż go zostawiłam, wiesz co mój syn powiedział? Mamo w końcu nikt nie przeklina ani sie z ciebie nie śmieje, to było jak policzek- dopiero teraz widze że dzieci sa mądrzejsze niż myślałam, jak napisał/a owca80 , rusz się troszkę, idx popytaj i bądź szczera, w anglii nie dadzą cio zginąc jeśli twoje dziecko chodzi tu do szkoły *YAHOO*

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,