MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Od którego miesiąca można już wozić niemowlaka w spacerówce?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2014-02-18 14:16:07 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-02-18 14:23:27 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ju-lia22

Post #3 Ocena: 0

2014-02-18 15:06:50 (11 lat temu)

ju-lia22

Kobieta

Z nami od: 15-02-2014

Tu nie chodzi o te nieszczęsne bagaże bo moje dziecko też ma tatę, który nam pomagał przy odprawie ale o to, że wypisujesz bzdury na temat wózków a sama przyznałaś, ze się nie znasz :D
Więc skąd możesz wiedzieć który wózek jest lepszy dla dziecka? I nie wmawiaj mi, że się śmiałam z Twojej niewiedzy bo to ty obrażasz mnie od samego początku.Mam przypomnieć jak pisałaś o moim wózku? Nie musi Ci się podobać ale nie masz prawa obrażasz kogoś za wybór!Wybralismy stokke przede wszystkim dlatego że ma regulowaną rączkę i nadaje się doskonale dla wysokich rodziców jak i tych ze znaczną róznica wzrostu:) mój narzeczony jest bardzo wysoki a ja o 20 cm niższa.
Urodziłam w wieku 21 lat i także zielona byłam(i jestem nadal) w tematach wózkowych ale akurat orientuję się w czym wożę swoja córkę i jakie atuty posiada jej "bryka" :)I szczerze to nie wyobrażam sobie nie znać marki swojego wózka

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2014-02-18 18:32:23 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

macadi

Post #5 Ocena: 0

2014-02-18 19:09:29 (11 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

Szczerze mowiac zawsze slyszalam , ze niemowle i male dziecko absolutnie nie powinno lezec caly czas na plasko bo wtedy nie wzmacnia miesni, ma slaby kontakt z otoczeniem I wolniej sie rozwija. Kiedys jednak byly jakies przedziwne przesady, np do 3 miesiaca nie wolno bylo podniesc dziecka pionowo a moja mama o malo zawalu nie dostala jak polozne wykapaly moje nowo narodzone dziecie na siedzaco w misce :). teraz ma 4 lata i krzywy ani garbaty nie jest, wrecz przeciwnie ;). W pierwszych 12 miesiacach na wyjazdy zawsze zabieralismy fotelik samochodowy, moim zdaniem najbezpieczniejszy I najpraktyczniejszy. Z tego co pamietam zalecany czas trzymania w nim malego dziecka bez przerwy to nie dluzej niz 3,5h ale nigdy nie bylo potrzeby zeby siedzial wiecej niz godzine-dwie.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2014-02-18 19:16:28 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ju-lia22

Post #7 Ocena: 0

2014-02-18 19:51:53 (11 lat temu)

ju-lia22

Kobieta

Cytat:

2014-02-18 18:32:23, Martyna000 napisał(a):
Cytat:

2014-02-18 15:06:50, ju-lia22 napisał(a):
Tu nie chodzi o te nieszczęsne bagaże bo moje dziecko też ma tatę, który nam pomagał przy odprawie ale o to, że wypisujesz bzdury na temat wózków a sama przyznałaś, ze się nie znasz :D
Więc skąd możesz wiedzieć który wózek jest lepszy dla dziecka? I nie wmawiaj mi, że się śmiałam z Twojej niewiedzy bo to ty obrażasz mnie od samego początku.Mam przypomnieć jak pisałaś o moim wózku? Nie musi Ci się podobać ale nie masz prawa obrażasz kogoś za wybór!Wybralismy stokke przede wszystkim dlatego że ma regulowaną rączkę i nadaje się doskonale dla wysokich rodziców jak i tych ze znaczną róznica wzrostu:) mój narzeczony jest bardzo wysoki a ja o 20 cm niższa.
Urodziłam w wieku 21 lat i także zielona byłam(i jestem nadal) w tematach wózkowych ale akurat orientuję się w czym wożę swoja córkę i jakie atuty posiada jej "bryka" :)I szczerze to nie wyobrażam sobie nie znać marki swojego wózka

Napisalam ze nie znam nazw wozkow bo mi obojetne co pisze na wozku a nie ze wogole nie znam sie na wozkach.
Widze ze probujesz na sile mi cos wmowic zeby wyszlo jaka madra jestes.
Podejrzewam ze masz straszne kompleksy i dlatego otaczasz sie rzeczami ktore musza miec znana wszystkim nazwe :-8
Twoj luby pewnie tez tylko w dresach adidasa i w butach nike pomyka :-]

I tu cię boli :P
Skoro stokke jest dla ciebie wyznacznikiem bogactwa to współczuję zazdrości jaka w tobie siedzi :( zwłaszcza do drugiego Polaka, co? Typowa zawisła Poleczka z Ciebie! Od takich z daleka!
:D hehehe własnie wyobraziłam sobie swojego faceta w dresach :D Oj dzięki za poprawę humoru ale zonk to nie ten typ :D

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #8 Ocena: 0

2014-02-18 20:02:32 (11 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

ech...kobiety.
Dzisiaj w polskim sklepie mieli promocje kisielu a ja głupi nie kupiłem. Taka walka mogłaby być :PPP

Wy już naprawdę nie macie o co się kłócić?
Informacyjnie na koniec, za wycieczki personalne gwarantujemy odpoczynek, nie gwarantujemy natomiast pozycji leżącej czy siedzącej nawet dla dorosłych którzy zachowują się jak małe dzieci.

Do góry stronyOffline

Luna_uk

Post #9 Ocena: 0

2014-02-18 20:16:05 (11 lat temu)

Luna_uk

Kobieta

Z nami od: 09-09-2013

Co za wojna :-o o wózek? Dziewczyny, dajcie spokój, po co tyle agresji. Każda mama zrobi jak uważa, ja wybierając wózek szukałam dużej gondoli i rozkładanej spacerówki - bo z partnerem często giniemy na cały dzień w mieście i stwierdziłam, ze Małej będzie wygodniej spać, ale niektóre kubełkowe uważam, ze są śliczne.
Niestety producenci tworzą coraz mniejsze gondole, a rodzą się coraz większe dzieci. Żadna z Was nie chce posadzić w spacerówce noworodka a spacer nie trwa nie wiadomo ile. Uważam, ze 5 miesięcznemu bobasowi nic się nie stanie jak będzie w pozycji półleżącej.

Do góry stronyOffline

ju-lia22

Post #10 Ocena: 0

2014-02-18 20:31:07 (11 lat temu)

ju-lia22

Kobieta

Dyskusja już dawno zeszła z tematu mojego wątku czyli specerówki od kiedy martyna zaczęła mnie obrażać.Radze poczytac jej komentarze
Kobieta ma zaniżone poczucie własnej wartości i dla niej buty Nike i dres adidas to szpan :D heh może w latach 90-tych tak było ale teraz ?hehe...Ciesz się że mnie nie znasz osobiście :P

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,