Str 4 z 5 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2014-02-18 14:16:07 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2014-02-18 14:23:27 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ju-lia22 | Post #3 Ocena: 0 2014-02-18 15:06:50 (11 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2014 Skąd: Londyn |
Tu nie chodzi o te nieszczęsne bagaże bo moje dziecko też ma tatę, który nam pomagał przy odprawie ale o to, że wypisujesz bzdury na temat wózków a sama przyznałaś, ze się nie znasz :D
Więc skąd możesz wiedzieć który wózek jest lepszy dla dziecka? I nie wmawiaj mi, że się śmiałam z Twojej niewiedzy bo to ty obrażasz mnie od samego początku.Mam przypomnieć jak pisałaś o moim wózku? Nie musi Ci się podobać ale nie masz prawa obrażasz kogoś za wybór!Wybralismy stokke przede wszystkim dlatego że ma regulowaną rączkę i nadaje się doskonale dla wysokich rodziców jak i tych ze znaczną róznica wzrostu ![]() Urodziłam w wieku 21 lat i także zielona byłam(i jestem nadal) w tematach wózkowych ale akurat orientuję się w czym wożę swoja córkę i jakie atuty posiada jej "bryka" ![]() |
Post #4 Ocena: 0 2014-02-18 18:32:23 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
macadi | Post #5 Ocena: 0 2014-02-18 19:09:29 (11 lat temu) |
Z nami od: 02-12-2010 Skąd: Manchester |
Szczerze mowiac zawsze slyszalam , ze niemowle i male dziecko absolutnie nie powinno lezec caly czas na plasko bo wtedy nie wzmacnia miesni, ma slaby kontakt z otoczeniem I wolniej sie rozwija. Kiedys jednak byly jakies przedziwne przesady, np do 3 miesiaca nie wolno bylo podniesc dziecka pionowo a moja mama o malo zawalu nie dostala jak polozne wykapaly moje nowo narodzone dziecie na siedzaco w misce
![]() ![]() |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2014-02-18 19:16:28 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ju-lia22 | Post #7 Ocena: 0 2014-02-18 19:51:53 (11 lat temu) |
Cytat: 2014-02-18 18:32:23, Martyna000 napisał(a): Cytat: 2014-02-18 15:06:50, ju-lia22 napisał(a): Tu nie chodzi o te nieszczęsne bagaże bo moje dziecko też ma tatę, który nam pomagał przy odprawie ale o to, że wypisujesz bzdury na temat wózków a sama przyznałaś, ze się nie znasz :D Więc skąd możesz wiedzieć który wózek jest lepszy dla dziecka? I nie wmawiaj mi, że się śmiałam z Twojej niewiedzy bo to ty obrażasz mnie od samego początku.Mam przypomnieć jak pisałaś o moim wózku? Nie musi Ci się podobać ale nie masz prawa obrażasz kogoś za wybór!Wybralismy stokke przede wszystkim dlatego że ma regulowaną rączkę i nadaje się doskonale dla wysokich rodziców jak i tych ze znaczną róznica wzrostu ![]() Urodziłam w wieku 21 lat i także zielona byłam(i jestem nadal) w tematach wózkowych ale akurat orientuję się w czym wożę swoja córkę i jakie atuty posiada jej "bryka" ![]() Napisalam ze nie znam nazw wozkow bo mi obojetne co pisze na wozku a nie ze wogole nie znam sie na wozkach. Widze ze probujesz na sile mi cos wmowic zeby wyszlo jaka madra jestes. Podejrzewam ze masz straszne kompleksy i dlatego otaczasz sie rzeczami ktore musza miec znana wszystkim nazwe ![]() Twoj luby pewnie tez tylko w dresach adidasa i w butach nike pomyka ![]() I tu cię boli ![]() Skoro stokke jest dla ciebie wyznacznikiem bogactwa to współczuję zazdrości jaka w tobie siedzi ![]() :D hehehe własnie wyobraziłam sobie swojego faceta w dresach :D Oj dzięki za poprawę humoru ale zonk to nie ten typ :D |
Dwunasty | Post #8 Ocena: 0 2014-02-18 20:02:32 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
ech...kobiety.
Dzisiaj w polskim sklepie mieli promocje kisielu a ja głupi nie kupiłem. Taka walka mogłaby być ![]() Wy już naprawdę nie macie o co się kłócić? Informacyjnie na koniec, za wycieczki personalne gwarantujemy odpoczynek, nie gwarantujemy natomiast pozycji leżącej czy siedzącej nawet dla dorosłych którzy zachowują się jak małe dzieci. |
Luna_uk | Post #9 Ocena: 0 2014-02-18 20:16:05 (11 lat temu) |
Z nami od: 09-09-2013 Skąd: Polska |
Co za wojna
![]() Niestety producenci tworzą coraz mniejsze gondole, a rodzą się coraz większe dzieci. Żadna z Was nie chce posadzić w spacerówce noworodka a spacer nie trwa nie wiadomo ile. Uważam, ze 5 miesięcznemu bobasowi nic się nie stanie jak będzie w pozycji półleżącej. |
ju-lia22 | Post #10 Ocena: 0 2014-02-18 20:31:07 (11 lat temu) |
Dyskusja już dawno zeszła z tematu mojego wątku czyli specerówki od kiedy martyna zaczęła mnie obrażać.Radze poczytac jej komentarze
Kobieta ma zaniżone poczucie własnej wartości i dla niej buty Nike i dres adidas to szpan :D heh może w latach 90-tych tak było ale teraz ?hehe...Ciesz się że mnie nie znasz osobiście ![]() |