MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałam / -em zapytać o...

« poprzednia strona

Strona 720 z 720 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 718 | 719 | 720 ] - Skocz do strony

Str 720 z 720

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

dominikana36

Post #1 Ocena: 0

2025-04-28 22:12:48 (2 dni temu)

dominikana36

Kobieta

Z nami od: 21-03-2016

Kurcze, ja 2 lata temu postanowilam sie odgracic lacznie z szafami i szczerze mowiac udalo mi sie zredukowac ilosc ubran o ok 40%. Wprowadzilam tez zasade, ze za 1 nabyty ciuch (lub buty) 2 ida precz, koniec z okazjami, trzymaniem ubran "po domu" lub "do sprzatania" itp. I tego sie twardo trzymam. ale ubran mam ciagle co najmniej 2x za duzo. A juz problem bo to co zostalo podoba mi sie, pasuje na mnie, jest dobrej jakosci i w bardzo dobrej konycji. Szkoda oddawac do charity shops. No i maz ma sporo dosc drogich markowych ciuchow w doskonalym stanie , dla odmiany w rozmiarze 15 kg mniej, wiec mu sie juz raczej nie przydadza. Myslalam, zeby sprzedawac ale ja w zyciu nic nie sprzedawalam on-line a doswiadczenie z Vinted jako kupujacy mam jakies slabe (jedyny raz). Nie wiem za bardzo jak sie zabrac za to.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2025-04-28 22:16:49 (2 dni temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Ja nie mam zadnego doswiadczenia w sprzedazy ( zadnej) i w pierwszym m-cu na vinted zarobilam 400£. Polowa z tego moje stare ciuchy, polowa darowizny dla kociego dklepu ( tez wiekszosc piekne, nowki, markowe). Moze to vinted to takie nauczyc handlu amatorow…
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 720 z 720 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 718 | 719 | 720 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,