Clip dla przykladu, jesli ktos nie ogladal BO.
Str 383 z 726 |
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2021-07-05 21:53:23 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Juz chyba o to gdzes pytalam, w jakich sklepach kupie garsonki a'la Rachel Duncan z Black Orphan? Oproz Next, bo tam sie trafia czasem cos mniej wiecej, a nawet nie w jakiejs zawrotnej cenie.
Clip dla przykladu, jesli ktos nie ogladal BO. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
karjo1 | Post #2 Ocena: 0 2021-07-05 22:24:16 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Dzieki za podpowiedzi w sprawie zielska.
Mam troche obaw jesli chodzi o zakup zywej kompozycji w necie, nie chcialabym zostac z niczym, jesli cos nie wyjdzie. Rasowy wzrokowiec, lubie widziec, co biore i daje ![]() |
ZlotaPerla1 | Post #3 Ocena: 0 2021-07-06 06:26:41 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Gal, w Zara zobacz.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
ZlotaPerla1 | Post #4 Ocena: 0 2021-07-11 11:40:27 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Dublin? czy jak się chce tylko odwiedzić na jeden dzień, prom w te i we wte, to też kwarantanna?
Pewnie testy obowiązkowe ... Tu jestem, to tu pytam, zaraz uruchomię google ;- ) zaaaraaaz. Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
PannaZMokraGlow | Post #5 Ocena: 0 2021-07-11 17:49:39 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-07-05 22:24:16, karjo1 napisał(a): Dzieki za podpowiedzi w sprawie zielska. Mam troche obaw jesli chodzi o zakup zywej kompozycji w necie, nie chcialabym zostac z niczym, jesli cos nie wyjdzie. Rasowy wzrokowiec, lubie widziec, co biore i daje ![]() Karjo to kup terrarium bottle oraz osobno dodatkowo rosliny jakby gotowa kompozycja mialaby sie zniszczyc. |
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2021-07-11 17:51:47 (4 lata temu) |
Dobra, zobacze, thx ZP
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
PannaZMokraGlow | Post #7 Ocena: 0 2021-07-11 19:25:03 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Gal, tak przegladam skirt coordinates i wszystko co widze jest z odkrytym brzuchem i ogolnie na elegancko to moze nie tego.
Chyba najlepiej zamiast garsonek w sensie kompletow to kupic osobno spodnice i gore.. Chyba ze ktos ma kase ganiac po krawcowych tutaj. ASOS tez ma work wear. Albo H&M |
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2021-07-11 20:12:06 (4 lata temu) |
No wlasnie mam pare ciuchow z HM i z Next. Spjrzalam na Zare i nic nie znalazlam, za to troche w MS no a potem to inne jakies desajnerkie i ceny jak z kosmosu, a chodzi mi o te ceny wlasnie, bo jeszcze nie zarabiam tych 60+; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
tesstickle | Post #9 Ocena: 0 2021-07-12 09:29:16 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Tak dawno nie używałem PINu do karty że ... zapomniałem
![]() Sprawdzałem na stronie banku jakie są możliwości "przypomnienia" ale wygląda na to że tylko nowy PIN może być przyznany. ![]() Ktoś już to przerabiał? - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
Turefu | Post #10 Ocena: 0 2021-07-12 09:51:37 (4 lata temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Cytat: 2021-07-12 09:29:16, tesstickle napisał(a): Tak dawno nie używałem PINu do karty że ... zapomniałem ![]() Sprawdzałem na stronie banku jakie są możliwości "przypomnienia" ale wygląda na to że tylko nowy PIN może być przyznany. ![]() Ktoś już to przerabiał? Czy masz apke swojego banku? Wiele z nich ma mozliwosc podejrzenia PINu bez potrzeby jego zmieniania. Sprobuj nie na stronie internetowej, ale apce. I nie przejmuj sie. Zdziwilbys sie, ile ludzi zapomina PINu. |