![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 382 z 726 |
|
---|---|
ZlotaPerla1 | Post #1 Ocena: 0 2021-07-01 13:06:21 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
chciałam zapytać - co to za wątek?
![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
andypolo | Post #2 Ocena: 0 2021-07-01 13:14:21 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Cytat: 2021-07-01 13:03:20, sqlserver napisał(a): Ma to na celu ucięcie bezcelowych dyskusji, zaśmiecania wątków, trolowania etc. Gościu dostaje limit 5 postów tygodniowo i mocno się zastanawia zanim coś napisze Pewnie tam użytkownicy mają po kilka kont. ![]() |
AbacusII | Post #3 Ocena: 0 2021-07-01 14:07:53 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Cytat: 2021-07-01 13:14:21, andypolo napisał(a): Cytat: 2021-07-01 13:03:20, sqlserver napisał(a): Ma to na celu ucięcie bezcelowych dyskusji, zaśmiecania wątków, trolowania etc. Gościu dostaje limit 5 postów tygodniowo i mocno się zastanawia zanim coś napisze Pewnie tam użytkownicy mają po kilka kont. ![]() Przytulcie sie andypolo i SQL🤣 [ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 01-07-2021 14:28 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: +1 2021-07-01 18:20:15 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-06-30 20:02:34, AbacusII napisał(a): Pytam poważnie : Czy jesli zastanawiam się co zrobic z publikacja tematu to nie lepiej usunac konto z MW? Mam fajny filmik o Migrenie. Chcialem zapytac, gdzie moge taki post umieścić? Jesteś na forum pod którymś już z kolei nickiem, więc wydawałoby się, że powinieneś już zapoznać się z zasadami i regulaminem tego forum. Zanim utworzysz nowy temat: - sprawdź, czy taki sam temat nie istnieje już na naszym forum. Pomocą posłuży ci wyszukiwarka (Nasza działa kiepsko, ale możesz w wyszukiwarkę google wpisać słowo migrena...moja wyspa ) Tak zrobiłam i wyskoczyły mi takie propozycje mojawyspa.co.uk/forum/33/22922/Migrena,10 http://www.mojawyspa.co.uk/forum/33/14997/bol-glowy-a-zmiana-pogody Żeby nie generować kolejnego tematu, możesz dopisać się do już istniejącego, lub założyć nowy w odpowiednim dziale Jeśli jest to pojedynczy post i nie wiesz, czy wywiąże się dyskusja, możesz to wrzucić do waku Chciałem powiedzieć i tam podzielić się jakąś informacją. Ten wątek to taki misz masz i tam można różne rzeczy wrzucać i dyskutować na różne tematy Cytat: 2021-06-30 20:02:34, AbacusII napisał(a): Chcialem go umiescic z komentarzem w "Posty o ktore nikt nie prosił" Wątek o którym wspominasz ma swoją konwencję. Jest to zbiór systematycznie dodawanych ciekawostek okraszonych zdjęciami i nie sądzę, żeby wpis o migrenach tam się nadawał. Cytat: 2021-06-30 20:02:34, AbacusII napisał(a): Bo wy denerwujecie się ze robie wam robote,a ja musze uwazac na kazdym kroku zeby z NW nie wylecieć i w zwiazku z tym mam pytania czasem co do moich postów. I to nie jest tak:spytaj Moda. A wy byscie pytali, kogos kto narzeka ze ma przez was pracę? A pewnie juz wszyscy maja mnie dosyc. A dziwi Cię to, że narzekamy na Twoją działalność na forum? Dokładasz nam pracy. Mnie osobiście jej dokładasz. Ty jeden generujesz tyle pracy, ile na przestrzeni 3 lat mojego administrowania tu nie generował żaden inny użytkownik. Moja praca administratora ma przypisany konkretny limit czasu na dzień jeśli chodzi o zajmowanie się Moją Wyspą. W skład moich obowiązków wchodzi zajmowanie się forum, fanpag'em MW, instagramem, szukaniem sponsorów na konkursy, śledzeniem wątków na forum, organizowaniem konkursów czy też akcji na MW. Na chwilę obecną przez to, jak notorycznie śmiecisz we wszelkich możliwych wątkach, moja uwaga niestety jest odciągnięta od innych czynności i zajmuje się niczym innym jak sprzątaniem po Twojej radosnej twórczości i próbą utrzymania tu jakiegoś porządku. Zaniedbałam wiele wątków, które powinnam monitorować, bo dzięki Tobie nie mam czasu rzetelnie wykonywać swoich zobowiązań. Tak się składa, że nie jesteś JEDYNYM forumowiczem. To miejsce, która skupia różne osobowości i ja muszę brać pod uwagę nie tylko Twoje roszczenia ale również uwagi innych, w kwestii tego jak odnajdują się na forum. Niestety w ostatnim czasie na priv dostaję masę zgłoszeń, że przez Twoje zachowanie na forum użytkownicy zaczynają nie czuć się tu komfortowo. Na forum nie tylko Ty masz czuć się dobrze, to ma być miejsce przyjazne w miarę możliwości również dla innych. Cytat: 2021-06-30 20:02:34, AbacusII napisał(a): Cieszylo by mnie rowniez gdybyscie pomagali. Na przestrzeni ostatnich miesięcy, po róznymi kontami, wydaje mi się, że wykazaliśmy się wystarczająca dozą cierpliwości i wyrozumiałości w stosunku do Twojej osoby. Miałeś zablokowane konto z brakiem szansy powrotu na forum. Po Twoich usilnych prośbach o powrót, zdecydowaliśmy, że damy Ci kolejną szansę na to by zacząć z czystą kartą. Wydarzenia ostatnich tygodni pokazują niestety, że nie wyciągasz wniosków. Przed powrotem pod nowym nickiem dostałeś informację, że wracasz warunkowo "Zakaz roszczeniowego podejścia i oczekiwania specjalnego traktowania. Wstrzymanie śmiecenia w tematach, powracanie do poprzednich wcieleń, próby zdominowania topikow forum." To treść prywatnej wiadomości od Karjo, do Ciebie na priv. ( ta prośba była wielokrotnie ponawiania również publicznie) Cytat: 2021-07-01 09:31:50, AbacusII napisał(a): nic nie moge napisac bo zaraz sie wam nie podonba, bo to nie tekst kogos z waszej paczki, i bardzo was drazni jak "obcy" sie odzywa Zarzut wyssany z palca. Na przestrzeni lat dołączali różni użytkownicy i jakoś się odnajdywali na forum i byli przyjmowani przyjaźnie. Może warto się zastanowić, że skoro tylko w stosunku do Ciebie są uwagi, to nie chodzi o to, czy jesteś z "naszej " paczki a raczej wynika to z tego jak TY ZACHOWUJESZ SIĘ NA FORUM. Może warto zastanowić się na swoim zachowaniem a nie szukać winy u wszystkich wkoło. Nie drażni nas, że ktoś nowy "obcy" się odzywa. Drażni nas nagminne śmiecenie i konieczność sprzątania każdego dnia po tym śmieceniu Cytat: 2021-07-01 09:31:50, AbacusII napisał(a): walic teksty publicznie ze jestem manipulantem dobrrze wiedzac ze mam zakaz jakiegokolwiek kontaktu z Adminka i nie moge tego skomentowac, ani sie obronić. Napisałam, że manipulujesz przekazem i podtrzymuję swoja opinię, bo nie raz zostało Ci udowodnione, że na priv zwracana była Ci uwaga, a Ty wklejałeś swoją interpretację tego co zostało Ci napisane i trzeba było publicznie skonfrontować to z rzeczywistą sytuacją, żeby forumowicze mogli wyrobić sobie zdanie jak to naprawdę wyglądało. Masz zakaz kontaktu ze mną na priv, na email z powodów osobistych. Niemniej służbowo, na forum możesz odnosić się jeśli zarzuty przedstawiane przeze mnie w stosunku do Ciebie jako administratora portalu są nieprawdziwe. Nie życzę sobie prywatnych kontaktów z Tobą, ale na forum staram się oddzielić moje prywatne sprawy od zawodowych. Proszę o uszanowanie tego. Niby nie możesz skomentować czy się obronić a już któryś raz to robisz. Cytat: 2021-07-01 09:31:50, AbacusII napisał(a): Od lat stworzylicie sterylne środowisko znajacych sie ludzi . I jak ktos probuje w nie wejsc to go przeganiacie . Jak wyżej, jedynie Ty masz problem z "dostaniem się" do naszej sterylnej grupy. Nikt inny nie czuje się odrzucony, może powinno skłonić Cię to do refleksji, że wina może leżeć niekoniecznie po naszej stronie. Gdyby prawdą było, że nie chcemy żebyś był na forum to wierz mi, że po tych wszystkich Twoich zachowaniach, już na tym forum nie miałbyś prawa bytu. Dostałeś szansę, bo uważałam, że warto Ci ją dać po raz kolejny ( to ten brak empatii, który mi zarzuciłeś) ale jak widać wniosków nie wyciągasz żadnych Więcej razy nie będę tłumaczyć czy wyjaśniać, bo mam wrażenie, że wszelkie uwagi są jak grochem o ścianę, a mnie najzwyczajniej szkoda czasu na tłumaczenie co jakiś czas tych samych spraw. Zapewniam, że jesli teraz ze swojej szansy na forum nie skorzystasz, kolejnej juz nie będzie. Przepraszam tych wszystkich, którzy zmuszeni są to czytać. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
ZlotaPerla1 | Post #5 Ocena: 0 2021-07-01 18:26:46 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
zapytać o?
Efka, nie swędzą cię plecy tak koło łopatek? ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
|
|
karjo1 | Post #6 Ocena: 0 2021-07-05 17:21:24 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
o mozliwosc zakupu takiego cuda zielonego w okolicach Greater Manchester:
![]() Znajoma z pracy bierze slub i sobie wymyslilam taki drobiazg w prezencie. Widzialam obledne kompozycje w Norwich, ale nie bardzo chce mi sie specjalnie tam leciec. |
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2021-07-05 17:54:26 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
A nie macie czegoś takiego w okolicznym garden centre? Podobne widuję czasem jak jeżdzę do moich przyzadupiowych.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
karjo1 | Post #8 Ocena: 0 2021-07-05 17:59:08 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Patrzylam po kilku, ale niestety, nie maja nic takiego.
Kurcze, zawsze musze sobie cos wymyslic. Dziekuje |
sqlserver | Post #9 Ocena: 0 2021-07-05 18:20:10 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-07-05 17:59:08, karjo1 napisał(a): Patrzylam po kilku, ale niestety, nie maja nic takiego. Kurcze, zawsze musze sobie cos wymyslic. Dziekuje Zawsze możesz poszukać w internecie np Sklep [ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 05-07-2021 18:22 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
PannaZMokraGlow | Post #10 Ocena: 0 2021-07-05 20:34:27 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Tak, w internecie. Wrzuc jakies "plants terrarium bottle" albo cos w tym rodzaju do przegladarki.
|