Albo w innym dziale, bo jesli bedzie sie nadawal do innego dzialu, to go po prostu przeniosa.
Str 381 z 726 |
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2021-06-30 20:17:58 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Moze nie pytaj gdzie masz wrzucic temat tylko wrzuc. Np w sekcji Zdrowie.
Albo w innym dziale, bo jesli bedzie sie nadawal do innego dzialu, to go po prostu przeniosa. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
SweetLiar | Post #2 Ocena: 0 2021-06-30 20:57:37 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
@AbacusII
Jeśli chcesz założyć nowy temat to zakładasz nowy temat, upewniając się tylko, że nie łamiesz regulaminu. Miałeś to już wyjaśniane na privie tym bardziej dziwi skąd nagle to pytanie. Nie ułatwiasz życia nikomu, ani użytkownikom, ani modom ciągłym zaśmiecaniem postami nie na temat i pytaniem po raz kolejny o coś na co już dostałeś odpowiedź. Reasumując, możesz zakładać temat o migrenach, może kogoś zainteresuje, może komuś się przyda. Jeśli nie to użytkownicy nie będą się tłumaczyć czy Cię lubią czy nie czy też zwyczajnie nie interesuje ich taki temat. Jeśli chcesz usunąć konto na MW to również nie musisz pytać nikogo o zgodę. W temacie najzabawniejsze cytaty z forum każdy może umieścić wypowiedź innego użytkownika, którą uzna za zabawną. Tym bardziej, jak sugerowała Karjo, warto pomyśleć czasem dwa razy zanim wrzuci się na szybko bez zastanowienia jakiś komentarz. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
AbacusII | Post #3 Ocena: 0 2021-07-01 09:31:50 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Nie przespałem nocy bo fajnie sie nie czuje w tych potyczkach emocjonalnych z wami na forum.Raczej liczylem na blokade konta z rana... I nad ranem zaswiatal mi taka mysl; utworze dwa tematy o jeden pytalem na priva Modke i dostalem zielone swaitlo, nazwy nie mam jeszcze , ale bedzie to temat , w ktorym beda publikowane informacje o spotkaniach czy wydarzenaich , na ktore moga przyjsc, przyjechac chetni z moja wyspa , ogolnie tematycznie nie tylko dla namiociarzy ale dla wszystkich. Jesli jest taki temat bede tam publikowal, wskaazcie prosze gdzie jest. I drugi temat to bedzi cos jak OF TOBICi Artura , bede tam pisal te odpowiedzi do postow , ktore nie opublikuje w waszych tematach bo zauwazylem ze sa sterylne, nic nie moge napisac bo zaraz sie wam nie podonba, bo to nie tekst kogos z waszej paczki, i bardzo was drazni jak "obcy" sie odzywa .bede smiecil w jednym temacie, moim i tam tez możecie jesli zechcecie umieszczac wszystko co uznacie za moje smieci, of topy ( ktorych mam nadzieje uniknac) Skomentuje tez tam w ramach kultury kazda opinie o mnie , bo jak juz pisalem . Wy mnie mozecie oceniac i jezdzic po mnie zwlaszcza grupa trzymajca wladze
![]() Nie mam zamiaru tam nikogo obrazac ani żołądkować sie , ale mam nadzije na mozliowsc odniesieni sie do przeganiania mnie z watku kociarzy , choc juz mi to wywietrzało z glowy i mam tam pusto ![]() ![]() Tylko jedna osoba na cale forum zna moje poczucie humoro i dystans i zyczliwosc. Dla was to nieprawdopodobne co czytacie , ale to jedna osoba na cale forum .Trudno mi zatrybic na ten luzny rytm , gdy zewsząd przeganianicie mnie . Od lat stworzylicie sterylne środowisko znajacych sie ludzi . I jak ktos probuje w nie wejsc to go przeganiacie . Moze ci podczytujacy forum by sie ujawnili , ale obawiaja sie dostawac takie zniechęcające komentarze jak ja dostalem w roznch watkach ,albo akcji Modow z wyrzucaniem moich śmieci w moje watki np: o uzaleznienaich , nawet sie nie starajac inteligentnie nadac sens swojemu postowi o uzlenieniu od internetu tylko po to by pokazac czym jest smiecenie w innych tematach . Takie jak Kuba Bogu tak Bog Kubie ...Staralem sie to ujac w komentarz z humorem,ale szkody juz sa i Świetnie teraz wygląda moj temat , Gdzie jak ktos uzna ,ze moze poważnie pogadac z ludzmi o uzależnieniach ,gdy przeczyta ze zakładający watek (ponoc terapeuta) jest wyśmiewany przed Moda przy poklasku reszty Modow , to na podstawie takiego przekazu stwierdzi ,ze nie warto ze mną rozmawiać. Postaram sie z oczu wam usunac, bo i tak widzicie tylko to co chcecie widzieć . Nie macie ochoty sie razem smiac ze mna i ze mnie i wyglupiac, nic nie poradze .Nie ma tu nikogo , a wydawalo mi sie ze jedna osobe zwlaszcza z dystansu i pokreconego humoru mi bliskiego , znam...z kim moglbym tu z ochota śmiać sie ze mnie samego , co robie nagminnie publicznie jak mi przyjdzie ochota , nawet w robocie , gdzie wesole drwiny sa naszym wentylkiem , tu jednak ten dystans do siebie samego przysłania ciągle tłumaczenie sie ze siebie . A tam...wywalilem co mysle, lzej mi , wiec zycze wam dobrego dnia i miejcie wyjeb...a bedzie wam dane , Amen ![]() |
sqlserver | Post #4 Ocena: 0 2021-07-01 09:52:43 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-07-01 09:31:50, AbacusII napisał(a): Nie przespałem nocy może tu jest pies pogrzebany, Artur do łózka przytul misia i się wyśpij. Jak wstaniesz to coś napiszesz moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
andypolo | Post #5 Ocena: 0 2021-07-01 10:13:27 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Abacusil, czy ty nie potrafisz spojrzeć krytycznie na siebie? Nie widzisz, że z tobą jest coś nie tak? Walisz gafy na forum, piszesz bez zastanowienia, zachowujesz się jak wszystko wiedząca wiedźma Ple-Ple, w swoim wątku sam ze sobą dyskutujesz lub kilkakrotnie odpowiadasz na jeden wpis Kanoniera.
Jesteś już tak tu na MW popularny, że pewnie w Londynie ludzie na ulicy cię rozpoznają. Dam Ci radę: zacznij życie od nowa. Załóż nowe konto na MW, zacznij pisać mniej ale rzeczowo, na temat i w innym stylu. Tak by Cię nikt nie rozpoznał. To może w przyszłości zyskasz szacunek na forum. |
|
|
Wembley27 | Post #6 Ocena: 0 2021-07-01 10:38:42 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-07-01 09:52:43, sqlserver napisał(a): Cytat: 2021-07-01 09:31:50, AbacusII napisał(a): Nie przespałem nocy może tu jest pies pogrzebany, Artur do łózka przytul misia i się wyśpij. Jak wstaniesz to coś napiszesz O matko .... Jakie ludzie maja dziwne problemy ![]() ![]() ![]() ![]() |
gosian | Post #7 Ocena: 0 2021-07-01 11:38:12 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Cytat: 2021-07-01 10:13:27, andypolo napisał(a): Abacusil, czy ty nie potrafisz spojrzeć krytycznie na siebie? Nie widzisz, że z tobą jest coś nie tak? Walisz gafy na forum, piszesz bez zastanowienia, zachowujesz się jak wszystko wiedząca wiedźma Ple-Ple, w swoim wątku sam ze sobą dyskutujesz lub kilkakrotnie odpowiadasz na jeden wpis Kanoniera. Jesteś już tak tu na MW popularny, że pewnie w Londynie ludzie na ulicy cię rozpoznają. Dam Ci radę: zacznij życie od nowa. Załóż nowe konto na MW, zacznij pisać mniej ale rzeczowo, na temat i w innym stylu. Tak by Cię nikt nie rozpoznał. To może w przyszłości zyskasz szacunek na forum. ![]() Przede wszystkim posty krótsze powinny być,bo niestety tego bełkotu nie da się czytać więcej niż max 2 zdania. Czasami widząc w jakimś temacie że odpisujesz, przewijam dalej. A być może udało ci się tam napisać coś sensownego? Niestety ani czasu ani chęci nie ma na takie bzdety i użalanie sie jakim się jest pokrzywdzonym. Weź człowieku wyluzuj, bo to jest tylko forum i dziesiątki różnych ludzi, nie koniecznie uwielbiających ciebie, mnie czy innych użytkowników. Trochę dystansu i krótsze posty o co najmniej 3/4 i może ktoś to przeczyta i ci odpisze i będzie fajna dyskusja? Samouwielbienie raczej nie jest mile widziane nigdzie ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
andypolo | Post #8 Ocena: 0 2021-07-01 11:42:22 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Gosian, to do mnie? 😀
Bo cytujesz mnie. Przepraszam, będę pisał mniej i krócej. 😀 |
gosian | Post #9 Ocena: 0 2021-07-01 11:47:45 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
![]() No tak wyszło, ale oczywiście, że nie do ciebie ![]() ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
sqlserver | Post #10 Ocena: 0 2021-07-01 13:03:20 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
gdzieś widziałem forum, chyba angielskie poszukiwaczy skarbów i oni tam maja taki dryl, ze tak jak my glosujemy na wyróżnionego to oni glosują komu zrobić limit. Z racji tego, ze tam ruch jest mniejszy niż tu to limit jest tygodniowy. Ma to na celu ucięcie bezcelowych dyskusji, zaśmiecania wątków, trolowania etc. Gościu dostaje limit 5 postów tygodniowo i mocno się zastanawia zanim coś napisze
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|