Str 380 z 726 |
|
---|---|
sqlserver | Post #1 Ocena: 0 2021-06-27 18:24:48 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Wielokrotnie widzę na autostradzie zagraniczne ciężarówki, przeważnie Holenderskie ale nie tylko które na swojej oryginalnie zamontowanej tablicy rejestracyjnej maja angielska, dyndającą na łańcuszku. Czy ktoś wie z czego to wynika, czy istnieje możliwość zarejestrowania samochodu w kilku krajach
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
andyopole | Post #2 Ocena: 0 2021-06-27 20:57:12 (4 lata temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2021-06-27 18:24:48, sqlserver napisał(a): Wielokrotnie widzę na autostradzie zagraniczne ciężarówki, przeważnie Holenderskie ale nie tylko które na swojej oryginalnie zamontowanej tablicy rejestracyjnej maja angielska, dyndającą na łańcuszku. Czy ktoś wie z czego to wynika, czy istnieje możliwość zarejestrowania samochodu w kilku krajach Przypuszczam że ciągnik jest na numerach brytyjskich a naczepa na holenderskich. W UK naczepy i przyczepy nie mają własnych nrnr rejestracyjnych tylko na czas jazdy zawiesza sie na nich numery ciągnącego ich auta. Tak prawdopodobnie zrobil brytyjski kierowca aby byc na 100% zgodnym z przepisami. W Europie przyczepy i naczepy maja wlasne, odrebne numery. |
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2021-06-27 21:24:26 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
tak prawdopodobnie tez jest ale numery miał zawieszone i z przodu i z tylu
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
tesstickle | Post #4 Ocena: 0 2021-06-27 21:46:32 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat: 2021-06-27 21:24:26, sqlserver napisał(a): tak prawdopodobnie tez jest ale numery miał zawieszone i z przodu i z tylu To że z tyłu naczepy to normalne. Na prom ładowane są tylko naczepy a dalej lecą na numerach ciągnika. Ale żeby ciągnik miał zawieszone numery z przodu ?!?! ![]() nie wiem ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
Maat17 | Post #5 Ocena: 0 2021-06-28 05:11:10 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Nigdy nie widzialam z przodu.
Naczepa ma swoje numery. Jak przyjdzie kierowca I zabiera naczepe, to doczepia swoja tablice, ale z tylu. Wtedy z sa dwie. Te dwie z przodu, to tez jestem ciekawa. Moze to ma zwiazek z Brexitem? |
|
|
tesstickle | Post #6 Ocena: 0 2021-06-28 15:12:38 (4 lata temu) |
Czy ktoś z Was zamawiał kiedyś "palete towaru" z Amazon'a?
Taką typu "jajkoniespodzianka" ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
AbacusII | Post #7 Ocena: 0 2021-06-28 15:38:23 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Cytat: 2021-06-28 15:12:38, tesstickle napisał(a): Czy ktoś z Was zamawiał kiedyś "palete towaru" z Amazon'a? Taką typu "jajkoniespodzianka" ![]() Z Amazona nie, ale w Polsce z Allegro palete "laptopow w roznym stanie" typu: Grade B, C z Niemiec,tak. Generalnie jak masz zbyt to sie oplaca taką, jak to nazwales "jajkoniespodzianka" 😁😃 |
tesstickle | Post #8 Ocena: 0 2021-06-28 15:54:44 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-06-28 15:38:23, AbacusII napisał(a): Cytat: 2021-06-28 15:12:38, tesstickle napisał(a): Czy ktoś z Was zamawiał kiedyś "palete towaru" z Amazon'a? Taką typu "jajkoniespodzianka" ![]() Z Amazona nie, ale w Polsce z Allegro palete "laptopow w roznym stanie" typu: Grade B, C z Niemiec,tak. Generalnie jak masz zbyt to sie oplaca taką, jak to nazwales "jajkoniespodzianka" 😁😃 Ja to tak bardziej dla rozrywki ![]() Jak coś będzie przydatne to zostawie a reszte będę usiłował sprzedać. Tyle że na stronie napisane jest że magazyny mają w USA i Canada. To nie wiem czy doliczą cło i podatek i jeszcze cholera wie co jeszcze. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
AbacusII | Post #9 Ocena: 0 2021-06-28 18:44:51 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-06-28 15:54:44, tesstickle napisał(a): Cytat: 2021-06-28 15:38:23, AbacusII napisał(a): Cytat: 2021-06-28 15:12:38, tesstickle napisał(a): Czy ktoś z Was zamawiał kiedyś "palete towaru" z Amazon'a? Taką typu "jajkoniespodzianka" ![]() Z Amazona nie, ale w Polsce z Allegro palete "laptopow w roznym stanie" typu: Grade B, C z Niemiec,tak. Generalnie jak masz zbyt to sie oplaca taką, jak to nazwales "jajkoniespodzianka" 😁😃 Ja to tak bardziej dla rozrywki ![]() Jak coś będzie przydatne to zostawie a reszte będę usiłował sprzedać. Tyle że na stronie napisane jest że magazyny mają w USA i Canada. To nie wiem czy doliczą cło i podatek i jeszcze cholera wie co jeszcze. W sumie dla rozrywki z twoim podejsciem z dystansem 😃 to myślę ze warto się zabawic w ten handel 😃 Mysle, ze nie umoczysz, fortuny. Pytaj ich o te oplaty. Ja brakem z Niemiec. Chciałem tez wziąść drobne agd, ale nie podjalem ryzyka, bo byl to co prawda towar nowy, zwroty, uszkodzone opakowania lub brak, albo towar z wystaw z drobnymi sladami typu :ryski, ale jednak ludzie wolą nowe kupic.Chociaz kolo mnie jest miejsciwisc,w ktorej spora czesc mieszkancow przywozi roznosci z wystawek, tu ciekawostka o o miescinie Czacz, bylem, widzialem, nie kupowalem 😁 Poznaj Czacz 😁 Podam przykladowy link do palet z niemiec(nie jest to moja ofert tylko przyklad) Palety z Niemiec. [ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 28-06-2021 18:52 ] |
AbacusII | Post #10 Ocena: 0 2021-06-30 20:02:34 (4 lata temu) |
Pytam poważnie : Czy jesli zastanawiam się co zrobic z publikacja tematu to nie lepiej usunac konto z MW?
Mam fajny filmik o Migrenie. Chcialem zapytac, gdzie moge taki post umieścić?Filmik, dla Migrenowcow.Ale i dla kazdego, kto ma do czynienia z osobami doswiadczajacymi takich stanów. I ciekawostka nic nie pisalem o Migrenie w telefonie w ostatnim czasie. Na YT wyszukuje jedynie muzyke i nigdy filmy o migrenie. Jedynie dziś w rozmowie tel. wspomnialem, ze caly dzien schodzę przez bol migrenowy.No i jaka propozcje wsrod teledyskow na pierwszym miejscu widze przed chwilą ? Właśnie ten film.😁 Chcialem go umiescic z komentarzem w "Posty o ktore nikt nie prosił"ale najpierw tak dostalem komentarz, ze temat odechciewa sie czytac z uwagi na moje wpisy( jak rozumiem) a potem uwage, ze generuje of topicy, ktora jest sluszna bo daje sie wkrecac w dyskusje nie w temacie i ja odpowiadam za takie smiecenie w tematach. Wiem, ze nie jestem tu kubiany i mam kilka osob, ktore z ochota mnie pozegnaja jak pojde w diably z forum a jeszcze lepiej jak dostane bana.Mam juz to gdzies... Sytuacja jest nie fajna, taka : Chce umiescic gdzies post, ale nie mam pewnosci, gdzie. Piszac priv do Moda nie dostane odpowiedzi od razu bo macie swoje zycie. Po za tym zrozumcie ze ja nie wiem co jest dobre a co nie mile widziane przez was.Samo pisanie na priv jak sie czegos nie wie jest dla mnie jak "ten znowu zawraca dup..".Teraz jak czegos nie wiem to rezygnuje z pisania bo do kogo?do Modow? Czesc z modow mnie nie lubi to mam ryzykowac zeby dalej podpadac? Nie wiem moze ktos na ochotnika zostanie moim kuratorem (pisze to powaznie, ale z usmiechem). Bo wy denerwujecie się ze robie wam robote,a ja musze uwazac na kazdym kroku zeby z NW nie wylecieć i w zwiazku z tym mam pytania czasem co do moich postów. I to nie jest tak:spytaj Moda. A wy byscie pytali, kogos kto narzeka ze ma przez was pracę? A pewnie juz wszyscy maja mnie dosyc. Ciesze sie ze Modzi maja czas by wysmiewac publicznie wg. Nich moją Glupote. Zapraszam do"Najzabawniejsze cytaty z forum"kto lubi moze sie z czlowieka wysmiewac, no boki zrywac.. . Cieszylo by mnie rowniez gdybyscie pomagali. [ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 30-06-2021 20:14 ] |