MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałam / -em zapytać o...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 377 z 726 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 376 | 377 | 378 ... 724 | 725 | 726 ] - Skocz do strony

Str 377 z 726

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

AbacusII

Post #1 Ocena: 0

2021-06-15 19:49:36 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Z nami od: 12-05-2021

[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 15-06-2021 20:39 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2021-06-15 21:03:58 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Abacus. Po jaki piernik piszesz elaborat a potem swoim zwyczajem edytujesz cały wpis? ( pytanie retoryczne ) Odpowiadając na pytanie, którego już nie ma. Możesz otworzyc temat o szeroko pojetej sztuce. Na drugi raz zastanów się czy chcesz umieścić wpis, bo często zdarza Ci sie kilkukrotna edycja wpisu i zostawianie pustego pola, które potem straszy.

Po edycji. Widzę, ze przeniosłeś do nabijaczy. Nie bardzo wiem po co, skoro tu bardziej pasuje
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2021-06-15 21:06:12 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Co artysta chcial powiedziec? Domysl sie.

:D
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #4 Ocena: 0

2021-06-16 02:28:45 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Cytat:

2021-06-15 21:03:58, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Abacus. Po jaki piernik piszesz elaborat a potem swoim zwyczajem edytujesz cały wpis? ( pytanie retoryczne )

Szczerze to od dwoch godzin probuje odpisac bo nie czaje :( Mimo ,ze retoryczne...
Pisze i edytuje wiele postów w czasie godziny na edycje . Ale teraz chyba rozumiem uwage, ze to zaburza przekaz? Działam tak :
Na zasadzie napisać na kartce, i czasem zgnieść kartkę , posłać ją do kosza.I pisze następną kartkę...Tak mam , zmieniam koncepcje po opublikowaniu.Widzialem posty z podpisem :"edytowano".Czyli unikać przemeblowana posta , treści itd po opublikowaniu.Zgłupiałem teraz . Poważnie , mam nadzieję ze mi to przejdzie :)
Rozumiem,ze to jednak generuje zamieszanie .Postaram sie nie edytować posłanego posta.
Cytat:
EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Odpowiadając na pytanie, którego już nie ma. Możesz otworzyc temat o szeroko pojetej sztuce. Na drugi raz zastanów się czy chcesz umieścić wpis, bo często zdarza Ci sie kilkukrotna edycja wpisu i zostawianie pustego pola, które potem straszy.

Mam nadzieję ustrzec sie drugiego razu . Sorry.
Cytat:
EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Po edycji. Widzę, ze przeniosłeś do nabijaczy. Nie bardzo wiem po co, skoro tu bardziej pasuje

W "Chciałem zapytać o ?"w koncu uznalem,ze tu jest miejsce do pytann,a nie do moich treści mulimedialnych , wiec przenioslem , gdzie jest mydlo i powidlo . To tylko potwierdza,ze sie nie orientuje na forum , ale tez ze staram sie nauczyc: co gdzie publikować i pytac.Czasem nie zauważę ,ze ktoś mi odpowiedział na forum , czasem mi cos umknie.A głowę wam zawracać pytaniami,staram sie unikać.
Dziękuje za pomocne uwagi i sugestie.

[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 16-06-2021 02:43 ]

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #5 Ocena: 0

2021-06-16 02:29:50 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

no i super, wyskoczylo mi ze mam czekac 60 sekund a potem pokazal sie ten sam post dwa razy , tyle z dbania o porządek w moich postach.Wiec znow bylby pusty post wiec cos zostawię . Sam sobie robie stres po nocy , mam dość.Daruje sobie tłumaczenie, bo sie pogrążam .Zawaliłem nocke by sie wytłumaczyć , no bravo Kaminski, komu to potrzebne?.Dawno sie sam na siebie tak nie Wk...zirytowalem. Dobranoc .Miłego dnia.

[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 16-06-2021 02:54 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2021-06-16 08:05:05 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Tytuł wątku to Chciałem zapytać o ...
Zadałeś pyatnie

Co myslicie o zalozeniu tematu: "Artystyczny Bałagan"...( tu elaboracik na pół strony ) i dalej Co na to Wodzowie i Wodzanki na wyspie? 😉😃

Było to właściwe miejsce do zadania pytania...the end of story. Nie było potrzeby przenosić do Nabijaczy.

Jeśli zdarzy Ci się zdublowany post, bo tak się niestety czasem zdarza prawie każdemu, wystarczy edytować wpis i napisać dubel.

Każde z nas edytuje posty ( ja przeważnie poprawiam swoje notoryczne literówki ), inni czasem chcą coś jeszcze dopowiedzieć, bo czegoś zapomnieli, a nie chcą dodawać postu pod postem. To jest jak najbardziej w porządku.

W Twoim przyadku, co nie raz już się zdarzyło, że to, co wychodzi spod Twojej ręki na początku ( zaraz po wklejeniu ) a to, co zdarza nam sie później czytać po godzinie ( czas dostępny na edycję ) jest zupełnie innym postem. Stąd zdarza nam się robic print screeny wypowiedzi.

Dlatego został wprowadzony godzinny czas edycji, bo w przeszłości zdarzało się, że forumowicz wchodził w swoje wpisy, jak go poniosły emocje i od nowa przepisywał swoje posty... a potem udawał, że przecież On niczego takiego nie napisał.

Stąd moja delikatna sugestia, żebyś próbował na przyszłość zastanowić się co chcesz umieścić, w jakiej formie i gdzie :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #7 Ocena: 0

2021-06-16 08:21:28 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Zadam pytanie we właściwym wątku :-]

Nietypowe święta:

Dzień Blooma

Co to? Kto to Bloom? bo mnie się kojarzy z jakąś kostką do W-C :-p
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2021-06-16 08:26:45 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2021-06-16 08:21:28, ZlotaPerla1 napisał(a):
Zadam pytanie we właściwym wątku :-]

:-] Brawo Ty :-]

Bloomsday to hołd dla irlandzkiego pisarza Jamesa Joyce’a i jego kultowej powieści Ulisses. Data nie jest przypadkowa – to właśnie 16 czerwca 1904 roku Leopold Bloom „wędruje” ulicami Dublina. Tam też dziś najhuczniej obchodzi się to święto.?( info z neta )
Też sprawdziłam jak wklejałam, bo brzmiało tajemniczo :-)

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #9 Ocena: 0

2021-06-16 08:29:18 (4 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Bloom to kwitnac.
A co kwitnie, no kwiaty w ogrodach.

....I znalazlam to...
Cytat:

Bloom
Thanks to fundraising efforts by colleagues at Lloyds Banking Group, September 2019 saw the launch of our new young people’s programme, Bloom. Bloom is a UK-wide programme which supports young people’s mental health resilience. Delivered in schools and colleges, Bloom equips young people with the tools and knowledge to maintain their mental health through life’s transitions, both now and in the future.
QUOTE].

[ Ostatnio edytowany przez: Maat17 16-06-2021 08:34 ]

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #10 Ocena: 0

2021-06-16 09:10:43 (4 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Cytat:

2021-06-12 18:33:15, tesstickle napisał(a):
Cytat:

2021-06-12 18:02:18, Maat17 napisał(a):

A tu juz blizej cywilizacji.
Obrazek

"Pusto wszedzie, glucho wszedzie"

:-]

Tam po lewej:-) w tej ciemnicy, może to morze?:-)

To dzis 6:30.
Obrazek

Troszku dalej, nie w tym samym miejscu..... ale niedaleko.

Jednak wieczory dla mnie lepsze niz poranki.

[ Ostatnio edytowany przez: Maat17 16-06-2021 09:13 ]

Do góry stronyOffline

Strona 377 z 726 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 376 | 377 | 378 ... 724 | 725 | 726 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,