- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
2021-05-27 20:05:14, tesstickle napisał(a): Czyli teraz mamy rok dwadwadzieściajeden?
No nie bo
dwadwadzieściajeden =2221
Edit: po chwili zastanowienia cholera go wie musisz jakiegoś Janusza zapytać
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Czy ktoś w ostatnim czasie miał przyjemność uczestniczyć w kursie świadomość dla kierowców przekraczających prędkość, jak to wyglada w dobie pandemii
2021-05-29 14:33:32, sqlserver napisał(a): Czy ktoś w ostatnim czasie miał przyjemność uczestniczyć w kursie świadomość dla kierowców przekraczających prędkość, jak to wyglada w dobie pandemii
Znajomy był. Z tego co opowiadał to tak samo tylko on-line.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
Umawiasz się online na datę godzinę Video SAC - do tego potrzebny będzie Microsoft Team - będzie podany w linku potwierdzającym.
W dniu SAC siedzisz sobie przed monitorem/ komórką klikasz w link to MT i przywita cię prowadzący, masz udowodnić tożsamość (licencja do kamery) i jesteście połączeni z innymi "szybkimi" - Kurs trwa koło 2 godzin z jedną przerwą, prowadzący pokazuje filmiki, wyjaśnia, zadawane pytania do "szybkich" ale to nie egzamin, nic się nie stanie, jak ktoś źle odpowie no i to tyle trzeba dotrwać do końca.
Dzięki, to nawet mała kara za jazdę z prędkością 42 na autostradzie przy smart ograniczeniu do 40 mph
Liczyłem na dyby, chłostę albo łamanie kołem
2021-05-29 15:55:53, sqlserver napisał(a): Dzięki, to nawet mała kara za jazdę z prędkością 42 na autostradzie przy smart ograniczeniu do 40 mph
Liczyłem na dyby, chłostę albo łamanie kołem
No to żeś podgonił
Na moim kursie była dziewczyna z Londynu - kamera ją złapała, jak miała 23 w ograniczeniu na 20