Str 364 z 726 |
|
---|---|
tesstickle | Post #1 Ocena: 0 2021-05-27 18:06:01 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Co w/g was oznacza określenie samochód czteronapędowy.?
![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-05-27 18:17:11 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
zapewne 4x4
![]() moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
tesstickle | Post #3 Ocena: 0 2021-05-27 18:19:57 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-05-27 18:17:11, sqlserver napisał(a): zapewne x4 Ja wiem co oni chcą powiedzieć, ale co to znaczy w/g was? I co znaczy ze auto jest z dwatrzynastego? ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
sqlserver | Post #4 Ocena: 0 2021-05-27 18:22:47 (4 lata temu) |
Dwa, zero w pamięci, trzynasty, to proste
gorzej z odpowiedzią czym teraz jest samochód z napędem na 4 koła, ja teoretycznie mam taki samochód ale jest to sterowane elektronicznie i nie wiesz na ile osi jest napęd moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
tesstickle | Post #5 Ocena: 0 2021-05-27 18:49:04 (4 lata temu) |
Wiem że jestem już nie najmłodszy i pewnie dlatego się czepiam takiej nowogównomowy.
Możesz mieć przedni (jeden)napęd lub tylny (jeden)napęd lub napęd na czery koła. Wyjątkiem może być elektryczny pojazd z silnikami na każdym kole. Wtedy faktycznie mamy cztery napędy. Czy to jest sześcionapędowy? ![]() Czy to jest ośmionapędowy? ![]() Czy to jest ... no poprostu WOW ![]() ![]() No to ostatnie akurat to podpucha ![]() Każde koło jest napędzane własnym silnikiem! ![]() [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 27-05-2021 19:13 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2021-05-27 19:38:54 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-05-27 18:49:04, tesstickle napisał(a): Wiem że jestem już nie najmłodszy i pewnie dlatego się czepiam takiej nowogównomowy. Możesz mieć przedni (jeden)napęd lub tylny (jeden)napęd lub napęd na czery koła. Wyjątkiem może być elektryczny pojazd z silnikami na każdym kole. Wtedy faktycznie mamy cztery napędy. ja mam coś co nazywa się haldex, wszystkie kola są połączone z napędem ale tylko przednia os jest wsprzeglona tylna jest uruchamiana w przypadku poślizgu przedniej albo na sportowym ustawieniu moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Maat17 | Post #7 Ocena: 0 2021-05-27 19:41:04 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Nie znam sie specjalnie na autach, ale odpowiem.
Wiekszosc aut terenowych to four wheel drive. Napedy na 4 kola.... bardzo dobre jak jest sniezyca. Co jeszcze... sa takie auta, co sobie mozna przestawic przy kierownicy I mozna zmieniac. Jak nie trzeba to naped na 2, a jak pogoda nie za bardzo zmienic na 4. |
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-05-27 19:48:22 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-05-27 19:41:04, Maat17 napisał(a): Nie znam sie specjalnie na autach, ale odpowiem. Wiekszosc aut terenowych to four wheel drive. Napedy na 4 kola.... bardzo dobre jak jest sniezyca. Co jeszcze... sa takie auta, co sobie mozna przestawic przy kierownicy I mozna zmieniac. Jak nie trzeba to naped na 2, a jak pogoda nie za bardzo zmienic na 4. problem w tym ze tak było kiedyś i to był logiczny układ i wszystko było proste teraz napędy 4x4 montuje się nie tylko w terenowych samochodach a kierowcy nawet nie wiedza która os jest napędzana bo w jednym jest tylko przednia a tylna podłączona w przypadku problemow lub na odwrót albo cały czas ileś procent idzie na tył i przód i zmieniają się tylko proporcje moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Maat17 | Post #9 Ocena: 0 2021-05-27 19:52:36 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Cytat: 2021-05-27 19:48:22, sqlserver napisał(a): Cytat: 2021-05-27 19:41:04, Maat17 napisał(a): Nie znam sie specjalnie na autach, ale odpowiem. Wiekszosc aut terenowych to four wheel drive. Napedy na 4 kola.... bardzo dobre jak jest sniezyca. Co jeszcze... sa takie auta, co sobie mozna przestawic przy kierownicy I mozna zmieniac. Jak nie trzeba to naped na 2, a jak pogoda nie za bardzo zmienic na 4. problem w tym ze tak było kiedyś i to był logiczny układ i wszystko było proste teraz napędy 4x4 montuje się nie tylko w terenowych samochodach a kierowcy nawet nie wiedza która os jest napędzana bo w jednym jest tylko przednia a tylna podłączona w przypadku problemow lub na odwrót albo cały czas ileś procent idzie na tył i przód i zmieniają się tylko proporcje A to nie wiedzialam, bo takie mielismy 10 lat temu..... ale zacofana jestem ![]() |
Wembley27 | Post #10 Ocena: 0 2021-05-27 19:59:32 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
A mi się podobają samochody hot weels red line. Kolekcjonerskie są bardzo drogie
|