Nie, ja wlasnie z octem nie chce eksperymetowac. Koszule sa takie jak w linku, bezowato szarowatosci. W ogole ne lubie eksperymentowac z materialami, ktorych nie znam, a juz najbardziej nielubie wlasnie takich sztucznych, no ale mnie pokusilo, to teraz mam klopot.
Mam taki wyprobowany punkt, gdzie wszystko potrafia wyprac, wyprasowac. Zglsze sie do nich.
@Wembley, ty pracujesz w takich uslugach? Ja przez biala poszewke probowalam, bawelna 100 %, ale jej nie uzywam do niczego bo biala, wiec pomyslalam, ze chociaz do prasowania wkasnie przez nia, ale nie pomoglo. Bylo na mokro tez.
Tak mialam nadzieje, ze ktos mial podobny przypadek.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
2021-05-16 21:45:13, galadriel napisał(a): Nie, ja wlasnie z octem nie chce eksperymetowac. Koszule sa takie jak w linku, bezowato szarowatosci. W ogole ne lubie eksperymentowac z materialami, ktorych nie znam, a juz najbardziej nielubie wlasnie takich sztucznych, no ale mnie pokusilo, to teraz mam klopot.
Mam taki wyprobowany punkt, gdzie wszystko potrafia wyprac, wyprasowac. Zglsze sie do nich.
@Wembley, ty pracujesz w takich uslugach? Ja przez biala poszewke probowalam, bawelna 100 %, ale jej nie uzywam do niczego bo biala, wiec pomyslalam, ze chociaz do prasowania wkasnie przez nia, ale nie pomoglo. Bylo na mokro tez.
Tak mialam nadzieje, ze ktos mial podobny przypadek.
Jeżeli temp. za niska to stopniowo podnoś i próbuj na materiale w jakim mało newralgicznych miejscu. Na przykład na tej części, która jest opuszczona w spodnie czy też spódnicę.
Żelazko z parą a pod materiał pokrywający deskę do prasowania włóż folię aluminiową.
E, wole nie kombinowac jednak. Zaniose do dry cleaners.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
Pytanie do Dinozaurów Forum MW 😉 Czy jest Temat:Muzyka Klasyczna (poważna)? Bo znalazłem tylko,, Muzyka klasyczna inaczej,,. Szukam miejsca, gdzie mógłbym umieszczać wyjatkowe fragmenty z tego gatunku.
ps:fajne pazurki 😉
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
Tak na to wyglada.
Nie ma sprawy, milego wieczoru.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.