MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałam / -em zapytać o...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 326 z 725 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 325 | 326 | 327 ... 723 | 724 | 725 ] - Skocz do strony

Str 326 z 725

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2021-03-18 22:21:42 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2021-03-18 22:11:47, sqlserver napisał(a):
Najlepsz by była antyrama, jak dobrze do tego podejdziesz to i karton może być

Karton musialby być sztywniejszy, sa takie dostepne w sklepach typu Hobby Craft. Nie wiem tylko jak nakeli sie na ten karton te puzzle i włoży pomiędzy płytę i ten plastik czy te uchwyty metalowe to złapią. Może być za gruba warstwa.

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2021-03-18 22:28:22 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Można w b &q poszukać hardboard, często przy kasach można znaleźć kawałki które można wsiąść za donate

A jak chcesz po taniości to jedz na zsyp śmieci w twojej okolicy tam bez problemu ci dadzą taka płytę pilśniowa z mebli
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #3 Ocena: 0

2021-03-18 22:35:57 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Poszłam na łatwiznę i zamówiłam na ebayu :-)
Dzięki za podpowiedzi bo już myślałam, że trzeba będzie sztukować pudełka po butach :-]

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #4 Ocena: 0

2021-03-18 22:43:23 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Ja mam dwa obrazy z puzzli w Polsce - jeden 5000 w antyramie - taka prosta oprawka metalowa i szkło i bitwa morska na stare statki obraz, a drugi 10000 w profesjonalnej ramie i Lazurowe Wybrzeże - zdjęcie ;-) żadna antyrama tego by już nie przeżyła.

Może w Range, Colemans - ten drugi zamknięty bo pandemia.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #5 Ocena: 0

2021-03-19 08:49:37 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Jakie jest wasze zdanie na temat takiego
'Wyrażania szacunku do osób nie jedzących mięsa"?
Jako pytający mówię - ja osobiście się z tym nie zgadzam.

Jeden z wpisów pod filmem.

A co jeśli w całym towarzystwie wegeterian jest jedna osoba mięsolubna ? Podaje Pan wszystkim danie mięsne ?

[ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 19-03-2021 08:53 ]

- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2021-03-19 09:22:08 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

to wszystko opiera się na postępowaniu wbrew naturze i przyjętym nawykom, nie pisze tego żeby się spierać o zęby czy budowę żołądka.
Człowiek jest stworzeniem wszystkożernym i musi jeść mięso i zieleninę i koniec kropka. Oczywiście można iść za moda i postępować wbrew naturze, łykając suplementy wmawiać wszystkim ze to samo zdrowie. Postępowi wegetarianie, weganie i jakie jeszcze gatunki powstały zamiast cieszyć się swoim stylem życia traktują go jak religie, taka odmiana światka jehowe , musisz na prawo i lewo szukać następnych zwolenników jedząc potrawy które nazwa, wyglądem i smakiem starają się naśladować tradycyjne mięsne potrawy , gdzie tu logika.

Co do przykładu, co zrobi Pan Makłowicz jak ja powiem ze salateczki to nie bo ja warzyw tylko fryteczki i keczupik poproszę, czy będzie mnie zmuszał bo to dobre i zdrowe?
Cy jak przy stole okaze sie ze jeden jest kanibalem to zaserwuje wszystkim goleń z maklowicza. Na to są dwa rozwiązania, nie zapraszać wegetarian albo, biorąc pod uwagę ze ten typ lubi wino serwować tylko wodę tłumacząc ze tylko picie wody jest zgodne z natura a trawa na trzeźwo nie smakuje juz tak dobrze

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #7 Ocena: 0

2021-03-19 09:49:49 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Ja bardzo lubie pana Makłowicza ale .... :-( chyba nie za ten pogląd.

[ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 19-03-2021 09:51 ]

- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #8 Ocena: 0

2021-03-19 10:18:18 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Ale tez, on karmi swoich gosci w swoim domu. Ma prawo wybierac dania jakie mu sie podobaja I dlaczego akurat tak.

Pewnie kazdy z nas na imprezach robionych przez siebie w pewien sposob wybieral za gosci co beda jesc/ albo inaczej co bedzie dostepne do jedzenia.

Chyba tez przy okazji dodam ze warto probowac nowe rzeczy, moze bez tej mozliwosci miesozerni nigdy nie zamowiliby veganskiego dania. A te naprawde potrafia byc nawet dla miesozercy wysmienite I zaskoczyc.

Ja lubie mieso I jadam, ale tez nie stronie ani od wegananskich ani od wegetarianskich dan, bo nie potrafie ich zwykle dobrze przyzadzic a jak gotuje ktos kto sie na tym zna to serio potrafi byc wow.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #9 Ocena: 0

2021-03-19 10:24:56 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

On, wypowiadając się jako szeroko rozumiany specjalista od żywienia tworzy standardy, których przestrzeganie z czasem może być obowiązkiem.
Tu nie chodzi o to czy są smaczne czy nie, bo na pewno sojowa breja udająca wołowe odpowiednio przyprawiona będzie smakować tylko o to ze nie pierwszy raz w ramiach demokracji większość musi się dostosowywać do mniejszosci

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #10 Ocena: 0

2021-03-19 10:33:33 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

To co Makłowicz mówi to tylko przenośnia do większej skali. Z opinią tą się zgadzam ale nie do końca. Ja chcący być kulturalny muszę wykazać się względem mniejszości akceptując jej prawa. I tu na tym samym przykładzie rodzi się pytanie. Czy ta mniejszość nie jest kulturalną skoro nie potrafi uszanować innych. Dlaczego większość ma wiecznie ustępować mniejszości wbrew regułom demokracji, a w zamian otrzymujemy co? Wrogość tych mniejszości? I nie mówię o przykładzie zjedzenia sałaty.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Strona 326 z 725 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 325 | 326 | 327 ... 723 | 724 | 725 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,