moja wyspa ogloszenia
Jeśli będzie problem z dodaniem ogłoszenia proszę w tej sprawie kontaktować się z redakcją, bo to oni są odpowiedzialni za ten dział, miłego wieczoru
Str 325 z 724 |
|
---|---|
sqlserver | Post #1 Ocena: +1 2021-03-17 17:25:46 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
@ListyzArni, Twój wcześniejszy post został edytowany. Ogłoszenia w sprawie pracy czy jakiekolwiek inne zamieszczane są w dziale
moja wyspa ogloszenia Jeśli będzie problem z dodaniem ogłoszenia proszę w tej sprawie kontaktować się z redakcją, bo to oni są odpowiedzialni za ten dział, miłego wieczoru moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
ListyzArni | Post #2 Ocena: 0 2021-03-17 18:15:01 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Dziekuje za edycję ogłoszenia, ale go nie widzę więc rozumiem, że post został usunięty w całości.
Brałem taką możliwość pod uwagę. Aczkolwiek szkoda myślę, że karjo1 wywaliła cały post, zamiast mi choć przesłać kopie abym mógł to umieścić w sugerowanej stronie z Ogłoszeniami. Linków już nie mam do tych ogłoszeń.Ja też poświęciłem czas by zrobić ten post dla korzyści innych. Sam jednak poprosiłem o przyjrzenie się postowi. Więc... ok... Teraz będę uważał, żeby mi dziecko z kąpielą nie wylano znów 😉 Dodam, że nie były to moje ogłoszenia z ofertą pracy, a udostępnione przez organizacje pomocową dla Polaków, które uznałem że może znajdą poszukujący pracę członkowie tego forum. Dziekuje za pomoc |
ListyzArni | Post #3 Ocena: 0 2021-03-17 18:23:28 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
<
![]() ![]() Cytat: 2021-03-17 16:21:07, sqlserver napisał(a): Tylko musisz sobie odpowiedzieć na pytanie po co, jeżeli nie naruszasz regulaminu , nikogo nie obrażasz to lepiej niech on takim zostanie. To jest twoja pieczęć czasowa i lepiej jej nie zmieniaj bo to będzie takie trochę oszustwo, bo wtedy myślałeś/pisałeś inaczej. Warto tak po męsku brać odpowiedzialność za to co się napisało i nawet nie chcieć tego zmieniać, żeby po paru dniach to przeczytać i pomyśleć ze człowiek mądrzeje z upływem czasu. Dodatkowo to by był organizacyjny bałagan jeżeli każdy po kilku dniach zmieniał zdanie albo chciał użyć innych slow i prosił o zmianę jest to tez unfair w stosunku do osób którzy odpowiadali na twój tekst, co zrobić zanim jeśli twoja wypowiedz się zmieni Zacytowałem całość bo jest to dla mnie wręcz kojąca (odrobiną zmęczenia już w robocie siedzi mi na karku) odpowiedź Moderatora od czasu moich narodzin na forum MW. Czytelna, konkretną, pomocowa.Teraz łapie jak to tu działa z poprawianiem postów, o które dostawałem tyle rad od innych Modów. Dziekuje serdecznie i również, miłego wieczoru. [ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 17-03-2021 18:26 ] |
ZlotaPerla1 | Post #4 Ocena: 0 2021-03-18 19:38:34 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Gdzie jest Gosian? czy to ja nie w te wątki zaglądam 😎
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
dominikana36 | Post #5 Ocena: 0 2021-03-18 19:46:04 (4 lata temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Gdzies mi mignela..ale nie pamietam gdzie
![]() |
|
|
gosian | Post #6 Ocena: 0 2021-03-18 19:47:53 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Cytat: 2021-03-18 19:38:34, ZlotaPerla1 napisał(a): Gdzie jest Gosian? czy to ja nie w te wątki zaglądam 😎 Jestem, melduje się ![]() Pogoda mnie już dobija. Znowu pada dla odmiany po wietrznych i deszczowych dniach. Słońca jak na lekarstwo i jeszcze wizja bez wyjazdu latem do Polski mi nie pomaga. Wolę się tutaj wycofać aż mi będzie lepiej, bo jeszcze na kimś się wyżyje, kto zadziera nosa ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
SweetLiar | Post #7 Ocena: 0 2021-03-18 22:09:11 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Czy ktoś ma pomysł na co można przykleić na stałe obraz z puzzli? Taki 50 x 70, żeby można było to później w coś oprawić i powiesić na ścianie.
Czy jest gdzieś coś takiego do kupienia? Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-03-18 22:11:47 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Najlepsz by była antyrama, jak dobrze do tego podejdziesz to i karton może być
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2021-03-18 22:12:20 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Może cork board?
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
SweetLiar | Post #10 Ocena: 0 2021-03-18 22:19:48 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Właśnie nie mam kartonu o takich wymiarach tzn takiego bez zagięć.
Cork board byłby idealny, ale pewnie trzeba online zamówić? Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|