MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałam / -em zapytać o...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 325 z 724 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 324 | 325 | 326 ... 722 | 723 | 724 ] - Skocz do strony

Str 325 z 724

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sqlserver

Post #1 Ocena: +1

2021-03-17 17:25:46 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

@ListyzArni, Twój wcześniejszy post został edytowany. Ogłoszenia w sprawie pracy czy jakiekolwiek inne zamieszczane są w dziale
moja wyspa ogloszenia
Jeśli będzie problem z dodaniem ogłoszenia proszę w tej sprawie kontaktować się z redakcją, bo to oni są odpowiedzialni za ten dział, miłego wieczoru
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ListyzArni

Post #2 Ocena: 0

2021-03-17 18:15:01 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

Dziekuje za edycję ogłoszenia, ale go nie widzę więc rozumiem, że post został usunięty w całości.
Brałem taką możliwość pod uwagę.

Aczkolwiek szkoda myślę, że karjo1 wywaliła cały post, zamiast mi choć przesłać kopie abym mógł to umieścić w sugerowanej stronie z Ogłoszeniami. Linków już nie mam do tych ogłoszeń.Ja też poświęciłem czas by zrobić ten post dla korzyści innych.
Sam jednak poprosiłem o przyjrzenie się postowi. Więc... ok... Teraz będę uważał, żeby mi dziecko z kąpielą nie wylano znów 😉
Dodam, że nie były to moje ogłoszenia z ofertą pracy, a udostępnione przez organizacje pomocową dla Polaków, które uznałem że może znajdą poszukujący pracę członkowie tego forum.

Dziekuje za pomoc

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #3 Ocena: 0

2021-03-17 18:23:28 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

<;!-- BBCode Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Code:</font><hr color=#2900AD></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><PRE> </PRE></FONT></TD></TR><TR><TD><hr color=#2900AD></TD></TR></TABLE><;!-- BBCode End -->
Cytat:

2021-03-17 16:21:07, sqlserver napisał(a):
Tylko musisz sobie odpowiedzieć na pytanie po co, jeżeli nie naruszasz regulaminu , nikogo nie obrażasz to lepiej niech on takim zostanie.
To jest twoja pieczęć czasowa i lepiej jej nie zmieniaj bo to będzie takie trochę oszustwo, bo wtedy myślałeś/pisałeś inaczej. Warto tak po męsku brać odpowiedzialność za to co się napisało i nawet nie chcieć tego zmieniać, żeby po paru dniach to przeczytać i pomyśleć ze człowiek mądrzeje z upływem czasu.
Dodatkowo to by był organizacyjny bałagan jeżeli każdy po kilku dniach zmieniał zdanie albo chciał użyć innych slow i prosił o zmianę jest to tez unfair w stosunku do osób którzy odpowiadali na twój tekst, co zrobić zanim jeśli twoja wypowiedz się zmieni

Zacytowałem całość bo jest to dla mnie wręcz kojąca (odrobiną zmęczenia już w robocie siedzi mi na karku) odpowiedź Moderatora od czasu moich narodzin na forum MW.
Czytelna, konkretną, pomocowa.Teraz łapie jak to tu działa z poprawianiem postów, o które dostawałem tyle rad od innych Modów.
Dziekuje serdecznie i również, miłego wieczoru.

[ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 17-03-2021 18:26 ]

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #4 Ocena: 0

2021-03-18 19:38:34 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Gdzie jest Gosian? czy to ja nie w te wątki zaglądam 😎
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

dominikana36

Post #5 Ocena: 0

2021-03-18 19:46:04 (4 lata temu)

dominikana36

Kobieta

Z nami od: 21-03-2016

Gdzies mi mignela..ale nie pamietam gdzie :)

Do góry stronyOffline

gosian

Post #6 Ocena: 0

2021-03-18 19:47:53 (4 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Cytat:

2021-03-18 19:38:34, ZlotaPerla1 napisał(a):
Gdzie jest Gosian? czy to ja nie w te wątki zaglądam 😎

Jestem, melduje się :-8

Pogoda mnie już dobija. Znowu pada dla odmiany po wietrznych i deszczowych dniach. Słońca jak na lekarstwo i jeszcze wizja bez wyjazdu latem do Polski mi nie pomaga. Wolę się tutaj wycofać aż mi będzie lepiej, bo jeszcze na kimś się wyżyje, kto zadziera nosa :-!
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2021-03-18 22:09:11 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Czy ktoś ma pomysł na co można przykleić na stałe obraz z puzzli? Taki 50 x 70, żeby można było to później w coś oprawić i powiesić na ścianie.
Czy jest gdzieś coś takiego do kupienia?

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2021-03-18 22:11:47 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Najlepsz by była antyrama, jak dobrze do tego podejdziesz to i karton może być
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2021-03-18 22:12:20 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Może cork board?

Obrazek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #10 Ocena: 0

2021-03-18 22:19:48 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Właśnie nie mam kartonu o takich wymiarach tzn takiego bez zagięć.
Cork board byłby idealny, ale pewnie trzeba online zamówić?
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Strona 325 z 724 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 324 | 325 | 326 ... 722 | 723 | 724 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,