Str 313 z 724 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2021-03-04 20:13:37 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
W ramach dosc intensywnego dnia pytanie umknelo niezamierzenie.
Ciesze sie, ze udalo sie znalezc rozwiazanie i podzielic wiedza. |
ListyzArni | Post #2 Ocena: 0 2021-03-04 20:48:09 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-03-04 20:13:37, karjo1 napisał(a): W ramach dosc intensywnego dnia pytanie umknelo niezamierzenie. Ciesze sie, ze udalo sie znalezc rozwiazanie i podzielic wiedza. Spoko ![]() ![]() |
ListyzArni | Post #3 Ocena: 0 2021-03-05 16:14:43 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Gdzie moge umieszczać linki z teledyskami z moim komentarzem?
Pytanie do Kompetentnych 😃 Przy okazji przepraszam Rotarenon,że umieszczalem muzyczne premiery u Ciebie z moim komentarzem.Pomyślałem, że miejsce premier muzycznych jest tam. I tyle drugiego dna 😃 Czesto mówię o tym co czuję otwarcie.Karmie moj emocjonalny żołądek tym co odczuwam.Pomyslalem,ze publikowanie tego co myślę,w publicznej ogólnodostępnej przestrzeni forum,będzie nic nie znaczącym monologiem, który może każdy bez problemu ominąć i ew. posłuchać samego utworu.Nie wiedziałem, że to działa inaczej: A to nie jest publiczna przestrzeń z zasadami netykiety, a prywatna przestrzeń Rotarenon z jego indywidualnymi zasadami zgodnymi z netykieta. Więc,ups 😃 Szanuje.Przepraszam.Nie będę u Rotarenona umieszczał premier w Muzycznych Premierach, bez mojego komentarza.Ta zasada mnie ogranicza. Natomiast Wideoteka z Wyspy człowieka nie ma już twórcy bo zmarł w virtualnej przestrzeni (konto usunięte). Z mieszanymi uczuciami tam w ostateczności chciałbym publikować teledyski z Komentarzem jeśli mogę? .Szczerze to unikałem tego miejsca bo jest tam czasem gęsto od,,prywatnych,, emocjonalnych monologów i dialogów muzycznych ( a ja jestem Obcy) 😁,i jako trzeźwy alkoholik wolalbym nie trafić między wódkę a przekąskę, bo znów wylecę z knajpy jako trudny klient 😁 Tak więc, gdzie mogę publikować muzyczne premiery i inną moja muzykę z moim komentarzem, nie łamiąc zasad netykiety i dobrego wychowania? Muzyką wyrażam to jak się moja dusza czuje.Ja się nie szarpie z nikim, ja Głaszczę tych, którzy tego potrzebują. Też, muzyką... [ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 05-03-2021 16:26 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2021-03-05 16:57:51 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Muzyczne premiery jak najbardziej w temacie fonograficzne nowości, inne kawałki nawet z własnym komentarzem swobodnie w Wideotece. To forum publiczne i nikt nie ma wątku na własność.
Jesli jednak nie odpowiada Ci WIDEOTEKA można poszukać innych tematów muzycznych, np Muzyka jakiej słuchamy Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
karjo1 | Post #5 Ocena: 0 2021-03-05 20:22:23 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Zawsze mozna bloga w internecie, badz innego vloga i tam szalec z uzewnetrznianiem przemyslen.
Jako alternatywa do w miare krotkich form wypowiedzi, specyficznych dla for. |
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2021-03-05 21:05:52 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Albo zalozyc swoj wlasny temat, Muzyka z Narni, czy jakos tak. Tam sie bedzie panem i wladca niepodzielnym i nikt ci nie podskoczy
![]() BTW, podobno te tysiecznostronicowe tematy zamulaja forum i dlatego nic nigdy nei mozna znalezc szybko, trzeba googlowac "na zewnatrz". Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ROTAREDOM | Post #7 Ocena: 0 2021-03-05 23:14:21 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Cytat: 2021-03-05 16:14:43, ListyzArni napisał(a): Gdzie moge umieszczać linki z teledyskami z moim komentarzem? Pytanie do Kompetentnych 😃 Więc,ups 😃 Szanuje.Przepraszam.Nie będę u Rotarenona umieszczał premier w Muzycznych Premierach, bez mojego komentarza. ja Głaszczę tych, którzy tego potrzebują. Pytanie do kompetentnych - to chyba do mnie. ![]() UPS napisałem ze: to nie jest koncert moich życzeń. ups napisałem ze: długo czekałem na takiego kogoś. ups tez Cię pogłaskałem. ![]() Fonograficzne nowości WIDEOTEKA Z WYSPY CZLOWIEKA Muzyka jakiej słuchamy. Muzyka filmowa Polski Hip-Hop! STARE ALE JARE.! Wieczór i Noc... hej zeglujze zeglarzu... Muzyka irlandzka Moje metalowe brzmienia Proponuje założyć dział Muzyka. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: ROTAREDOM 05-03-2021 23:17 ] ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
ListyzArni | Post #8 Ocena: 0 2021-03-06 01:39:53 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
łe nie no ! az tyle jest tych działów ? super . Dziekuje Rotaredom
![]() Mimo wszystko zostanę tam, gdzie jest największa oglądalność ![]() A i Adminka nie widzi tam zdrożności w publikacji przy muzyce mojej grafomani , wiec żyć nie umierac ![]() Cóż więc , szczęściarze ![]() ![]() |
tomaszzet | Post #9 Ocena: 0 2021-03-06 22:06:51 (4 lata temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Łe no, Poznanak ?
W sumie mogłem najpierw sprawdzic ![]() Cytat: 2021-03-06 01:39:53, ListyzArni napisał(a): łe nie no ! az tyle jest tych działów ? super . Dziekuje Rotaredom ![]() Mimo wszystko zostanę tam, gdzie jest największa oglądalność ![]() A i Adminka nie widzi tam zdrożności w publikacji przy muzyce mojej grafomani , wiec żyć nie umierac ![]() Cóż więc , szczęściarze ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: tomaszzet 06-03-2021 22:07 ] Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|
ListyzArni | Post #10 Ocena: 0 2021-03-07 00:36:54 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-03-06 22:06:51, tomaszzet napisał(a): Łe no, Poznanak ? W sumie mogłem najpierw sprawdzic ![]() Cytat: Nic nie czułem Tey ![]() |