MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałam / -em zapytać o...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 273 z 724 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 272 | 273 | 274 ... 722 | 723 | 724 ] - Skocz do strony

Str 273 z 724

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZosiaS

Post #1 Ocena: 0

2020-11-30 12:59:51 (5 lat temu)

ZosiaS

Konto usunięte

Cytat:

2020-11-30 10:11:21, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Dezynfekuję też okulary jesli idę w okularach.

W sumie robi to większość okularników, przecież chusteczki do okularów są na alkoholu.
Ale tak naprawdę nie ma nic lepszego od ciepłej wody i płynu do naczyń, brud wyłazi z każdego zakamarka.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2020-11-30 20:10:14 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Zgadzam się, że plyn do naczyń najskuteczniej myje okulary i zadnych zamazan jak wytrę czysta ściereczka.

Cytat:
Karty czasem w sklepie jak bezdotykowo nie mogę zapłacić, wkładam do portalu, plus czasem cos nie działa i pani mi ją wydziera w sklepie i obmacuje.

Pani w sklepie absolutnie nie ma prawa twojej karty brać do ręki. Ona nie ma magicznej mocy w rękach, ale moze miec w pol minuty twojej karty numer i 3 cyfrowy kod. To nie czasy, ze trzeba bylo przez terminal uzywany tylko przez obsługę karte przekalkowac.
Ada

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #3 Ocena: 0

2020-11-30 20:25:34 (5 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Cytat:

2020-11-30 20:10:14, Adacymru napisał(a):
Zgadzam się, że plyn do naczyń najskuteczniej myje okulary i zadnych zamazan jak wytrę czysta ściereczka.

Cytat:
Karty czasem w sklepie jak bezdotykowo nie mogę zapłacić, wkładam do portalu, plus czasem cos nie działa i pani mi ją wydziera w sklepie i obmacuje.

Pani w sklepie absolutnie nie ma prawa twojej karty brać do ręki. Ona nie ma magicznej mocy w rękach, ale moze miec w pol minuty twojej karty numer i 3 cyfrowy kod. To nie czasy, ze trzeba bylo przez terminal uzywany tylko przez obsługę karte przekalkowac.

Gdy siedze sobie w moim okienku, to niesamowite, ile klientow podaje mi karte. Kiedy mowie: "prosze wlozyc do czytnika", wiekszosc ludzi to robi, ale spora czesc odpowiada: "A z karty nie mozesz odczytac? Nie pamietam PINu". Jakiekolwiek kombinowanie z numerem karty , jesli nie jest wykonane w obecnosci klienta, jest bardzo powaznym wykroczeniem , konczacym sie dyscyplinarka i zawiadomieniem policji.

Do góry stronyOnline

Strona WWW

kksiezniczka

Post #4 Ocena: 0

2020-11-30 20:29:33 (5 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Cytat:

2020-11-30 11:56:53, ZlotaPerla1 napisał(a):
Niczego nie dezynfekuję, żyję jak by nigdy nic.
Czy jeszcze ktoś normalny się zachował, czy wszyscy już powariowali? 😉

Ja tez nic nie dezynfekuje. To chyba jeszcze nie zwariowałam idąc tym tokiem myślenia :-] *DRINK*
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2020-11-30 20:45:58 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2020-11-30 20:25:34, Turefu napisał(a):
Cytat:

2020-11-30 20:10:14, Adacymru napisał(a):

Cytat:

Gdy siedze sobie w moim okienku, to niesamowite, ile klientow podaje mi karte. Kiedy mowie: "prosze wlozyc do czytnika", wiekszosc ludzi to robi, ale spora czesc odpowiada: "A z karty nie mozesz odczytac? Nie pamietam PINu". Jakiekolwiek kombinowanie z numerem karty , jesli nie jest wykonane w obecnosci klienta, jest bardzo powaznym wykroczeniem , konczacym sie dyscyplinarka i zawiadomieniem policji.

Nie miałam na myśli zbierania numerów karty i kodu z tylku jako niewinnego hobby, niestety ale dla pewnych osob założenie ze dla osiągnięcia celu złamanie prawa jest konieczne. Ta osoba nie musi używać tych danych, one są spieniężone inaczej...
Ada

Do góry stronyOffline

Wembley27

Post #6 Ocena: 0

2020-12-02 08:31:33 (5 lat temu)

Wembley27

Konto usunięte

Teraz w czasie pandemi
Przewaznie wszystkie spotkania sa online
Wczoraj miałam rozmowę (rodzinne spotkanie ze szkola dziecka)
Przez Zoom
I właśnie jest problem wszystko widzialam ale nie mam głosu
Nic nie słyszę
Probowalam przez telefon tableta
Nawet zmieniała internet i tez nic nie dało
W okresie letnim tez mialam rozmowe i wszystko bylo ok .

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: +1

2020-12-03 09:53:13 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Pytanko mam. Potrzebuję, żeby ktoś mi cos wysłał, ale nie chcę podawać swojego adresu. Byłam na poczcie zapytac i powiedzieli, że nie ma takiej opcji, zeby wysłać to coś na pocztę z moim nazwiskiem. Nie znam się, ale są może jakies sposoby o których nie wiem i ktoś z Was mógłby coś podpowiedzieć.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #8 Ocena: 0

2020-12-03 10:11:39 (5 lat temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

DPD odbiór w matalanie i wiele podobnych
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

wit_oldo

Post #9 Ocena: 0

2020-12-03 10:13:44 (5 lat temu)

wit_oldo

Konto usunięte

Zaloz skrytke pocztowa.W Royal Mail juz chyba funkcjonuje.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2020-12-03 10:40:25 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-12-03 10:13:44, wit_oldo napisał(a):
Zaloz skrytke pocztowa.W Royal Mail juz chyba funkcjonuje.

Jesli mówimy o PO Box, to mija się to z celem.

Opłata miesięcznie £36.00 i minimum 3 miesiace umowa. Ja potrzebuje cos jednorazowo, zeby mi przysłano.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Strona 273 z 724 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 272 | 273 | 274 ... 722 | 723 | 724 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,