Str 258 z 724 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2020-09-11 09:10:20 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
hejka
ostatnio zastanawiam sie nad swietami w pl chetnie kupilby wczesniej bilety zastanawiam sie tylko co w sytuacji gdyby znowu zablokowali loty dalej beda refundowac lub dawac vouchery? nic sie tutaj nie zmienilo? |
Richmond | Post #2 Ocena: 0 2020-09-11 09:13:23 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Wrozka prawde Ci powie. Kup w liniach, ktore nie dawaly ciala wczesniej i masz szanse na jakis zwrot. Jesli bedzie kwaratanna, a loty beda latac, to wiekszosc nie oddaje nic, niektore daja vouchery.
Carpe diem.
|
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2020-09-11 09:22:01 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
czyli ryzyk fizyk a kaski tez pewniec troche pojdzie...
oki piekne dzieki za szybka odpowiedz : P |
xxxx1234 | Post #4 Ocena: 0 2020-09-11 10:33:35 (5 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2020 Skąd: ... |
Cris ja też planuje spędzić święta w Polsce, jak poszukasz można wyrwać tanio bilety.
Ja kupiłem bilety dla mnie i dla żony w wigilię rano 20 funtów za osobę wiem, że większość ludzi wolała by lecieć wcześniej powrotu jeszcze nie kupiłem bo siedzę na kwarantannie, a mam na oku bilet na 04.01 za 15 funtów osoba i nie wiem czy dostanę urlop na poniedziałek 04.01 żona zostaje w Polsce o tydzień dłużej i dla niej znalazłem bilet powrotny za 25 funtów. Powrót w poniedziałek średnio mi pasuje ale w tym roku to jest jedyna opcja jeśli nie polecimy to strata tych 80-100 funtów nie będzie tak bardzo bolała, może kombinuj w ten sposób. |
tesstickle | Post #5 Ocena: 0 2020-09-12 06:47:09 (5 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Miałem bilet na święta, wielkanocne
![]() ![]() Tak mi przełożyli ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2020-09-20 13:48:40 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Pelno widze kursow na It security analyst. Obiecuja tam krok po kroku zmiane Kariery ( czy tam profilu zawodowego) poprzez it technitian/ support/ do network analyst i cyber security i podobno z pubktu maja kontrakty z firmami jako trainee dla poczatkujacych. Czy ktos sie z tym zetknal i jakie wrazenia, sciema czy nie? Moja kolezanka chce od dawna sie przekwalifikowac na it i nie wie od ktorej strony to ugryzc. Pamietam, ze na tym forum Ktos studiowal infornatyke i tez myslal jak sie Wkrecic do branzy. Przez apprenticeship np. Nie wiem jak to sie skonczylo.,Faktycznie widze, ze Pelno jest ofert cyber security- ale trudno uwierzyc, ze to tak po hop siupKursie za 800£ ? Plus ta moja kolezanka, co tak o tym iT marzy, mowi, ze to it security to zypelnie inna bajka niz zwykly it ( cokolwiek to znaczy). Co forumowi informatycy mysla o tych kursach?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
PannaZMokraGlow | Post #7 Ocena: 0 2020-09-20 14:20:09 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Moj byly pracowal w bankowej security internetowej ale po kursie uczelnianym.
Osobiscie watpie w ten kurs za £800, ale przyznaje ze nie mam pojecia. |
karjo1 | Post #8 Ocena: 0 2020-09-20 15:08:21 (5 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
IT security analyst ma niewiele do czynienia z realnym IT, polega to glownie na przegladaniu stosu dokumentacji, logow, wyszukiwanie i analiza informacji, instalacji oprogramowania itp.
Kolezanka ma pojecie o IT, cos robi w tym kierunku? Wiele mozna uzyskac na zasadzie samodzielnej nauki, certyfikacji ale musi pogrzebac, co jest wiarygodne i poskutkuje zyskaniem pracy. |
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2020-09-20 16:41:54 (5 lat temu) |
No, cos tam koduje, ale wciaz na etapie nauki to wszystko jest. Ona wlasnie nie chce byc it security, tworzenie stron jej sie zachciewa
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2020-09-20 16:43:46 (5 lat temu) |
https://itcareerswitch.co.uk/cyber-security/?gclid=CjwKCAjw-5v7BRAmEiwAJ3DpuEbjJnHWvEjM6p2PyxOnb-AbePf780il3UIxMAghzthNgM6jvFqQvBoCOzQQAvD_BwE To jest ten link konkretnie do tych kursow.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|