Str 169 z 723 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
gosian |
Post #1 Ocena: 0 2018-03-07 20:40:30 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Cytat:
2018-03-07 10:00:17, gosian napisał(a):
Co kupić umierającej osobie??
Pracuje razem z facetem ,ktory jest chory na raka. Rokowania złe,chociaz lekarz nie powiedział czy to bedzie tydzien, miesiac czy może pol roku. Stan zdrowia nie pozwala mu już pracowac. W kwietniu organizuje on party pozegnalne..bedzie disco,dj i zbiorka pieniedzy dla jakies fundacji...ale chcialabym mu cos dać od siebie..tylko co w takiej sytuacji???bardzo go lubie. Nie chcę kupic czegos, co może być zle odebrane lub nieadekwatne do danej sytuacji.. Jakies pomysly?? Lubi wedkowac na morzu..kazdy wolny czas temu poswiecal.
....może ktoś coś poradzi? Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
|
karjo1 |
Post #2 Ocena: 0 2018-03-07 20:51:04 (7 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Ciezki temat.
Cos w stylu:
ewentualnie rozmowa z rodzina, czy cos w stylu akwarium wchodziloby w gre?
|

|
 |
|
|
Post #3 Ocena: 0 2018-03-07 21:01:12 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2018-03-07 10:00:17, gosian napisał(a):
Co kupić umierającej osobie??
Pracuje razem z facetem ,ktory jest chory na raka. Rokowania złe,chociaz lekarz nie powiedział czy to bedzie tydzien, miesiac czy może pol roku. Stan zdrowia nie pozwala mu już pracowac. W kwietniu organizuje on party pozegnalne..bedzie disco,dj i zbiorka pieniedzy dla jakies fundacji...ale chcialabym mu cos dać od siebie..tylko co w takiej sytuacji???bardzo go lubie. Nie chcę kupic czegos, co może być zle odebrane lub nieadekwatne do danej sytuacji.. Jakies pomysly?? Lubi wedkowac na morzu..kazdy wolny czas temu poswiecal.
Moze jakis specjal ktory lubisz i ktorego jeszcze nie probowal?
Ja bym kupila np polskie ptasie mleczko albo inne oryginalne slodkosci i koniecznie dolozylabym osobna kartke ozdobna typu I hear you are leaving albo Sorry to see you leaving Brytyjczycy bardzo cenia sobie kartki zyczeniowe. Ja moge zapomniec wyslac wlasnej rodzinie ale jesli nie wrecze kartki wlasnemu facetowi to jest rozgoryczony bo nawet bywalcy tych samych miejsc na miescie kupuja i wreczaja jemu oraz sobie nawzajem kartki.
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|

|
 |
|
gosian |
Post #4 Ocena: 0 2018-03-07 21:13:03 (7 lat temu) |
Karjo. ..Oj ciężki i smutny..pomysł fajny ale to anglik. ..ale może wyszukam coś w necie z motywem wędkarza. ..i do tego ptasie i kartkę? ? Mam jeszcze miesiąc. Z rodziną nie mam kontaktu. W sumie on jest po rozwodzie, kilka miesięcy przed chorobą poznał fajną babkę i ją przedstawił nam...ehhh życie  Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
karjo1 |
Post #5 Ocena: 0 2018-03-07 21:17:56 (7 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Zdjecia tylko przykladowe, grawery, napisy mozna zamowic w jezyku angielskim.
Zamawialismy polskie napisy na prezentach z UK, i w roznych jezykach kupowane w Pl.
Tak mi chodzi po glowie male akwa z latwymi rybkami, np. gupikami, proste do ogarniecia, a cieszy oko.
|

|
 |
|
|
gosian |
Post #6 Ocena: 0 2018-03-07 21:36:00 (7 lat temu) |
Na eBay mogę takie coś znaleźć? ? Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
|
Post #7 Ocena: 0 2018-03-07 21:44:57 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
a moze zamowic niedrogi money clip z pewnej nadmorskiej miejscowosci brytyjskiej na stronie www.harrison-bond.com - mozna spersonalizowac, np kazac wygrawerowac jego imie i np roze wiatrow Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|

|
 |
|
cris82 |
Post #8 Ocena: 0 2018-03-14 20:00:22 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
heja co polecacie na fuertewenturze w maju samochod czy quad? czytalem ze bywa dosc wietrznie i zastanawiam sie czy quadzik to aby dobry pomysl ?
slyszalem nie wiem ile w tym prawdy ze rumpla juz za 100ke na tydzien nawet idzie wynajac w sensie autko
|

|
 |
|
Melanija |
Post #9 Ocena: 0 2018-03-14 23:08:23 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
a czego nie sprawdzisz na porównywarkach? Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|

|
 |
|
cris82 |
Post #10 Ocena: 0 2018-03-15 06:35:25 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
nie chodzi mi o ceny tylko czy lba nie urwie na tym kladzie bardziej ma byc milo zeby mi dziewczyna nie marudzila a ceny sprawdzilem padaki(auto) od 70f za tydzien wiec nie ma tragedii myslalem o tym i chyba autko bedzie lepsze quadzika ewentualnie na 1dzionek sie wypozyczy
dzieki za wszystkie wypowiedzi szczegolnie miko watek do zamkniecia
|

|
 |
|