Nie ma tu morza, ale kilka jeziorek, gdzie one chyba gniazdują.
Str 168 z 723 |
|
---|---|
Melanija | Post #1 Ocena: 0 2018-03-01 15:00:28 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Czy ktoś może wie, dlaczego MEWY są tak pobudzone podczas burzy śnieżnej/ gradowej? Latają nad osiedlem w dużych grupach jak meserszmity
![]() Nie ma tu morza, ale kilka jeziorek, gdzie one chyba gniazdują. Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
darraj | Post #2 Ocena: 0 2018-03-01 15:33:40 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-01 15:00:28, Melanija napisał(a): Czy ktoś może wie, dlaczego MEWY są tak pobudzone podczas burzy śnieżnej/ gradowej? Latają nad osiedlem w dużych grupach jak meserszmity ![]() Nie ma tu morza, ale kilka jeziorek, gdzie one chyba gniazdują. Mewy tak maja ![]() "We're all mad here" Mad Hatter
|
gosian | Post #3 Ocena: 0 2018-03-01 17:24:22 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Darraj...aż jestem zdziwiona,że mewy nie wkleiłeś
![]() ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
darraj | Post #4 Ocena: 0 2018-03-01 17:44:53 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-01 17:24:22, gosian napisał(a): Darraj...aż jestem zdziwiona,że mewy nie wkleiłeś ![]() ![]() Pytanie bylo o mewy(liczba mnoga),wiec wkleilem grupe mew,co mi tam ![]() ![]() Nazwy leku nie podam,bo byla by to kryptoreklama,ale mozna wygooglowac. ![]() "We're all mad here" Mad Hatter
|
gosian | Post #5 Ocena: 0 2018-03-01 21:26:26 (7 lat temu) |
..to był lekki sarkazm i żart,jezeli nie zauważyłeś emotki przy moim wpisie..poprostu zasypujesz w każdym prawie poście zdjęciami.ale spoko...i nie...nic mnie nie boli,żadnych leków brać nie muszę.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
|
|
darraj | Post #6 Ocena: 0 2018-03-01 21:41:44 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-01 21:26:26, gosian napisał(a): ..to był lekki sarkazm i żart,jezeli nie zauważyłeś emotki przy moim wpisie..poprostu zasypujesz w każdym prawie poście zdjęciami.ale spoko...i nie...nic mnie nie boli,żadnych leków brać nie muszę. Gosian,prosze przyjmij moje przeprosiny, ze mnie jest juz taki stetryczaly raptus. Co do zdjec, wychodze z zalozenia,ze jeden obraz wart jest tysiaca slow(chinskie powiedzenie). "We're all mad here" Mad Hatter
|
cris822 | Post #7 Ocena: 0 2018-03-06 20:46:02 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-03-2018 Skąd: Cris |
To komu tak strasznie naublizalem że akurat dzisiaj wchodzę i patrzę że mam usunięte konto?
Jakies cytat konkretny? Zawsze myślałem że jest jakieś ostrzeżenie najpierw a nie out i nawet w wątku o Banach i blokadach cisza widocznie nie zasłużyłem nawet na wzmianke :D No tak szczerze kto był taki miły? Chowanie w sobie urazy cofa w rozwoju jak to mówią przyznać się proszę Długo czekałeś na tą okazję? Żeby było jasne nie obrażam nikogo bardziej niż ten ktoś mnie a jeśli się tak dzieje to dlatego że wszędzie są dziady którzy obrażają Polskę i naród polski nawet na mw mojej zgody na to nie będzie Spotkalem tu sporo porządnych ludzi ale hien też nie brakuje Pozdrawiam i żegnam bo pewnie zaraz mnie tu znowu nie będzie a już mi się nie chce zakładać kolejnego konta ![]() |
Richmond | Post #8 Ocena: 0 2018-03-06 21:14:59 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Przeciez Twoje konto istnieje: http://www.mojawyspa.co.uk/konto/cris82 tylko jest zablokowane.
Wydaje mi sie, ze razem z paroma innymi osobami dostales bana za zasmiecanie watkow dyskusjami politycznymi i wzajemnym obrazeniem. Byc moze doszlo do niedopatrzenia i nie wpisalismy Cie na liste z pozostalymi osobami: http://www.mojawyspa.co.uk/forum/13/20373/Ostrzezenia-czasowe-blokady-kont-i-bany,460 Carpe diem.
|
cris822 | Post #9 Ocena: 0 2018-03-06 23:02:17 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-03-2018 Skąd: Cris |
Jakoś nie mogę sobie przypomnieć kogo ostatnio tak bardzo obraziłem że aż zasłużyłem na bana
A jakieś notoryczne zasmiecanie wątków też mi się nie zdarza chyba że jeden wpis nie na temat to powód do publicznego wykluczenia Niestety mam dziwne wrażenie że poleciałem z powodu zachcianki jednego modka przez którego wyleciał też googhaz za cytowanie innego użytkownik i nic poza tym ale jeśli się mylę to bardzo przeraszam Tak jak napisałaś co z tą Polską rządzi się swoimi prawami i jeżeli nikt nie bluzga na nikogo a wpisy mają prześmiewczy ton to chyba nie jest to zbrodnia za którą trzeba banować ale z drugiej strony myślę sobie że może dobrze się stało bo przynajmniej nie ma neurona warto było poświęcić nawet Jurka w ofierze hehe Ogólnie nie wiem o co chodzi ale może macie rację to na ile dostałem bana?kiedy będę już mógł pisać na legalu? |
gosian | Post #10 Ocena: 0 2018-03-07 10:00:17 (7 lat temu) |
Co kupić umierającej osobie??
Pracuje razem z facetem ,ktory jest chory na raka. Rokowania złe,chociaz lekarz nie powiedział czy to bedzie tydzien, miesiac czy może pol roku. Stan zdrowia nie pozwala mu już pracowac. W kwietniu organizuje on party pozegnalne..bedzie disco,dj i zbiorka pieniedzy dla jakies fundacji...ale chcialabym mu cos dać od siebie..tylko co w takiej sytuacji???bardzo go lubie. Nie chcę kupic czegos, co może być zle odebrane lub nieadekwatne do danej sytuacji.. Jakies pomysly?? Lubi wedkowac na morzu..kazdy wolny czas temu poswiecal. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|