Szkolne jedzenie też próbowaliśmy wprowadzić, ale bez większych rezultatów. Przez tydzień niczego nie tknął i wracał głodny, więc odpuściłam
![:-M] :-M]](modules/Forum/images/smiles/devil.gif )
Łudzę się, że może z czasem mu przejdzie.
Str 4 z 4 |
|
---|---|
Deneris02 | Post #1 Ocena: 0 2013-10-08 09:48:06 (12 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: |
U nas chleb w jajku też robi furorę, a płatki to podstawa. Śniadanie musi zjeść i przy tym na szczęście nie marudzi. No i w szkole też zjada, to co mu zapakuję. Monotonny ten jego lunch box, sama się dziwię, że mu jeszcze nie obrzydło
![]() Szkolne jedzenie też próbowaliśmy wprowadzić, ale bez większych rezultatów. Przez tydzień niczego nie tknął i wracał głodny, więc odpuściłam ![]() Łudzę się, że może z czasem mu przejdzie. |
kwiat_zielony | Post #2 Ocena: 0 2013-10-09 21:41:53 (12 lat temu) |
Z nami od: 15-01-2012 Skąd: U.k. |
Monotonny to fakt
![]() Czy przejdzie ? to zależy czy chcesz by przeszło i co w późniejszym czasie samo Ci dziecko wprowadzi do "domowego jadłospisu" w moim przypadku tak było.Najstarszy syn sam zaproponował,że przygotuje śniadanie czy obiad dla rodziny.Wprowadził nas w inny smak ...i teraz ma przekichane bo w soboty robi śniadania dla całej rodziny :D |
ruuuda | Post #3 Ocena: 0 2013-10-10 09:48:23 (12 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2013 Skąd: brak |
Z przykładu mojego syna , w "primary school"
1) kiełbaski/kabanosy, kanapki z masłem, jogurt/deserek - zjadało inne dziecko ,bo było biedne i zawsze głodne (z Jamajka). Ja ucieszona bo syn woła więcej kabanosów a tu zonk, nie dlaniego a dla kolegi. Młody szczęśliwy bo miał kolegę a że nie lubiał jeśc to , to mu pasowało. 2)kanapki z szynka/pomidor/ż.ser, deserek ,woda i czasem drobe przekąski. 3)lunch w szkole/ czasem kanapki 4)lunch w szkole 5)lunch w szkole 6)lunch w szkole Teraz jest w High School i leci mi kasa jak nic , lunch w szkole i po szkole ida na pizza. W domu czeka na niego obiad i ... Jak mi niechciał jesc kiedys , to teraz to nadrabia ![]() ![]() ![]() Młodsza narazie tylko chlebek z "dżemikiem", sok owocowy/woda, jogurt/owoc. Też jest nie jadkiem . Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.
|
Post #4 Ocena: 0 2013-10-10 12:15:52 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|