MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dziecko z egzema

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Orianka

Post #1 Ocena: 0

2018-02-23 10:26:42 (7 lat temu)

Orianka

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 23-02-2018

Serio ? No to odważnie. Dziecko na diecie wegańskiej czy wegetariańskiej powinno być pod stałą kontrola pediatry. Przecież warzywa i owoce nie dostarczą wszystkich potrzebnych wartości, które są też w mięsie!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

karjo1

Post #2 Ocena: 0

2018-02-23 10:46:59 (7 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

To taka opinia z dosc dawnych czasow, kiedy na rynku polskim krolowaly braki.
Madre, przemyslane zywienie bezmiesne nie stanowi problemu dla dzieci pod wzgledem wartosci odzywczych.

Do góry stronyOffline

Mirek3

Post #3 Ocena: 0

2018-02-23 12:09:21 (7 lat temu)

Mirek3

Mężczyzna

Z nami od: 08-08-2017

Napisałam, że jest taka możliwość a nie, że ją podjęłam to po pierwsze. Po 2 napisałam, że dla mnie to zbyt duża zmiana, której się nie podjełam ze wzgledu na to, że mam 2 facetów w domu a oni uwielbiają kurczaka(dlatego mój mąż rok temu pisał posta w związku z organicznym kurczakiem hodowanym na wybiegu). Po 3 to nie jest prawdą co piszesz poczytaj sobie na ten temat, jest możliwość dobrze zbilansować diete wegetarianska (mam w rodzinie takie osoby) i są w świetnej formie nawet w wieku 50 lat :) co do diety weganskiej nie wypowiadam sie, bo nie wchodziłam głebiej w ten temat. Ogólnie radzę nie być zamkniętym i poczytać na temat szczepień, traktowaniu zwierząt (chów przemysłowy), jakości mleka ze sklepu z opakowań aluminiowych, opryskiwanie owoców i warzyw, GMO. Przecież chcemy jak najlepiej dla naszych rodzin, dzieci :) Jeśli kogoś interesują te tematy proponuje zacząć od filmów na YT dr Czerniaka. Mi one otworzyły oczy i zmieniły na lepsze życie mojej rodziny. Miłego dnia życzę.

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,