MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polowanie na zlodzieja.

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

brookaciki12

Post #1 Ocena: 0

2013-06-14 10:18:28 (12 lat temu)

brookaciki12

Kobieta

Z nami od: 26-07-2011

Witam wszystkich, juz kiedys pisalam o podobnej sytuacji (nie mam teraz pojecia gdzie to bylo) moze podsuniecie mi jakies rozwiazanie, no to do rzeczy, Rano odkrylam ze ktos wlamal mi sie do samochodu, nic nie zginelo, jedynie w zamku byla wkrecona duza sruba,od strony kierowcy, a samochod otwarty, we wrzesniu zeszlego roku mialam identyczna sytuacje, z tym ze poradzili sobie bez dewastowania zamka, potem probowali dobrac sie do domu, zglosilam na policje probe wlamania do domu, o samochodzie tylko napomnknelam, bo nic nie zginelo, podejrzewam ze to malolaty z garazu obok, non stop cos tam majstruja w tym garazu, zaden z nich nie pracuje a maja rodziny, zreszta maz slyszal ze ktos na kladzie jezdzil w nocy, oni na takich jezdza.

jestem zalamana, czego oni k***wa odemnie chca? nikomu w droge nie wchodzimy, nie przeszkadzamy, zdaza mi sie nawet czasami byc mila,,, i jak sobie pomysle ze wracal w nocy z pracy przez parking :-[ kolezanka mnie wyrzucila kawalek od domu, czemu wlasnie wczoraj nie pojechalam samochodem? A jakbym tam kogos nakryla jak sie dobiera do samochodu i dostala bym w leb?

Co ja mam robic? isc na policje zeby wlaczyli znow na dwa dni latarnie na parkingu czy powyrywac tym czukom nogi z dupy? czyt. nastraszyc,

ps; przepraszam za bledy i chaos, zmeczona jestem strasznie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2013-06-14 10:31:33 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

brookaciki12

Post #3 Ocena: 0

2013-06-14 10:37:57 (12 lat temu)

brookaciki12

Kobieta

Cytat:

2013-06-14 10:31:33, Katalog napisał(a):
Cytat:

2013-06-14 10:18:28, brookaciki12 napisał(a):
...czy powyrywac tym czukom nogi z dupy?

To na pewno by pomoglo (nie dogonili by Cie) ;-)

teraz jezeli nie masz dowodow ze to oni, to wszelkie skargi na policje mijaja sie z celem, oczywiscie mozesz zglosic im swoje poderzenia etc.
Najlepiej bylo by gdybyc miala jakis dowod na ich wine - jakies nagranie z CCTV, swiadka etc.

Z gowniarzami lepiej nie zaczynac, wiem bo kiedys tez nim bylem :-]

Oczywiscie masz racje, ale idac na policje nawet bym nie wspominala ze mam jakiekolwiek podejrzenia, oni napewno wiedzieli by lepiej kto moglby to zrobic, a boje sie ze bede musiala zglaszac do ubezpieczalni ten fakt jak zglosze go na policji i wzrosnie mi ubezpieczenie, jeszcze bralam opcje druga pod uwage, zeby isc do garazu i po sasiedzku milo i spokojnie zapytac czy moze nie wiedza kto to zrobil? tak ze niby moze cos widzieli? i napomknac ze jak zlapie tego gnoja to ze skory obedre.. (oczywiscie maz by poszedl nie ja, ewentualnie z kumplem) kamer niestety nie ma tutaj

Do góry stronyOffline

buszko

Post #4 Ocena: 0

2013-06-14 10:56:10 (12 lat temu)

buszko

Kobieta

Z nami od: 22-12-2012

a nie możesz zamontować kamer tak by widać było kto sie kreci koło auta? to taka sugestia na przyszłość, ogólie przemilczałabym teraz i polowała tym razem z kamerą. Następnym razem będą mieli więcej śmiałości widząć że nie robisz z tym nic, może to ich bawi...

Do góry stronyOffline

brookaciki12

Post #5 Ocena: 0

2013-06-14 11:02:47 (12 lat temu)

brookaciki12

Kobieta

Cytat:

2013-06-14 10:56:10, buszko napisał(a):
a nie możesz zamontować kamer tak by widać było kto sie kreci koło auta? to taka sugestia na przyszłość, ogólie przemilczałabym teraz i polowała tym razem z kamerą. Następnym razem będą mieli więcej śmiałości widząć że nie robisz z tym nic, może to ich bawi...

o tym ze zamontuje kamere to nawet juz z nikim nie dyskutuje, ale wiesz mnie bardziej zastanawia czego oni chca odemnie, kurcze przeciez ja nikomu nic nie robie, po ostatnim razie mialam zainstalowac ale tak wyszlo ze pomyslalam ok, mam pecha ale bezprzesady zeby drugi raz cos takiego mi sie przytrafilo, ogolnie plakac mi sie chce i to wcale nie jest smieszne, co najgorsze zawsze spotyka mnie, masakra jakas,

i teraz jeszcze bedzie akcja z kamera, okna mojego domu nie wychodza na parking, jedyne co bezposrednio z nim sasiaduje to szczyt domu sasiada, gdzie mam ta kamere zamontowac? i czy wogole moge ot tak na parkingu ja zasadzic?

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-06-14 11:33:12 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

brookaciki12

Post #7 Ocena: 0

2013-06-14 11:39:58 (12 lat temu)

brookaciki12

Kobieta

no wlasnie sasiedzi nie maja zadnych problemow, mieszkaja tu po 10 lat albo lepiej i nigdy nic sie nie dzialo, raczej malo prawdopodobne zeby w przeciagu roku probowali sie wbic do mnie trzy razy i byl to przypadek.

chyba zglosze to jednak na policji, i koniecznie do councilu zeby wlaczyli te pieprzone latarnie na mojej ulicy.

Do góry stronyOffline

Roberto480

Post #8 Ocena: 0

2013-06-14 12:01:10 (12 lat temu)

Roberto480

Mężczyzna

Z nami od: 11-07-2012

Co ci da swiatlo pare dni
Wylacza bo to kosztuje a nie jest niezbedne
Niech maz wezmie zgrzewke piw i idzie porosic zeby zwrócili uwage na to co sie dzieje na ulicy bo jakies mendy wam szkodza a oni potrafia dopilnowac zeby na ich ulicy byl spokoj
i kto sie kreci obcy po niej
gwarantuje ci ze po tych piwach bedziecie najlepszymi kumplami maz ich mile polechta jacy oni wazni
jak to oni to juz przestana
jestem tego pewien
znam ten typ wychowywalem sie obok takiego srodowiska
jak im wmowisz ze sa wazni to beda ci smieci wynosic zeby pokazac kto tu rzadzi
policja ostatecznosc bo co zrobia?
posterunek na twojej ulicy
przejada pare razy kilka nocy i dadza spokuj sobie
wbij ich w dume ze oni sa panami ulicy bedziesz bezpieczna
pilnowac beda jak swego

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0