Cytat:
2012-08-17 13:32:47, kalamutka napisał(a):
Rety,ale żeście zlinczowali dziewczyne,gdzie napisała, że pojechała na wakacje?Wasze dzieci przez cały rok ani dnia nie opuściły?Mój synek chodzi do przedszkola,ale też zacznie 2 tygodnie później bo jedziemy na wakacje do Polski,jest bardzo przywiązany do naszej rodziny w Polsce i bardzo tęskni, a mąż nie dostanie urlopu w innym terminie,co nie oznacza,że olewam edukacje mojego dziecka:/
Nie, moje dzieci nie opuscily ani jednego dnia w szkole w poprzednim roku - dwa razy tylko mlodsza corke odbieralam ze szkoly bo zle sie czula, w tym roku jak do tej pory starsza corka nie opuscila ani jednego dnia, mlodsza 3 dni z powodu choroby - szkola powiadomiona ( zreszta corke ze szkoly odebralam w goraczka ) , syn opuscil tylko kilka godz na wizyty kontrolne w szpitalu- bylam na urlopie z dziecmi - po prostu ja dostosowuje sie do grafiku szkoly i juz, nie wazne ze wakacje drozej wyniosa,
Przeciez w pracy tez sobie nie moge isc na urlop kiedy szef nie wyrazi zgody - prawda? Szkola dla dziecka to taki obowiazek jak dla nas praca.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."