MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Placenta praevia - nisko ulozone lozysko w ciazy....

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2012-06-19 14:36:25 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Na pewno Child Benefit. Formę dostaniesz w szpitalu. Reszta jest zależna od Twojej sytuacji finansowej.
Na forum duuuuuuuuzo tematów o dodatkach wszelkiej maści. Tutaj sobie poszperaj.. Choć kto wie czy sobie ciśnienia bardziej nie podniesiesz niż w tematach o powikłaniach u dzieci echhh

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

layla38

Post #2 Ocena: 0

2012-07-07 02:29:36 (13 lat temu)

layla38

Kobieta

Z nami od: 07-07-2012

hej ja mialam nisko ulozone lozysko wlasciwie moje zakrywalo cala szyjke zostalo wykryte w 20 tyg ciazy na usg ale ja od 14 tyg krwawilam przewaznie w nocy wiec jezdzilam na dyzur do szpitala bo bardzo sie balam o dzieciatko za kazdym razem robili usg dziecku sprawdzali czy serduszko bije i odsylali do domu az w koncu po kolejnym takim krwawieniu wkurzylam sie i pjechalam do szpitala powiedzialam ze chyba poronilam bo krwawie i mam bole od razu sie mna zajeli przewiezli na oddzial i w koncu zrobili dokladne usg i wtedy wyszly jeszcze naczynia przodujace zostawili mnie 2 dni na obserwacji i do konca ciazy zwolnienie u mnie w 32 tyg sie podnioslo o 2 cm ale ze wzgledu na vasa previa mialam cesarke w 38 tyg a usg mialam robione co 2 tyg sprawdzali przeplywy na opieke nie moglam narzekac naprawde dbali o mnie i malenstwo podczas ciazy uwazaj tylko aby nic nie dzwigac no i unikaj stresu bedzie wszystko dobrze zdrowka zycze dla obojga

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #3 Ocena: 0

2012-07-07 07:41:16 (13 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Cytat:

2012-06-19 13:50:28, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2012-06-19 13:44:43, kociefraszki napisał(a):

Dwunasty, musze Cie zmartwic - obzarstwo to wada niezalezna od lozyska. Karol urodzil sie normalnie, a tez wydaje sie ze jedzenie to zycia jego tresc. Co jest i ile jest, byle nie malo.

Cicho!!! U Bena powodem jest łożysko i koniec! Jeszcze komuś przyjdzie do głowy i powie że ma to po tatusiu...a tak powód jest znany:PPP
:-]:-]:-]:-]:-]:-]Pociesze Cie. Po tatusiu tez nie - tatus Karola ma 180cm wzrostu i wazy 60pare kg, Karol ma 6 miesiecy, 74cm i 10.4kg. Tylko nie mow ze po mamusi!!:-|

[ Ostatnio edytowany przez: kociefraszki 07-07-2012 07:42 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,