MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Corka Pobita przez Angielki

« poprzednia strona

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 8 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

NoNickname

Post #1 Ocena: 0

2012-09-13 18:44:30 (13 lat temu)

NoNickname

Kobieta

Z nami od: 10-02-2011

Cytat:

2012-09-13 15:47:40, ie2ox4 napisał(a):
Cytat:

2012-09-13 09:26:08, minot102 napisał(a):

Chociaż chyba wczoraj widziałem honorowych Polaków. Podjeżdżam z dziećmi pod ogrodzenie parku (ostatnio o tym parku pisałem), aby przypiąć rowery, a za tymże ogrodzeniem, właśnie honorowi panowie, też z małymi pocieszkami i swoimi partnerkami, leżą na kocykach i na 4 wypowiedziane słowa zgadnij ile było polskich. Podpowiem: trzy były łacińskie. Więc ja do "swoich" pociech: Zostawcie rowerki i pędźcie na basen, bo tu bardzo brzydkie słowa słychać. Jeden z panów troszkę ściszył głos ale alfabetu nie zmienił. (...)

Chyba moją wypowiedź skopiowałeś. Prawie identycznie opisywałem kilka miesięcy temu...

Tak,skopiowała i dopisała swój komentarz,którego,wpatrzony tylko we własne słowa, nie raczyłeś już zauważyć.

Oto on:
oj skad ja to znam...moje dziecko nie nauczone takiej polszczyzny, zawsze splywamy z placu jak slyszymy- a slyszymy czesto..niestety....

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Izzkaa

Post #2 Ocena: 0

2012-09-13 18:54:33 (13 lat temu)

Izzkaa

Kobieta

Z nami od: 17-02-2012

Cytat:

2012-09-13 15:47:40, ie2ox4 napisał(a):
Cytat:

2012-09-13 09:26:08, minot102 napisał(a):

Chociaż chyba wczoraj widziałem honorowych Polaków. Podjeżdżam z dziećmi pod ogrodzenie parku (ostatnio o tym parku pisałem), aby przypiąć rowery, a za tymże ogrodzeniem, właśnie honorowi panowie, też z małymi pocieszkami i swoimi partnerkami, leżą na kocykach i na 4 wypowiedziane słowa zgadnij ile było polskich. Podpowiem: trzy były łacińskie. Więc ja do "swoich" pociech: Zostawcie rowerki i pędźcie na basen, bo tu bardzo brzydkie słowa słychać. Jeden z panów troszkę ściszył głos ale alfabetu nie zmienił. (...)

Chyba moją wypowiedź skopiowałeś. Prawie identycznie opisywałem kilka miesięcy temu...

tak,skopiowala,a raczej zacytowala,bo pewnie chciala zacytowac i nie dalo rady.
Na innej przegladarce bardzo czesto mialam problemy z cytowaniem,tez musialam kopiowac i pozniej ponizej dopisac swoj komentarz.
Isskaa :-8

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,