MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prosba o pomoc jestem w ciazy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 7 z 10

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

brookaciki12

Post #1 Ocena: 0

2012-05-16 12:12:23 (13 lat temu)

brookaciki12

Kobieta

Z nami od: 26-07-2011

Cytat:

2012-05-16 11:59:07, sniper00 napisał(a):
nie lubię poprawności plitycznej i wolę mówić w bardziej dosadny sposób... jako obywatela UE, nie interesuje mnie utrzymywanie kolejnej samotnej mamuśki i półsieroty z zasiłków, tylko dlatego, że nie ma odwagi cywilnej zrobić tego, co praktycznie pozostaj jedynym słusznym wyborem w takiej sytuacji... po czymś takim, zastanowi się 5x zanim pójdzie z kimś do łóżka, co do tej osoby i sposobu zabezpieczenia się przed nieporządanymi skutkami seksu, począwszy od ciązy po choroby weneryczne...

*** nie masz zamiaru utrzymywac polsieroty i samotnej mamuski ??? ile w takim razie im placisz tych zasilkow ?? Twoim celem jest naprawde zrobienie komus przykrosci ?? bo mozna bylo to napisac inaczej

skad wiesz ze ja teraz nie utrzymuje za Twoja zasluga jakiejs polsieroty, bo matka tego dziecka sgtwierdzila ze jestes takim skurwielem ze woli dziecku oszczedzic bolu ktory wiarze sie z tym ze Cie wogole pozna ?

Uwaga moderatora: Edycja moderatora

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2012-05-16 12:16:26 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

brookaciki12

Post #3 Ocena: 0

2012-05-16 12:20:22 (13 lat temu)

brookaciki12

Kobieta

Cytat:

2012-05-16 12:11:06, Hail_Eris napisał(a):
Cytat:

2012-05-16 12:04:24, brookaciki12 napisał(a):
Vivienne jesli ja bylabym w takiej sytuacji ze partner chcialby lub wymagal odemnie tego bym pozbyla sie dziecka (tego juz narodzenego badz tego jeszcze w brzuszku) to nawet by niezdazyl oddechu zlapac a jego rzeczy bylyby juz za drzwiami, mysle ze wiem o co Ci chodzi, lecz moze co niektorzy zle Cie zrozumieli, albo maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem,,

Ci wszyscy ktorzy na Ciebie naskoczyli niech sobie wyobraza taka sytuacje:
on; kochanie usun to dziecko,, wybieraj albo ja olbo dziecko
ona; oczywiscie kochanie ze Ty, pzreciez sie tak bardzo kochamy, nie chce Cie stracic bo jestes bardzo wartosciowym czlowiekiem
A potem poszli trzymajac sie za raczki i wesolo podskakujac usunac ich wspolne dziecko (....)

Panienka pozwoli, że cos wytłumaczę.
Ojciec tego dziecka nie powiedział nic na temat aborcji.
Bo on nawet nie wie, że będzie ojcem.
A nie wie, bo autorka tego tematu mu nie powiedziała, bo jest na niego zła.

Bardzo prosze więc nie oceniać tego faceta, który jeszcze o niczym nie wie i nic złego nie zrobił, ok?
W końcu - zaledwie trzy tygodnie temu autorka go jeszcze kochała i była z nim w łóżku. Kto wie jak bedzie za tydzień?

Pan pozwoli ze cos wytlumacze, moja wypowiedz ni jak sie ma do obecnej sytuacji autorki tylko chcialam troche obronic Vivienne na ktora tak naskoczyliscie a ktora pisala tez ogolnikowo nie odwolujac sie do sytuacji autorki, bo kazdy kto czyta od poczatku wie jaka jest jej sytuacja(zalozycielki)... temat powoli scjhodzi na ogolne podejscie ludzi do aborcji, maciezynstwa, ojcostwa a oddala od tej konkretnej sytuacji autorki ktora juz dawno zajela sie czyms innym jak widac, a ludzie ktorzy zostali by sledzic watek wymienmiaja sie pogladami na rozne sprawy dotyczace bycia matka ojcem ,, rodzicem

jesli kogos urazilam przepraszam

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

brookaciki12

Post #4 Ocena: 0

2012-05-16 12:33:18 (13 lat temu)

brookaciki12

Kobieta

moze troche przesadzilam wyzywajac Cie sniper, niewiem jak bym sie z Twoja wypowiedzia niezgadzala nie powinnam tego robic, przepraszam. faktem jest jednak to ze czasami mozna pomyslec by napisac cos bardziej delikatnie, co tyczy sie rowniez mnie,

ochlonelam i teraz wiem ze czasami warto ugryzdz sie w jezyk (palec) przed napisaniem czegos ...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #5 Ocena: 0

2012-05-16 12:36:15 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Hieena

Post #6 Ocena: 0

2012-05-16 12:45:54 (13 lat temu)

Hieena

Z nami od: 27-08-2010

Cytat:

2012-05-16 11:59:07, sniper00 napisał(a):
nie lubię poprawności plitycznej i wolę mówić w bardziej dosadny sposób... jako obywatela UE, nie interesuje mnie utrzymywanie kolejnej samotnej mamuśki i półsieroty z zasiłków, tylko dlatego, że nie ma odwagi cywilnej zrobić tego, co praktycznie pozostaj jedynym słusznym wyborem w takiej sytuacji... po czymś takim, zastanowi się 5x zanim pójdzie z kimś do łóżka, co do tej osoby i sposobu zabezpieczenia się przed nieporządanymi skutkami seksu, począwszy od ciązy po choroby weneryczne...

Przykro mi jezeli kogos uraze, ale zgadzam sie ze Sniper'eem.
Zemsta jest jak pożar... Im więcej pochłonie, tym bardziej robi się zachłanna.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

brookaciki12

Post #7 Ocena: 0

2012-05-16 12:47:28 (13 lat temu)

brookaciki12

Kobieta

Cytat:

2012-05-16 12:36:15, sniper00 napisał(a):
naucz się panować nad emocjami, inaczej kiedyś, gdzieś se kłopotow narobisz...

hmm poprostu to co napisales mnie wyprowadzilo z rownowagi, nadal podtrzymuje to co napisalam wykluczajac jedynie wszystkie obrazliwe slowa ktore kierowalam w Twoim kierunku, przeprosilam

nad emocjami jednak uczyc panowac sie nie musze, a i o moje klopoty nie masz sie co martwic, nie mam i nie planuje takowych,

Wszystkim zycze milego i spokojnego popoludnia ;-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

serek5555

Post #8 Ocena: 0

2012-05-16 12:54:56 (13 lat temu)

serek5555

Mężczyzna

Z nami od: 29-12-2009

Moja rada jest taka i pomoc zarazem.
Kontakt z przyszłym ojcem dziecka i powiedzenie jemu, że zostanie tatusiem.
Po tym, ustalcie co dalej robić.
Jak przyszły tatuś wyrazi niechęć do ojcowstwa, to musisz założyć sprawę o alimenty, może to nim wstrząśnie.
Benefity jako samotna matka wykluczam na tym etapie, gdyż jest za wcześnie, ale na samą myśl ile jest "samotnych matek", mnie telepie, mimo braku wysokiego napięcia.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #9 Ocena: 0

2012-05-16 12:59:10 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #10 Ocena: 0

2012-05-16 13:15:26 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 7 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,