Str 10 z 63 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
royaloak2 | Post #1 Ocena: 0 2012-02-02 17:11:34 (13 lat temu) |
Z nami od: 06-10-2011 Skąd: Londyn |
Xgadzam sie z Twinkle w 100%, czlowiek roznie reaguje/ zachowuje sie w takich sytuacjach....jeden bedzie plakal do kamery a drugi w domu, gdzie nikt nie widzi i nie mozna porownywac kto gorzej cierpi.......Ja osobiscie wspolczuje rodzicom/ dziadkom.....bol ogromny tym bardziej, ze nic nie wiadomo......zawsze szuka sie winnych. Ja wczesniej rowniez sadzialam, ze rodzina jest zamieszana, teraz milcze na ten temat, bo takimi przypuszczeniami ranimy innych.
|
evasta4 | Post #2 Ocena: 0 2012-02-02 17:49:22 (13 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2008 Skąd: Hampshire |
Cytat: 2012-02-02 16:48:58, Twinkle napisał(a): Cytat: 2012-02-02 16:22:19, evasta4 napisał(a): Faktycznie, tez mnie to zaskoczylo. Kazdej mamie powinno zalezec na jak najszybszym odnalezieniu dziecka i powinna bez wzgl na stan psychiczny poddac sie badaniu..W takiej sytuacji powinno "lapac sie" wszystkiego. A to link w spr obdukcji: http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Znane-sa-juz-wyniki-obdukcji-matki-Madzi,wid,14218947,wiadomosc.html?ticaid=5dd9a a mnie wcale nie dziwi ze matka nie poddala sie tym badaniom. czytam rozne komentarze i nie wierze jak moze panowac taka zniczulica... Czy wy wyobrazacie sobie co czuje matka gdy ktos porwal jej dziecko?Ja jak tylko pomysle to wiem ze umarabym z rozpaczy,mialabym gdzies badania wariografem tylko dlatego zeby ludzie nie gadali. Oni sa na silnych lekarz odchodza od zmyslow,zastanawiaja sie czy ich dziecko zyje,gdzie jest,czy moze ktos je krzywdzi...a wy wszyscy chcecie lez pod publike,lamentow...ja w takiej sytuacji nie chcialabym kamer,dziennikarzy bo oni w wiekszosci szukaja sensajci,czesc chce pomoc ale czesc specjalnie pisze zagadkowe tytuly aby zarobci na ludzkiej tragedii. latwo sie komentuje z cieplego domku,gdy obok bawi sie szczesliwe dziecko....wczujcie sie w ich sytuacje chociaz w jednej setnej,jak moje dziecko jest chore to przezywam a co mowic w obliczu taiej tragedii,mi serce peka,zal mi strasznie tych rodzicow,niedosc ze przezywaja dramat to jeszcze za linoczwani przez wlasnie takie komentarze:-W a co do matki madzi...ta dziewczyna byc moze jest u kresu wytrzymalosci psychicznej,ona moze byc na skraju zalamania nerwowego Ty chyba nie rozumiesz mnie. Sama bronilam rodzicow i nagonki na nich, bo faktycznie jest to okropne. Wiekszosc spoloeczenstwa juz wydala na nich wyrok. Pisalam z reszta o tym pare postow wczesniej.Dlatego nie obrazaj mnie i nie wrzucaj do "worka" osadzaczy, ktorzy z zimna krwia komentuja ta delikatna, tragiczna sytuacje. Co do mediow? dlaczego maja sie przed nimi ukrywac, dzieki nim latwiej jest naglosnic sprawe, a co za tym idzie byc moze szybciej odnalezc dziecko. Mnie zdziwila odmowa badania wariografem, bo uporzadkowaloby to pewne sprawy, tak mniemam. Moze nie bylaby w kregu osob podejrzanych i wiele pytan mialoby jasne odpowiedzi. W takiej sytuacji oboje sa zapewne w tragicznym stanie psychicznym, na pewno na ciezkich lekach,ale najgorsze to wlasnie schowac sie,poddac i nie robic nic. [ Ostatnio edytowany przez: evasta4 02-02-2012 17:54 ] "(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".
|
Twinkle | Post #3 Ocena: 0 2012-02-02 17:55:12 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2011 Skąd: Somerset |
Ja nie pisalam konkretnie do twojego postu,chodzilo mi glownie o badanie matki.
dziwisz sie czemu unikaja mediow?Oczywiscie czesc mediow pomaga im,ale jak czytam niektore bzdury o tytulach oczerniajacych matke to raczej nie sluzy to im ku pomocy a raczej oczernia. Ja wiem ze w takim tragicznym polozeniu nie robilabym nic tylko dlatego bo ludzie plotkuja. Policja juz ich dobrze spradzila,tak samo detektyw...skoro sa w porzadku to niech wszyscy dadza im spokoj zamiast ich wesprzec to oczerniaja ludzi.bo miala kolczyki,bo mina nie taka,bo to bo tamto,a ona moze ledwo trzyma sie na nogach... lake...
|
evasta4 | Post #4 Ocena: 0 2012-02-02 18:01:36 (13 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2008 Skąd: Hampshire |
Jest to niestety prawda..jak przegladsm komentarze internautow pod artykulami, to 80% z nich jest straszna. Bo miala makijaz, bo kolczyki, bo ma brodke a powinien byc nieogolony itd itp...Zero empatii i skupienia sie na istotnych rzeczach.
Sprawa jest jednak nie do konca jasna, wciaz jest wiele pytan, wiele sprzecznosci w zeznaniach..W takiej sytuacji dlatego tez rodzice sa w kregu podejrzanych, bo policja musi sprawdzic rozne wersje. Czas pokaze mam nadzieje co sie naprawde wydarzylo, teraz nie ma co spekulowac i zgadywac. Oby jednak zdarzyl sie cud i wszystko bylo dobrze... "(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".
|
Lenusia | Post #5 Ocena: 0 2012-02-02 19:10:11 (13 lat temu) |
Z nami od: 23-03-2011 Skąd: Gloucestershire |
A czy ja krytykuję matkę? Bo ja bym się poddała wszystkiemu by pomóc śledztwu.Napisałam wyraznie ,że jest dużo pytań bez odpowiedzi. Ja nikogo nie oceniam i nikogo nie podejrzewam.A ludzie gadają,gadali będą gadać.
[ Ostatnio edytowany przez: Lenusia 02-02-2012 19:11 ] Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
![]() |
|
|
martunia2302 | Post #6 Ocena: 0 2012-02-02 22:29:04 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-10-2010 Skąd: Londyn |
http://tvp.info/informacje/polska/odnaleziono-cialo-madzi-z-sosnowca/6397207 znalezli dziecko
![]() |
Post #7 Ocena: 0 2012-02-02 22:32:59 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
martunia2302 | Post #8 Ocena: 0 2012-02-02 22:37:09 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-10-2010 Skąd: Londyn |
Tu tez pisza...http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/madzia-nie-zyje-rutkowski-znalazl-cialo,1,5016225,region-wiadomosc.html
|
Post #9 Ocena: 0 2012-02-02 22:39:34 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
agnieszka32 | Post #10 Ocena: 0 2012-02-02 22:43:22 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-04-2009 Skąd: Rochdale/Manchester |
Siedziałam i szukałam ciągle wiadomości o Madzi ,teraz się popłakałam (*)
Legenda o smoku uczy tego ...żeby nie brać się za byle barana
![]() |