Str 8 z 63 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
Twinkle |
Post #1 Ocena: 0 2012-01-31 12:29:23 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2011 Skąd: Somerset |
ja czytam wszytstkie wpisy na ten temat bo jestem w szoku,mam male dzieci i po prostu serce mi peka.Patrze na mojego dzidziusia i lzy same cisna sie do oczu.
Z tego co zaobserwowalam to policja jakby celowo cos chlapnie aby byl wokol tegos szum medialny...a w rzeczywistosci moza maja swoje podejrzenia i w spokoju je weryfikuja...nie mam pojecia.Czekam na wiadomosc ze dziecko sie znajdzie.
nie sadze aby byli to rodzice,dziewczyna lezala na chodniu nieprzytomna...o chyba nie udawala.
To ze jej sie wydawalo ze ktos idzie,tez moze myslala ze jej sie zdaje,na ulicy duzo osob chodzi.
Skomplikowane to jest.
Wiem jedno ze to ze nie okazuja emocji o niczym nie swiadczy,kiedy moje dziecko mialo 2 miesiace walczylo o zycie,ja po 1 dniu nie mialam ani sily mowic ani plakac,tak jakbym byla nieprzytomna,wiec nie wolno oceniac ich za to!!! lake...
|

|

|
|
|
Lenusia |
Post #2 Ocena: 0 2012-01-31 12:34:40 (13 lat temu) |
Z nami od: 23-03-2011 Skąd: Gloucestershire |
Ja czekam na jakieś pozytywne wieści a tu nadal nic nie mają  Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę  ))
|

|

|
|
jojomaster |
Post #3 Ocena: 0 2012-01-31 13:28:38 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-07-2007 Skąd: luton |
w jednym z komentarzy ktos napisal ze ojciec dziewczynki do jakiejs sekty nalezy... i to nie katolicka sekta... nie wiem ile w tym prawdy, podobno na nk ma wpis, ja tam konta nie mam wiec potwierdzic nie moge :/
i jeszcze napisali, ze odkryja jaka prawde skrywa rodzina... brrr
biedne malenstwo
osobiscie to mi sie nie wydaje zeby rodzice mieli cos z tym wspolnego, ale ktos z rodziny mogl 'wystawic' dziecko. oby sie jak najszybciej znalazla, kilka razy dziennie sprawdzam wiadomosci
|

|

|
|
mala24 |
Post #4 Ocena: 0 2012-01-31 13:52:39 (13 lat temu) |
Z nami od: 12-01-2009 Skąd: uk |
Jesli chodzi o Madelaine to moim zdaniem wina rodzicow.Bo kto madry zostawia dziecko same i idzie do restauracji w obcym kraju?ok,ok kilkanascie metrow dalej no ale...Poza tym ona byla starsza i juz w takim wieku gdzie bylaby "towarem chodliwym".wybaczcie za slownictwo ale to jedyne co mi sie nasuwa myslac o niej.handel dziecmi w celach erotycznych.Mam nadzieje.ze to malenstwo sie odnajdzie.
|

|

|
|
royaloak2 |
Post #5 Ocena: 0 2012-01-31 14:42:22 (13 lat temu) |
Z nami od: 06-10-2011 Skąd: Londyn |
Ja rowniez tak jak i wy caly czas mysle o tym malenstwie, nie wiem jak ktos moze komus zabrac dziecko, to straszne. Ja tez myslalam, ze moze matka cos zrobila nie swiadomie malenstwu ale tak jak mowicie nie mozna obwiniac nikogo skoro nic nie wiemy na ten temat....najbardziej to wspolczuje Madzi, ze jest sama bez rodzicow (jesli jeszcze zyje), choc chce myslec, ze tak. W glebi serca czuje, ze ta historia nie bedzie optymistyczna, obym sie mylila.
|

|

|
|
|
brookaciki12 |
Post #6 Ocena: 0 2012-01-31 14:48:42 (13 lat temu) |
Z nami od: 26-07-2011 Skąd: D |
Cytat:
2012-01-31 14:42:22, royaloak2 napisał(a):
Ja rowniez tak jak i wy caly czas mysle o tym malenstwie, nie wiem jak ktos moze komus zabrac dziecko, to straszne. Ja tez myslalam, ze moze matka cos zrobila nie swiadomie malenstwu ale tak jak mowicie nie mozna obwiniac nikogo skoro nic nie wiemy na ten temat....najbardziej to wspolczuje Madzi, ze jest sama bez rodzicow (jesli jeszcze zyje), choc chce myslec, ze tak. W glebi serca czuje, ze ta historia nie bedzie optymistyczna, obym sie mylila.
niestety tez mysle podobnie, uplynelo juz za duzo czasu zeby myslec inaczaj, niestety czas w tej chwili jest tu najwiekszym wrogiem... oby wszystko sie skonczylo szczesliwie, ale za kilka dni sprawa ucichnie a za kilka miesiecy juz nikt nie bedzie o tym mowil, oby szybko sie wzieli konkretnie do roboty zeby to wyjasnic, i zeby Madzia szczesliwie wrocila do domku  
|

|

|
|
ManUtd |
Post #7 Ocena: 0 2012-01-31 15:18:07 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-07-2011 Skąd: Radiator Springs |
bardzo mi zal tej malej dziewczynki ...
ale ja mysle i tak jak inni to zauwazyli cos tu smierdzi i to bardzo...
oby tylko sie nieokazalo ze rodzice sprzedali dziecko zanim sie urodzilo jakiemus Niemcowi wzieli mnostwo ojro a po narodzinach sie rozmyslili ze jednak mala jest taka sliczna ze zostaje z nami a Niemiec niech sie buja bo co nam zrobi...?
a pan ktory "zaplacil" jednak sie pojawil....i wiemy jak to sie skonczylo...
mam nadzieje ze sie myle i malutka bedzie wkrotce z rodzicami young do valenci kagawa teraz cleverley jest rooney do van persie - van persie gooooooooooollll Robin Van Persie !!!
|

|

|
|
anneczka |
Post #8 Ocena: 0 2012-01-31 15:29:14 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2007 Skąd: Staffordshire |
Pomyślcie co czują teraz rodzice jeśli oni faktycznie nie maczali w tym rąk???? Ja nie oceniam bo tak naprawde nikt nie dał żadnych konkretnych powodów ani świadków którzy potwierdzili by to. A zobaczcie ile takich opini krąży po internecie, bo jeżeli faktycznie to ich sprawka to powinni ponieść koszty całych tych poszukiwań ale jeżeli nie to takie opinie muszą ich strasznie krzywdzić. pozdrawiam
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót 
|

|

|
|
jojomaster |
Post #9 Ocena: 0 2012-01-31 15:33:25 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-07-2007 Skąd: luton |
z jednej strony rodzice wygladaja ok, jednak dlaczego nie zgodzili sie na pomoc jasnowidza? chyba kazdej mozliwosci powinni sie chwytac... jednak w glebi serca czuje (choc moze mam nadzieje), ze to sie dobrze skonczy. mysle ze to jakas niezrownowazona, zazdrosna baba ja zabrala
|

|

|
|
ewamik |
Post #10 Ocena: 0 2012-01-31 16:15:19 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
Jakiego jasnowidza? Jackowskiego? Stary alkoholik i naciągacz.
Najczęsciej przewiduje to,co juz miało miejsce.
|

|

|
|