MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Porwanie dziecka w Sosnowcu

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 58 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 57 | 58 | 59 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

Str 58 z 63

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Dangerous__girl

Post #1 Ocena: 0

2012-02-07 19:47:23 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

Cytat:

2012-02-07 18:57:27, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2012-02-07 17:41:28, krakn napisał(a):
Włąśnie jest konferencja prasowa Rutkowskiego.

Facet dokładnie określa dlaczego mu zabrano licencję.

Tak jak chyba większość ludzi pamięta zabrano mu bo zaczął mieszać wśród bandziorów na śląsku powiązanych z szyszkami w policji.

Facet jedzie ostro, ale ma rację w 100%

noooo, i za to im faktury na ponad 2 miliony wystawiał??? hehe.
Ech...biedny detektyw bohater:P

A skad te informacje? jakis link?
bo szukam i szukam i nic znalezc nie moge???
jedynie takie cos
liiiink

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

littleflower

Post #2 Ocena: 0

2012-02-07 19:55:01 (13 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Nie mozna nikogo zmusic by czul sie matka, nie wiemy jak bylo naprawde, i jak my bysmy zrobili na jej miejscu w jej sytuacji i polozeniu.

Sama z doswiadczenia wiem jak latwo jej o wypadek, i jak to jest gdy ktos bliski umiera na naszych oczach - wiec nie oceniam

W Polsce wciaz pietnuje sie matki ktore oddaja dzieci, zostawiaja w szpitalu i tym podobne, moze gdyby Katarzyna miala wieksze wsparcie inaczej by sie stalo, zaszla w ciaze trudno, stalo sie , moze zamiast rodzina zmuszac ja do malzenstwa lepsza opcja bylo by oddanie malej, chocby tym strasznie kochajacym dziadkom.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Mieszko

Post #3 Ocena: 0

2012-02-07 19:58:12 (13 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Cytat:

2012-02-07 19:55:01, littleflower napisał(a):
Nie mozna nikogo zmusic by czul sie matka, nie wiemy jak bylo naprawde, i jak my bysmy zrobili na jej miejscu w jej sytuacji i polozeniu.

Sama z doswiadczenia wiem jak latwo jej o wypadek, i jak to jest gdy ktos bliski umiera na naszych oczach - wiec nie oceniam

W Polsce wciaz pietnuje sie matki ktore oddaja dzieci, zostawiaja w szpitalu i tym podobne, moze gdyby Katarzyna miala wieksze wsparcie inaczej by sie stalo, zaszla w ciaze trudno, stalo sie , moze zamiast rodzina zmuszac ja do malzenstwa lepsza opcja bylo by oddanie malej, chocby tym strasznie kochajacym dziadkom.

Bardzo mądre słowa, Littleflower.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #4 Ocena: 0

2012-02-07 20:09:39 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

krakn

Post #5 Ocena: 0

2012-02-07 20:30:44 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2012-02-07 18:57:27, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2012-02-07 17:41:28, krakn napisał(a):
Włąśnie jest konferencja prasowa Rutkowskiego.

Facet dokładnie określa dlaczego mu zabrano licencję.

Tak jak chyba większość ludzi pamięta zabrano mu bo zaczął mieszać wśród bandziorów na śląsku powiązanych z szyszkami w policji.

Facet jedzie ostro, ale ma rację w 100%

noooo, i za to im faktury na ponad 2 miliony wystawiał??? hehe.
Ech...biedny detektyw bohater:P

he, no ale jak ukręcał łeb hydrze, jeżeli nawet wystawił faktury na 2 miliony to zazwyczaj są to "procent" od odzyskanego.
Lub obiecane nagrody za pomoc.
Widać mu się nazbierało.

Przecież on sam jeden tam nie pracuje, są jeszcze inne koszty, pracuje normalny sztab ludzi tak jak w każdej firmie gdzie musi zapłacić za biuro, pojazdy, podatki z firmy, pensje dla pracowników, Podatki do wypłaty dla pracowników.

Jak znam życie to i często by się dowiedzieć czegoś to też trzeba zapłacić, bo nawet PAP za darmo nie da.
Pewnie sam też zlecał nie raz prace do laboratoriów itd.

Jak duże są to koszty wystarczy przeczytać komunikaty policji, ile kosztuje dochodzenie, byle czego.
W efekcie 2 milionowa faktura za ogrom pracy to wcale nie jest taki wielki nie wiadomo co.

To jest dopiero przychód, do dochodu od tego to droga tak długa jak polska długa i szeroka.

Ja mu nie żałuje, co chwilę ludzie MUSZĄ się do niego zwracać o pomoc, bo po legalnej opłaconej z podatków kwoty nie są wstanie się doprosić pomocy.
Gdyby było inaczej ... to już pisałem
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer AIM

czarnulka33

Post #6 Ocena: 0

2012-02-07 21:07:45 (13 lat temu)

czarnulka33

Kobieta

Z nami od: 11-09-2007

a wiecie co nie moge juz słuchać i oglądać jak czepiaja sie tego |Rutkowskiego jak dla mnie to dalej by Policja szukała domniemanego porywacza i tak dalej ,przeciez jak to zawsze bywa w takich sytuacjach jezelki dziecko ginie to zawsze sa podejrzani najpierw najblizsza rodzina ,nie nawet mi sie nie chce pisac ,facet faktycznie ma swoje metody ale zrobil swoje i niech kazdy ma swoje zdanie jak chce a zreszta nasza polska policja to nawet nie chce mi sie mówic maja taki zapłon ze szok ,i ci psychologowie razem wzieci nic nie warci ,to jest moje zdanie i tylko moje ....

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2012-02-07 22:16:54 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Czasami wydaje mi sie, ze ludzie wychowani w medialnej manii oczekuja, ze postepowanie powinno sie toczyc na bierzaco, najlepiej na lamach tv, ze skanami przesluchan na Naszej Klasie, zdjeciami na Facebook, i zeby kazdy zajmujacy sie sprawa mial zamontowana kamere i mikrofon, zeby publicznosc wiedziala i slyszala kazdy krok, i wtedy uwazanliby, ze cos ktos robi w sprawie. A pozniej najlepiej, zeby proces sie odbyl na Rynku, emtowany w TV, a dla tych ktorzy nie moga na Rynek sie wstawic, zeby byl przycisk na pilocie, zeby mogli swoje pytania zadac, bo zapewne ten co toczy sprawe, nie zada odpowiednich pytan. Pozniej najlepiej, zeby zrobic konkurs i poprzez cotygodniowo emitowane eliminacje, wylonic kto wymierzy kare, oczywiscie na rynku. Im bardziej okrutna, tym lepsza, i tylko wtedy poczuja sie, ze sa lepsi od tego, kto dopuscil sie rownie okrutnego czynu.

Ada

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

zaczarowany_pan

Post #8 Ocena: 0

2012-02-07 23:01:05 (13 lat temu)

zaczarowany_pantofelek

Kobieta

Z nami od: 07-11-2011

Cytat:

2012-02-07 22:16:54, Adacymru napisał(a):
Czasami wydaje mi sie, ze ludzie wychowani w medialnej manii oczekuja, ze postepowanie powinno sie toczyc na bierzaco, najlepiej na lamach tv, ze skanami przesluchan na Naszej Klasie, zdjeciami na Facebook, i zeby kazdy zajmujacy sie sprawa mial zamontowana kamere i mikrofon, zeby publicznosc wiedziala i slyszala kazdy krok, i wtedy uwazanliby, ze cos ktos robi w sprawie. A pozniej najlepiej, zeby proces sie odbyl na Rynku, emtowany w TV, a dla tych ktorzy nie moga na Rynek sie wstawic, zeby byl przycisk na pilocie, zeby mogli swoje pytania zadac, bo zapewne ten co toczy sprawe, nie zada odpowiednich pytan. Pozniej najlepiej, zeby zrobic konkurs i poprzez cotygodniowo emitowane eliminacje, wylonic kto wymierzy kare, oczywiscie na rynku. Im bardziej okrutna, tym lepsza, i tylko wtedy poczuja sie, ze sa lepsi od tego, kto dopuscil sie rownie okrutnego czynu.

Bardzo sarkastycznie napisane. Ja nie siedze na tv, nie mam konta na fb i naszej klasie, nie bawia mnie walki o krzyz, nie nosze jeszcze moherowego beretu, ale zal dziecka i wstyd, ze ci, ktorzy szacunek do drugiego czlowieka wpisany maja w swoj kodeks zawodowy jakos o tym zapominaja i zamiast w pokorze i zadumie pochylic sie nad rodzina i wyciagnac wnioski, aby nie bylo wiecej takich tragedii, skacza sobie do oczu i po sadach chca sie ciagac
Zyj i pozwol zyc innym

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

gosia1202

Post #9 Ocena: 0

2012-02-07 23:24:03 (13 lat temu)

gosia1202

Kobieta

Z nami od: 01-12-2008

zaczarowany _ pan Bardzo sarkastycznie napisane. Ja nie siedze na tv, nie mam konta na fb i naszej klasie, nie bawia mnie walki o krzyz, nie nosze jeszcze moherowego beretu, ale zal dziecka i wstyd, ze ci, ktorzy szacunek do drugiego czlowieka wpisany maja w swoj kodeks zawodowy jakos o tym zapominaja i zamiast w pokorze i zadumie pochylic sie nad rodzina i wyciagnac wnioski, aby nie bylo wiecej takich tragedii, skacza sobie do oczu i po sadach chca sie ciagac

dobrze napisane popieram:-P
Malgorzata Tkacz

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailNumer SkypeNumer gadu-gadu

anneczka

Post #10 Ocena: 0

2012-02-08 08:47:53 (13 lat temu)

anneczka

Kobieta

Z nami od: 20-09-2007

Wiecie co? Przeczytałam na TVN24 już chyba wszystko i co najdziwniejsze, teściowie matki Madzi i sam jej mąż bardzo łagodnie wypowiadają się na jej temat co z mojej strony wzbudza ogromny szacunek ponieważ zapewne ponad 3/4 społeczności polskiej znajacej sprawę gdyby miała możliwość pewnie by tę dziewczynę ukamienowała. Spójrzcie to jest postawa godna podziwu. On stracił córkę oni ukochaną wnuczkę i nie potępiają tej dziewczyny jak reszta, nie zastanawia to was?..może faktycznie dziewczyna się tak bardzo wystraszyła i pogubiła, przecież takie sytuacje tez maja prawo sie zdarzyc...
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót:)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 58 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 57 | 58 | 59 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,