MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Porwanie dziecka w Sosnowcu

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 56 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 55 | 56 | 57 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

Str 56 z 63

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-02-07 09:12:22 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

poluszkaa

Post #2 Ocena: 0

2012-02-07 09:14:41 (13 lat temu)

poluszkaa

Kobieta

Z nami od: 30-06-2011

no tak to juz jest, ze adwokaci robia niewinne osoby ze swoich klientow - taki zawod.

Ja dalej cierpliwie czekam na dalsze wyniki
Kamil Tymoteusz 24 czerwiec 2005, Stefan Henry 31 lipiec 2012

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer Skype

ewamik

Post #3 Ocena: 0

2012-02-07 09:22:28 (13 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

wypowiedź koleżanki

Gdzies jeszcze przeczytałam,że matka Madzi była zazdrosna o córkę.I ostatnimi czasy bardzo kłóciła sie z mężem
Z kolei ja parę stron temu pisąłam właśnie o tym(powinnam byc chyba psychologiem :-) )
Nic nie tłumaczy zachowania.jeśli ja miałam paskudne dzieciństwo,robię wszystko,by moje dzieci miały raj na ziemi.
Wiele osób nie potrafi,nie umie,nie miało wzorców ale jak może,to stara się.
W moim mniemaniu matka Madzie do tej pory odgrywa swoją rolę.Gdy wypłakiwała się Rutkowskiemu na ramieniu i narzekała na swoja przeszłość,to chciała współczucia.
Jest cholerną egoistką.Próbowała ratowac swój tyłek-w przypadku nieumyślnego wypadku.
Kurcze,to my wstajemy w nocy,nakrywamy własne dzieci,żeby nóżka nie wystawała,żeby w łapkę nie było zimno,a ona tak bez serca porzuciła maleństwo?
Na jej profilu nie było ani jednego zdjęcia dziecka...nic,zero.
Chociaż u ojca Madzi dopatzyłam sie tylko 2 zdjęcia dziecka.
Podejrzewam,że malutka nie była oczkiem w głowie.
MOże jedynie dziadkowie pokochali ją nad życie.
Gdy przysłuchiwałam sie wypowiedzi Katarzyny podzas konferencji prasowej,nie pasowała mi jej składnia zdań.Tak jakby czytała...zastanawiała się jak to wszystko ubrac w słowa...żeby było mądrze.
Wszystko było takie wyuczone na pamięć,niby ładna polszczyzna ale nie pasująca do siebie.
konferencja

Z kolei "spowiedź" przed Rudkowskim....i te ostatnie zdanie.
wyznanie
"majdła się" ...pierwszy raz słyszałam takie określenie.
Ona przygotowała sie niexle do konferencji.Wazyła słowa...wyuczyła się.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kolezanka_szkla

Post #4 Ocena: 0

2012-02-07 09:32:34 (13 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Nie kazdy lubi chwalic sie swoim nieuctwem. Wg mnie dobrze swiadczy o kims, kto zdaje sobie sprawe ze swoich niedociagniec (np jezykowych) i stara sie zrobic cos lepiej niz umie.

Ja tej dziewczyny nie bronie. Zastanawiam sie tylko skad niektorzy czerpia pomysly, zeby jej dokopac...
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Lenusia

Post #5 Ocena: 0

2012-02-07 09:36:35 (13 lat temu)

Lenusia

Kobieta

Z nami od: 23-03-2011

Teraz po tragedii wszyscy wszystko wiedzieli,jakie miała dzieciństwo,życie,jakie miała problemy,że chciała oddać,że nie kochała itd to zamiast jej pomóc przejść przez to wszystko,szukać pomocy u psychologa czy gdziekolwiek. Każda kobieta po porodzie potrzebuje wsparcia,miłości,zrozumienia. Ona tego chyba nie miała. Dopiero jak dojdzie do tragedii to wszyscy gębę otwierają.
Załóżmy,że był to nieszczęśliwy wypadek. To mogła zadzwonić po pomoc,krzyczeć na klatce schodowej do sąsiadów a nie robić całą tą szopkę.Postawiła na nogi całą Polskę i nie tylko,poszły na to grube pieniądze. Gdyby została uniewinniona to powinna być skazana za fałszywe zeznania,za tą całą szopkę,a przede wszystkim za to,że dziecko zakopała jeszcze gorzej jak psa. Powinna zapłacić co do grosza za całą akację poszukiwawczą a największą karą będzie żyć z wyrzutami sumienia. Nie wiem czemu,ale wierzę,że ma sumienie. Myślę,że ona i tak sama się wykończy prędzej czy pózniej,bo nie znajdzie sobie miejsca ani w swoim mieście ani okolicach. Ludzie ją ,,zjedzą,,.
Ona jest za słaba psychicznie i nie poradzi sobie żyć dalej.
Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę :)))

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

czarnulka33

Post #6 Ocena: 0

2012-02-07 16:39:37 (13 lat temu)

czarnulka33

Kobieta

Z nami od: 11-09-2007

Obrazek

tak mi sie tez skojarzył ten obrazek

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

czarnulka33

Post #7 Ocena: 0

2012-02-07 16:41:31 (13 lat temu)

czarnulka33

Kobieta

Obrazek

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #8 Ocena: 0

2012-02-07 16:49:31 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

chicita

Post #9 Ocena: 0

2012-02-07 16:53:15 (13 lat temu)

chicita

Kobieta

Z nami od: 26-02-2011

Dlatego trafi do więzienia dla dzieciobójczyń, a nie z innymi skazańcami. Dla jej bezpieczeństwa.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

czarnulka33

Post #10 Ocena: 0

2012-02-07 16:53:16 (13 lat temu)

czarnulka33

Kobieta

Cytat:

2012-02-07 16:49:31, goginka88 napisał(a):
Zdaje sobie sprawe z tego ze kazdemu moze sie takie cos przydazyc ze dziecko upadnie a w tym momencie upadło nieszczesliwie ale jak mogła tak sponiewierac ciało własnej córeczki? Jak mogła to zrobić nieszczesliwy wypadek swoja droga a to co potem zrobiła z Madzią to juz inna sprawa. Za ten czyn powinna zostac srogo ukarana. Mam nadzieje że jej współlokatorki z wiezienia pokażą jej to na co zasługuje.
[/QUOT

dokladnie popieram to co napisałas :-Y

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 56 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 55 | 56 | 57 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,