2012-02-04 23:29:36, sniper00 napisał(a): w pierdlu dla kobiet nie lubią dzieciobójczyń, będzie miała takie same "przygody" jak panowie z kropką za uchem...
jezeli okaze sie winna zabojstwa, to zrobia jej z tylka jesien sredniowiecza.
Dzieciobojcy i pedofile nie sa lubiani nawet w wiezieniach.
Ja czekam na sekcje zwlok.:-Y
Kamil Tymoteusz 24 czerwiec 2005,
Stefan Henry 31 lipiec 2012
Jak bardzo sie zgadzam z Twoja wypowiedzia. Stala sie tragedia. Czy byl to nieszczesliwy wypadek, czy zaplanowana zbrodnia (szczerze w to watpie, ale nurtuje mnie, ze matka MAdzi nie wzywala pomocy; ja bym biegla z krzykiem do sasiadow)wykaze postmortem.Na razie wstrzymajmy sie z komentarzami, bo sa one nie na miejscu, a malutkiej Madzi zycia one nie wroca.Pozwolmy rodzinie (dziadkom, ojcu)przezyc tragedie bez dodawania od siebie. Oni juz i tak duzo przeszli. Pokoj duszy MAdzi.
Ja bym matce dała dożywocie - boże a może to dziecko jeszcze żyło tylko było nie przytomne. Dzięki Rutkowskiemu sprawa wyszła na jaw - nasza policja powinna przejść przeszkolenie u Rutkowskiego
Sara
Wczoraj ogdladalam na tvn24 jak byl Rutkowski i Rzecznik polcji to co zareprezentowala ta Kolenda to poprostu szczena opada...gdzie jakas etyka dziennikarska...
2012-02-05 09:16:07, kaskaaa napisał(a): Wczoraj ogdladalam na tvn24 jak byl Rutkowski i Rzecznik polcji to co zareprezentowala ta Kolenda to poprostu szczena opada...gdzie jakas etyka dziennikarska...
Jak dla mnie to Rutkowski tez nie zablysnal w tym wywiadzie. Nie wiem czy w innych byl lepszy.... pewnie tak, skoro taki jest podziwiany.
2012-02-05 09:16:07, kaskaaa napisał(a): Wczoraj ogdladalam na tvn24 jak byl Rutkowski i Rzecznik polcji to co zareprezentowala ta Kolenda to poprostu szczena opada...gdzie jakas etyka dziennikarska...
Jak dla mnie to Rutkowski tez nie zablysnal w tym wywiadzie. Nie wiem czy w innych byl lepszy.... pewnie tak, skoro taki jest podziwiany.
On nie jest od gadania tylko od działania. Zrobił swoje szybko i sprawnie.Wszystko na ten temat
Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę ))