MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Porwanie dziecka w Sosnowcu

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 25 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 24 | 25 | 26 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

Str 25 z 63

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Dangerous__girl

Post #1 Ocena: 0

2012-02-03 13:14:29 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

Dla mnie ta sprawa nadal jest bardzo dziwna.... miejsce ktorym przechodzi masa ludzi, od tygodnia wszyscy szukaja Madzi, a krutka Madzi jakgdyby nigdy nic lezala pod drzewem nad rzeka, i nikt tego nie znalazl????????? A podobno policja przeszukiwala caly teren? dla mnie to dziwne i nie chce mi sie wierzyc, w jej wersje wydarzen, nadal klamie, niezla z niej aktorka. wiedziala ze nie wymknie sie wariografowi, wiec zmyslila wszystko, i nie wiem co z dzieckiem zrobila,ale dziecka nie znajda....
Zwykla szmata, bez uczuc, mi gdyby dziecko upadlo odrazu dzwonilabym po pogotowie, a nie wyrzucala do lasu:-Y ale co tam naprawde sie zdarzylo nigdy nie dowiemy:-[

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

ewamik

Post #2 Ocena: 0

2012-02-03 13:15:55 (13 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Nie ma reguły na to czy to nastolatka czy kobieta 30-letnia.
Ilez kobiet dojrzałych(zdawałoby się) równiez swoje dzieci wyrzuca?
Ta kobieta miała pomoc rodziców i teściów.
Zostawiała swoje dziecko na 2tyg u rodziców.
Oni czyli Kataszyna i Bartek nie wzieli slubu z przymusu tylko z miłości.
Podobno poznali sie w kościele.
MOja siostra urodziła dziecko w wieku 18lat.Dzisiaj ma 4dzieci.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

anneczka

Post #3 Ocena: 0

2012-02-03 13:16:33 (13 lat temu)

anneczka

Kobieta

Z nami od: 20-09-2007

Cytat:

2012-02-03 13:09:01, brookaciki12 napisał(a):
tez mlodo urodzilam syna, mialam 19lat, dalam rade, nie mowie ze to odpowiedni moment na macierzynstwo, bo moim zdaniem (przynajmniej w moim przypadku tak bylo) do macierzynstwa kobieta jest przygotowana dopiero majac lat 23,24 ,

strasznie kocham swoje dziecko, zawsze go kochalam ponad zycie, ale sie przyznam ze majac 22 lata zrozumialm dopiero co to znaczy byc odpowiedzialna matka..
nie zgodzę się z Tobą, każda matka do tego podchodzi inaczej, urodziłąm syna jak ledwo skonczylam 20 lat i znam pare matek które urodziły w tym wieku, są wspaniałymi mamami, w przeciwienstwie do wielu tych które pierw robiły kariere a gdy sie opamietaly ze czas na dziecko, to wychowywala ja opiekunka lub babcie. czasem czlowiek źle postepuje ale bycia dobrą mamą trzeba się też nauczyć bo instynkt nie podpowie ci jak wychowac dziecko aby było dobrym człowiekiem, każdy sam obserwacją dziecka poznaje je i wyszukuje metody wychowawcze
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót:)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2012-02-03 13:17:19 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Lenusia

Post #5 Ocena: 0

2012-02-03 13:19:30 (13 lat temu)

Lenusia

Kobieta

Z nami od: 23-03-2011

Możliwe,że osoby trzecie są w to wmieszane i zabrały z miejsca gdzie ona zostawiła. ????
Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę :)))

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

brookaciki12

Post #6 Ocena: 0

2012-02-03 13:20:30 (13 lat temu)

brookaciki12

Kobieta

Z nami od: 26-07-2011

Cytat:

2012-02-03 13:16:33, anneczka napisał(a):
Cytat:

2012-02-03 13:09:01, brookaciki12 napisał(a):
tez mlodo urodzilam syna, mialam 19lat, dalam rade, nie mowie ze to odpowiedni moment na macierzynstwo, bo moim zdaniem (przynajmniej w moim przypadku tak bylo) do macierzynstwa kobieta jest przygotowana dopiero majac lat 23,24 ,

strasznie kocham swoje dziecko, zawsze go kochalam ponad zycie, ale sie przyznam ze majac 22 lata zrozumialm dopiero co to znaczy byc odpowiedzialna matka..
nie zgodzę się z Tobą, każda matka do tego podchodzi inaczej, urodziłąm syna jak ledwo skonczylam 20 lat i znam pare matek które urodziły w tym wieku, są wspaniałymi mamami, w przeciwienstwie do wielu tych które pierw robiły kariere a gdy sie opamietaly ze czas na dziecko, to wychowywala ja opiekunka lub babcie. czasem czlowiek źle postepuje ale bycia dobrą mamą trzeba się też nauczyć bo instynkt nie podpowie ci jak wychowac dziecko aby było dobrym człowiekiem, każdy sam obserwacją dziecka poznaje je i wyszukuje metody wychowawcze

wiesz co po dluzszym namysle przyznam Ci racje, co znaczy ze ja jej nie mam. moze powinnam inaczej to ujac;

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #7 Ocena: 0

2012-02-03 13:20:36 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

okidoki333

Post #8 Ocena: 0

2012-02-03 13:25:46 (13 lat temu)

okidoki333

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 06-07-2009

mnie to tak kopara opadla jak sie nagle okazalo ze to nie porwanie....przeciez oni(zwlaszcza ona)zrobili w huja cala polske!!!Nie wierze jej juz w ani jedno slowo-az sie boje myslec jaki bedzie final tej sprawy co sie jeszcze okaze...???

Moim zdaniem ona zabila to dziecko i nie chce teraz powiedziec gdzie sa zwloki bo sie wyda ze to nie byl wypadek tylko np"uduszenie"bedzie grala na zwloke jak dlugo sie da.Przez mysl mi tez przeszlo ze sprzedala mala ale to by sie pewnie dalo szybko wykryc-chociaz szkoda bo to by znaczylo ze Madzia zyje:((((

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Twinkle

Post #9 Ocena: 0

2012-02-03 13:27:44 (13 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Z nami od: 18-12-2011

teraz sluchalam na zywo Rutkowskiego i on mowil ze dzien po przesluchaniu matka poszla do kina!czyli ona gdzies poszla,byc moze wiedziala ze maz z nia nie pojdzie i poszla przeniesc zwloki?Ja to jeszcze inna wersje mysle,teraz jak sytuacja powoli sie przejasnia...w wywiadzie jej tesciowa mowili ze syn przyszedl tamtego wieoczra narabac drzewa bo pala w piecu....moi rodzice mieszkaja w domu jednorodzinnym i maja centralne ogrzewanie i piec,on jest naprawde duzy...moze tam pozbyla sie cialka...ale z relacji Rutkowskiego ona zachowywala sie pewnie,nabumuszona itd....czy tak zachowuje sie skruszona matka ktora przezyla nieszczesliwy wypadek?
lake...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

anneczka

Post #10 Ocena: 0

2012-02-03 13:28:39 (13 lat temu)

anneczka

Kobieta

Z nami od: 20-09-2007

Cytat:

2012-02-03 13:25:46, okidoki333 napisał(a):
mnie to tak kopara opadla jak sie nagle okazalo ze to nie porwanie....przeciez oni(zwlaszcza ona)zrobili w huja cala polske!!!Nie wierze jej juz w ani jedno slowo-az sie boje myslec jaki bedzie final tej sprawy co sie jeszcze okaze...???

Moim zdaniem ona zabila to dziecko i nie chce teraz powiedziec gdzie sa zwloki bo sie wyda ze to nie byl wypadek tylko np"uduszenie"bedzie grala na zwloke jak dlugo sie da.Przez mysl mi tez przeszlo ze sprzedala mala ale to by sie pewnie dalo szybko wykryc-chociaz szkoda bo to by znaczylo ze Madzia zyje:((((
podejrzewam też że niestety ona mogla zabic dziecko w nerwach i teraz boi sie kary
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót:)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 25 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 24 | 25 | 26 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,