MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Porwanie dziecka w Sosnowcu

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 12 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

Str 12 z 63

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

kwiat_zielony

Post #1 Ocena: 0

2012-02-02 23:22:35 (13 lat temu)

kwiat_zielony

Kobieta

Z nami od: 15-01-2012

Ja nic nie komentowałam ...obserwowałam ...

finał - było to do przewidzenia ,bardzo się motała .

Niech spoczywa w pokoju z aniołami

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

krakn

Post #2 Ocena: 0

2012-02-02 23:42:16 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

mnie tylko jedno zdziwiło, bo nie wiele na ten temat czytałem i oglądałem z braku czasu.

porwań dzieci jest bardzo wiele, nawet nie tak dawno było usiłowanie porwania dziecka polce w zachodnim Londynie, wyciągneli jej dziecko z wózka gdy ta się obróciła i coś oglądała na wystawie.
Narobiła krzyku i ochrona na szczęście zamkneła cały obiekt i wezwała policję, znaleziono porzucone dziecko w łazience z ogoloną głową przeprane za chłopczyka
Tak że podobna sytuacja mogła się zdarzyć.

Ale oglądałem wypowiedź fachowca, w porannych wiadomościach który miał opisać portret psychologiczny.

i tak szczerze to widziałem takich komunikatów bardzo wiele, ale ten był tak zaprezentowany, jak by przez amatora.

Pomyślałem że najwyraźniej mają kogoś na widelcu, ale chcą komuś uśpić czujność, podając że są dalecy od prawdy.
No a oni pewnie już przypuszczali tylko nie mieli dowodów.

ech :(
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer AIM

kwiat_zielony

Post #3 Ocena: 0

2012-02-02 23:47:46 (13 lat temu)

kwiat_zielony

Kobieta

Rodzina i reszta ludzi co tak bardzo czekali na powrót Madzi ..co sobie teraz myślą ...przeciez to "była bardzo porządna dziewczyna,religijna .."
Nie znana jest jeszcze psychika ludzka
Jak przestaną jej dawać prochy tak pewno do niej dotrze co zrobiła a wtedy ...no nie wiem ..psychiatryk albo zafunduje sobie" lot do "nieba""

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

mlody_leszczyk

Post #4 Ocena: 0

2012-02-02 23:47:58 (13 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Cytat:
porwań dzieci jest bardzo wiele, nawet nie tak dawno było usiłowanie porwania dziecka polce w zachodnim Londynie, wyciągneli jej dziecko z wózka gdy ta się obróciła i coś oglądała na wystawie.
Narobiła krzyku i ochrona na szczęście zamkneła cały obiekt i wezwała policję, znaleziono porzucone dziecko w łazience z ogoloną głową przeprane za chłopczyka
Tak że podobna sytuacja mogła się zdarzyć.

A ja dokladnie taka sama historyjke slyszlem, ze miala miejsce w Krakowie w Galerii Krakowskiej. Tyle ze dodane bylo ze dzieci porywa gang rumunow do przeszczepow organow. Wiec teraz juz jestem pewien ze to tylko takie miejskie legendy ;-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kwiat_zielony

Post #5 Ocena: 0

2012-02-02 23:58:04 (13 lat temu)

kwiat_zielony

Kobieta

"Informacje uzyskał od matki detektyw Krzysztof Rutkowski po "grze operacyjnej" jaką przeprowadził ze swoimi ludźmi. Według informacji do których dotarliśmy, matka zgodziła się na rozmowę wyłącznie z detektywem podczas której przyznała się do wszystkiego i wskazała miejsce ukrycia zwłok.""
Informację Rutkowski potwierdził także na antenie TVP Info. Powiedział, że śmierć dziewczynki była nieszczęśliwym wypadkiem. To nie było zabójstwo. Madzia wypadła matce z rąk i uderzyła główką o ziemię, w wyniku czego zmarła."
"- Dziecko wypadło jej z ręki. Później nie wiedziała co zrobić z nim. Zostawiła je przy drzewie, przy którym toczyły się poszukiwania. Były one niedokładne, dziecko nie było zakopane, leżało tuż przy drzewie - mówił Rutkowski. Dodał, że policja jest już na miejscu znalezienia dziewczynki. Dodał, że ojciec ani świadkowie nie wiedzieli o tym co się stało. Matka jest zatrzymana przez Rutkowskiego i czeka na przekazania policji. - Matka wyrażała żal - dodał dedektyw."
onet

brak słów ..jaki ŻAL ?
Od poczatku tego dziecka nie kochała to moje zdanie.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kwiat_zielony

Post #6 Ocena: 0

2012-02-03 00:01:30 (13 lat temu)

kwiat_zielony

Kobieta

sory ale ona zabiła siebie i własne dziecko

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

agarudii

Post #7 Ocena: 0

2012-02-03 00:01:51 (13 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

ta jasne, od poczatku nie kochala tego dziecka. zaszla w ciaze urodzila i dbala przez 6 miesiecy, tylko po to zeby zabic, no wez.
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

gosiaczek3006

Post #8 Ocena: 0

2012-02-03 00:03:17 (13 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Z nami od: 20-12-2010

Matka wyraza zal:-Y:-Y:-Y Mozna przeczytac ,ze w szoku nie wiedziala co robic:-oPrawdziwa matka w szoku biegla by 100 kilometrow trzymajac dziecko na reku i krzyczac"pomocy"....a nie zanoszac je pod drzewo:-(
...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kwiat_zielony

Post #9 Ocena: 0

2012-02-03 00:07:10 (13 lat temu)

kwiat_zielony

Kobieta

Psychika ludzka nie jest do końca poznana
Przez wiele dni toczyła się walka o Madzie
Madzia nie żyje
A jej rodzona matka oszukała wszystkich,bez skrupułów
Znajdz na to inne wytłumaczenie agarudii

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

agarudii

Post #10 Ocena: 0

2012-02-03 00:08:14 (13 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

dziewczyny a bylyscie w takiej sytuacji? zabilyscie wlasne dziecko, ze tak latwo przychodzi wam oceniac i szfowac wyroki? jedna jest pewna, ze matka nie kochala dziecka od pocztaku( pewnie od poczecia, albo i wczesniej, pewnie zaszla w ciaze z uczuciem nienawisci do dziecka i planami zbrodni w 6 miesiacu zycia dziecka) druga ma przepis na matke idealna, ktora jak zabije wlasne dziecko to ma biec 100km krzyczac pomocy:-o jezu co za ludzie.
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 12 z 63 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 61 | 62 | 63 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,