Str 12 z 63 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
kwiat_zielony | Post #1 Ocena: 0 2012-02-02 23:22:35 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-01-2012 Skąd: U.k. |
Ja nic nie komentowałam ...obserwowałam ...
finał - było to do przewidzenia ,bardzo się motała . Niech spoczywa w pokoju z aniołami |
krakn | Post #2 Ocena: 0 2012-02-02 23:42:16 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
mnie tylko jedno zdziwiło, bo nie wiele na ten temat czytałem i oglądałem z braku czasu.
porwań dzieci jest bardzo wiele, nawet nie tak dawno było usiłowanie porwania dziecka polce w zachodnim Londynie, wyciągneli jej dziecko z wózka gdy ta się obróciła i coś oglądała na wystawie. Narobiła krzyku i ochrona na szczęście zamkneła cały obiekt i wezwała policję, znaleziono porzucone dziecko w łazience z ogoloną głową przeprane za chłopczyka Tak że podobna sytuacja mogła się zdarzyć. Ale oglądałem wypowiedź fachowca, w porannych wiadomościach który miał opisać portret psychologiczny. i tak szczerze to widziałem takich komunikatów bardzo wiele, ale ten był tak zaprezentowany, jak by przez amatora. Pomyślałem że najwyraźniej mają kogoś na widelcu, ale chcą komuś uśpić czujność, podając że są dalecy od prawdy. No a oni pewnie już przypuszczali tylko nie mieli dowodów. ech ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
kwiat_zielony | Post #3 Ocena: 0 2012-02-02 23:47:46 (13 lat temu) |
Rodzina i reszta ludzi co tak bardzo czekali na powrót Madzi ..co sobie teraz myślą ...przeciez to "była bardzo porządna dziewczyna,religijna .."
Nie znana jest jeszcze psychika ludzka Jak przestaną jej dawać prochy tak pewno do niej dotrze co zrobiła a wtedy ...no nie wiem ..psychiatryk albo zafunduje sobie" lot do "nieba"" |
mlody_leszczyk | Post #4 Ocena: 0 2012-02-02 23:47:58 (13 lat temu) |
Z nami od: 03-06-2010 Skąd: Luton |
Cytat: porwań dzieci jest bardzo wiele, nawet nie tak dawno było usiłowanie porwania dziecka polce w zachodnim Londynie, wyciągneli jej dziecko z wózka gdy ta się obróciła i coś oglądała na wystawie.
Narobiła krzyku i ochrona na szczęście zamkneła cały obiekt i wezwała policję, znaleziono porzucone dziecko w łazience z ogoloną głową przeprane za chłopczyka Tak że podobna sytuacja mogła się zdarzyć. A ja dokladnie taka sama historyjke slyszlem, ze miala miejsce w Krakowie w Galerii Krakowskiej. Tyle ze dodane bylo ze dzieci porywa gang rumunow do przeszczepow organow. Wiec teraz juz jestem pewien ze to tylko takie miejskie legendy ![]() |
kwiat_zielony | Post #5 Ocena: 0 2012-02-02 23:58:04 (13 lat temu) |
"Informacje uzyskał od matki detektyw Krzysztof Rutkowski po "grze operacyjnej" jaką przeprowadził ze swoimi ludźmi. Według informacji do których dotarliśmy, matka zgodziła się na rozmowę wyłącznie z detektywem podczas której przyznała się do wszystkiego i wskazała miejsce ukrycia zwłok.""
Informację Rutkowski potwierdził także na antenie TVP Info. Powiedział, że śmierć dziewczynki była nieszczęśliwym wypadkiem. To nie było zabójstwo. Madzia wypadła matce z rąk i uderzyła główką o ziemię, w wyniku czego zmarła." "- Dziecko wypadło jej z ręki. Później nie wiedziała co zrobić z nim. Zostawiła je przy drzewie, przy którym toczyły się poszukiwania. Były one niedokładne, dziecko nie było zakopane, leżało tuż przy drzewie - mówił Rutkowski. Dodał, że policja jest już na miejscu znalezienia dziewczynki. Dodał, że ojciec ani świadkowie nie wiedzieli o tym co się stało. Matka jest zatrzymana przez Rutkowskiego i czeka na przekazania policji. - Matka wyrażała żal - dodał dedektyw." onet brak słów ..jaki ŻAL ? Od poczatku tego dziecka nie kochała to moje zdanie. |
|
|
kwiat_zielony | Post #6 Ocena: 0 2012-02-03 00:01:30 (13 lat temu) |
sory ale ona zabiła siebie i własne dziecko
|
agarudii | Post #7 Ocena: 0 2012-02-03 00:01:51 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
ta jasne, od poczatku nie kochala tego dziecka. zaszla w ciaze urodzila i dbala przez 6 miesiecy, tylko po to zeby zabic, no wez.
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|
gosiaczek3006 | Post #8 Ocena: 0 2012-02-03 00:03:17 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-12-2010 Skąd: Crewe |
Matka wyraza zal:-Y:-Y:-Y Mozna przeczytac ,ze w szoku nie wiedziala co robic
![]() ![]() ...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....
|
kwiat_zielony | Post #9 Ocena: 0 2012-02-03 00:07:10 (13 lat temu) |
Psychika ludzka nie jest do końca poznana
Przez wiele dni toczyła się walka o Madzie Madzia nie żyje A jej rodzona matka oszukała wszystkich,bez skrupułów Znajdz na to inne wytłumaczenie agarudii |
agarudii | Post #10 Ocena: 0 2012-02-03 00:08:14 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
dziewczyny a bylyscie w takiej sytuacji? zabilyscie wlasne dziecko, ze tak latwo przychodzi wam oceniac i szfowac wyroki? jedna jest pewna, ze matka nie kochala dziecka od pocztaku( pewnie od poczecia, albo i wczesniej, pewnie zaszla w ciaze z uczuciem nienawisci do dziecka i planami zbrodni w 6 miesiacu zycia dziecka) druga ma przepis na matke idealna, ktora jak zabije wlasne dziecko to ma biec 100km krzyczac pomocy
![]() Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|