MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Problemy z uchem...

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

mlody_leszczyk

Post #1 Ocena: 0

2012-08-30 21:50:34 (13 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Proszę sobie tego nie brać zbytnio do siebie drogie panie...

Te szumy, czy dzwonienie w uszach mogą powstawać również przez to że pomiędzy uszami znajduje się zbyt duża pusta przestrzeń. I tak jak wiatr zawieje w jedno ucho i zanim wyleci drugim to spowoduje najpierw w głowie szum czy podobne dzwonienie.
I jak ktoś trafnie zauważył, jest to nie uleczalne. Nawet farbowanie włosów nie pomoże, szumy i dzwonienie pozostaną. I musicie nauczyć się z tym żyć, tak jak nauczyły się tego miliony kobiet przed wami :-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

gosiaczek3006

Post #2 Ocena: 0

2012-08-30 21:52:17 (13 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Z nami od: 20-12-2010

Cytat:

2012-08-30 21:50:34, mlody_leszczyk napisał(a):

Te szumy, czy dzwonienie w uszach mogą powstawać również przez to że pomiędzy uszami znajduje się zbyt duża pusta przestrzeń. I tak jak wiatr zawieje w jedno ucho i zanim wyleci drugim to spowoduje najpierw w głowie szum czy podobne dzwonienie.
I jak ktoś trafnie zauważył, jest to nie uleczalne. Nawet farbowanie włosów nie pomoże, szumy i dzwonienie pozostaną. I musicie nauczyć się z tym żyć, tak jak nauczyły się tego miliony kobiet przed wami :-]

A ja glupia sie przefarbowalam bo wierzylam ,ze pomoze:-o:-o:-o:-o
...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

justi70

Post #3 Ocena: 0

2012-08-30 22:19:12 (13 lat temu)

justi70

Kobieta

Z nami od: 08-05-2012

Cytat:

2012-08-30 21:52:17, gosiaczek3006 napisał(a):
Cytat:

2012-08-30 21:50:34, mlody_leszczyk napisał(a):

A ja glupia sie przefarbowalam bo wierzylam ,ze pomoze:-o:-o:-o:-o

Okazuje się ze mam dwie rzeczy wspólne z gosiaczkiem3006 ! Też się dopiero co przefarowałam i nie pomogło :)

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-08-31 03:04:40 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2012-08-31 07:14:21 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

no lekarze z tymi tabletkami...
trzeba nie. trzeba, podatek w aptece trzeba zapłacić.
;-)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

zuza11

Post #6 Ocena: 0

2012-08-31 07:20:03 (13 lat temu)

zuza11

Kobieta

Z nami od: 15-03-2012

Leszczyk-a zasadził Ci ktoś kopa? Toż to faceci słuchają jednym uchem,nas-swoich lepszych połówek!!!:-]

Do góry stronyOffline

gosiaczek3006

Post #7 Ocena: 0

2012-08-31 12:38:44 (13 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Z nami od: 20-12-2010

U mnie szumy tez sie zaczely po grypie,ale jakos nigdy tego razem nie laczylam:-? Zreszta zaden lekarz mi tego nie zasugerowal,takze sie nie doszukiwalam;-) A co do grypy to jestem przykladem ,ze jednak wszystkie te grozby nieleczonej moga sie zle skonczyc sa prawdziwe...3 lata temu wlasnie po grypie zlapalo mnie zapalenie stawow,wieczorem przed snem zacol mnie bolec kark ,a rano obudzilam sie "kaleka"...bol stawow niesamowity,ubranie sie to byl koszamr,nadgarstki ,kark doslownie kazdy centymetr przeszywajacego bolu:-? Lekarz pierwsze co posatwil diagnoze wlasnie powiklan pogrypowych,natychmiastowy szpital ,badania i seria lekow....pomoglo...ale do tej pory przy kazdym wiekszym przeziebieniu kosci daja znac o sobie...ehhhh starosc nie radosc:-]:-o
...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

tomaszzet

Post #8 Ocena: 0

2014-08-30 20:57:18 (11 lat temu)

tomaszzet

Mężczyzna

Z nami od: 09-05-2010

Wracam do tematu...
Może ktos miał cos takiego...
Kilka dni temu zauważyłem, że jednym uchem słyszę jakby przez słoik przyłożony z jednej strony, bardziej to czułem klapiąc /nie wiem jak to okreslić/ zębami. Jakbym bardziej słyszał dźwięk przenoszony przez kosci czaszki.
Dzisiaj schyliłem się by założyć buty i usłyszałem delikatne puknięcie, jakby w bębenek. Miałem tak przez jakies pół dnia. Gdy energicznie skinąłem głową, to było "puk". Nie boli, ale głupie uczucie i chciałoby się tego pozbyć.

Mam nadzieję, że mi jakis pająk nie wlazł. Zresztą gdyby cos wlazło, to by wylazło po tylu dniach.

............
Kilka lat temu scinałem żywopłot i jakis maleńki pajączek cichaczem wdreptał mi do ucha :-D. Wtedy słyszałem skrobanie wbębenek. Ostre swiatełko wywabiło go z kryjówki. Miał max 3 mm.

[ Ostatnio edytowany przez: tomaszzet 30-08-2014 21:04 ]

Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #9 Ocena: 0

2014-08-30 21:44:03 (11 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

O, jaki fajny temat przeoczylam.

Tez mam cos nie tak ze sluchem. Gluchne chyba. Jakos gorzej slysze na lewe ucho zwlaszcza.

To chyba od tego latania samolotami. Sie zatkalo, zmiany cisnienia czy cos. Starosc moze?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,