MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wyprawka do szpitala

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5.1 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 4.1 | 5.1 | 6.1 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 5.1 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

mesajah

Post #1 Ocena: 0

2012-01-06 15:53:42 (13 lat temu)

mesajah

Kobieta

Z nami od: 21-10-2011

Ja ubranka tez tylko w Primanim,no chyba,ze w iinych sklepach sa fajne przeceny:-)MM dokladnie body sa najlepsiejsze,nie kaftaniki ani koszulki,przeciez to malemu niewygodnie w tym chyba...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

mesajah

Post #2 Ocena: 0

2012-01-06 15:55:28 (13 lat temu)

mesajah

Kobieta

Ja ubranka tez tylko w Primanim,no chyba,ze w iinych sklepach sa fajne przeceny:-)MM dokladnie body sa najlepsiejsze,nie kaftaniki ani koszulki,przeciez to malemu niewygodnie w tym chyba...

Do góry stronyOffline

Twinkle

Post #3 Ocena: 0

2012-01-06 15:57:44 (13 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Z nami od: 18-12-2011

Cytat:

2012-01-06 15:44:55, Mama-Myszy napisał(a):
Na core mialam mnostwo ubranek, ale ona byla maciupka (2kg), zanim dorosla do najmniejszych ciuszkow to troszke czasu uplynelo. Dziekowalam Bogu, ze Juniorowi nie kupilam za duzo bo wszystko musialam dokupowac, bo za male bylo (4.5kg I 60cm). Body, u mnie sprawdzaly sie najlepiej. I szybko zmadrzalam przy nim z zakupami. Nie nexty dupexty zadne, Prajmani tylko I wylacznie I Giorgio Asdani ;-)

dokladnie:)
ja tak samo,teraz przy 2 synku kupilam wozek z ebaya super ale uzywany,stan jak nowy i pewnie za jakis czas go sprzedam,bo ze soba wszedzie zabieram poreczna spacerowke.
to samo z lozeczkiem...mialam uzywane,a roznicy nie widac.
ubranka to roznie,czesc mialam z asdy,primarka nowe ale duzo dostalam od znajomych i rodziny.spora czesc tez kupilam na car boot,tam to juz w ogole smiech na sali,po 20 p za firmowe ubranka ktore byly jaak nowe:)
jesienia sama pojechalam na car boot sprzedac wszytsko co mam niepotrzebne w domu,lacznie z ubrankami,czesc zabawek,maty itd...szlo jak cieple buleczki.
zabawki typu stoli fishera itp z car boot,czesc kupilismy nowych np hop & pop fisher price super to jest.i niedawno sprzedalam za te sama cene co kupilam.
tak wiec nie szalejcie z drogimi rzeczami bo dziecko moment wyrasta,tos amo zabawki,ja nie powiem mam ich tony,wiekszosc to prezenty od babc i znajomcyh.ale czasem kupie cos chlopakom nowego....pare dni i lezy w kacie.
lake...

Do góry stronyOffline

Dodziunia

Post #4 Ocena: 0

2012-01-06 16:06:03 (13 lat temu)

Dodziunia

Kobieta

Z nami od: 02-05-2007

ja meble do pokoiku kupilam na ebayu-warte kupe kasy ja kupilam za grosze. Wozek tak samo-stan jak nowy -wart ponad 600£ a ja kupilam za 140 z przesylka-caly komplet-lacznie z torba, spiworem kocem , gondola, spacerówka i foliami przeciwdeszcowymi. fotelik dokupilam za 11£. takze wszytsko gotowe. ciuchy mam po synku, troche z car bootu, Sainsbury, Primark. Nie kupuje duzo bo nie wiadomo jakie duze dzieciatko bedzie. a zreszta plci nie znam-wiec nie moge poszalec. oja ciocia nakupowala pare lat temu w Polsce kupe ciuchów na 56cm-a Julia sie urodzila 66cm i trzeba bylo kuowac od nowa :-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Twinkle

Post #5 Ocena: 0

2012-01-06 16:06:07 (13 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Z nami od: 18-12-2011

ja mialam kilka kaftanikow i jak dla mnie to one nie sa za fajne.
wole body,ich mialam i nadal mam duzo.
co do wyprawki to ja mialam zawsze duzo,bo nie wiadomo jk dlugo bedziemy,jak bylam tydzien to i tak maz musial dowozic,a rodzilam w innym miescie.
mialam
-kilka par body
-spioszki
-czapeczka cienka+rekawiczki
-nozyczki,waciki,plyn do kapieli dla dzieci
-pampersy
-1 tetrowa
-puder,mata papmers do przewijania jednorazowa
-ubranko na wyjscie
-szczoteczka do wloskow:)

dla mnie
-pidzama,kapcie,szlafrok,reczniki(dla mnie i dzidzi)
-koszule 2 nocne,skarpetki
-majty jednorazowe z asdy(polecam)podpaski,wkladki laktacyjne
-akc.higienicz.(pasta do zebow,krem do twarzy,do rak,szampon,szczotka,gumka do wlosow,tonik do twarzy itd)
-aparat,telefon,ladowarka,cos do czytania
-jakies przegryzki,,cos slodkiego,owoce,jakie zelki itd...
wszystko co mialam przydalo mi sie,lepiej miec wiecej niz mniej
:-D
lake...

Do góry stronyOffline

macadi

Post #6 Ocena: 0

2012-01-06 16:28:48 (13 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

Cytat:

2012-01-06 16:06:07, Twinkle napisał(a):
ja mialam kilka kaftanikow i jak dla mnie to one nie sa za fajne.

A to w ogóle jeszcze sprzedaja kaftaniki? Pamietam, ze dzieci mojej siostry mialy ale to bylo 20 lat temu. ciekawe jak teraz wygladaja?
Zgadam sie,ze na pierwsze trzy miesiace najlepsze sa bodziaki i takie spioszki wszystko w jednym, zapinane z przodu. dla nas na poczatek najepsze okazaly sie wlasnie z nexta bo wszystkie inne byly za duze, Prajmani - o wiele za szerokie w stosunku do dlugosci na przyklad. Zgadzam sie tez, ze nie ma co kupowac duzo, lepiej zaoszczedzic na taksówke ze szpitala albo na pózniejsze wydatki:-]

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #7 Ocena: 0

2012-01-06 16:34:20 (13 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Sprzedaja. Zapinane z przodu kopertowo np, z dzianiny bawelnianej, takiej jak bodziaki. O kaftanikach flanelowych badz z batystu zapomnij. A te w nowej wersji akurat mam - planuje pieluszki wielorazowe i nie bardzo chce mi sie za kazdym razem walczyc z bodziakami. U takiego kompletnego maluszka, ktory jeszcze sie nie wierci, kaftanik + polspioszki czy spioszki calkiem fajnie sie sprawdza.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2012-01-06 16:36:01 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mesajah

Post #9 Ocena: 0

2012-01-06 16:47:07 (13 lat temu)

mesajah

Kobieta

A ja sie jeszcze zapytam czy jest tu takie cudo jak majtki jednorazowe?

Do góry stronyOffline

Kajutka26

Post #10 Ocena: 0

2012-01-06 16:52:02 (13 lat temu)

Kajutka26

Kobieta

Z nami od: 25-05-2010

mesajah widzialam majtki jednorazowe w jednym z marketow bodajze Asda

Do góry stronyOffline

Strona 5.1 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 4.1 | 5.1 | 6.1 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,