Str 10.2 z 11 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-12-19 15:09:08 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
MerryPoppins | Post #2 Ocena: 0 2011-12-19 16:52:34 (14 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2011 Skąd: Doncaster |
sprezyn
nie wiem za co mi dziekujesz ale no, a co do jezyka, to uwierz mi ale ja tez nie znam angielskiego, radze sobie , moja ,twoja, troche reka , troche noga ale ide w zaparte i nie jest to "nic sensownego'jak to ujęlaś, bo czyszczenie kibelkow u obcych ludzi to zadna przyjemnosc,ale swiadomośc tego ze dokładam cos do budzetu domowego jest dla mnie bardzo wazna. No . Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze...
[url=][img][/img][/url]
|
Monicam | Post #3 Ocena: 0 2011-12-19 19:33:59 (14 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2010 Skąd: Londyn |
Cytat: 2011-12-19 13:36:13, Lubuszanin napisał(a): A ja bardzo współczuję autorowi postu i jego żonie. Znaleźli się w trudnej sytuacji przez swojego "pseudo przyjaciela", któremu zaufali. To nie stało się na ich życzenie. A czytając większość powyższych postów to oceniliście ich bardzo krzywdząco. No i te fantastyczne porady: nie liczcie na pomoc państwa i weźcie się do pracy. Bardzo pocieszające. Czy nikt nie rozumie, że oni z małym dzieckiem nagle znaleźli się na bruku? Do tego ta sytuacja z hotelem. Człowiek może na prawdę ciężko przeżyć takie chwile. Większość z was pewnie nigdy nie była w podobnej sytuacji tym bardziej na obczyźnie. Z dala od rodziny. Łatwo się mówi komuś kto ma dach nad głową. Sprezyn jedź z rodziną na Święta do Polski jeśli masz taką możliwość i się nie przejmuj większością komentarzy. Życzę Wam wesołych Świąt i by po powrocie tutaj wszystko się ułożyło. Pozdrawiam Cala prawda ale wiele osob albo nie pamieta albo nie chce pamietac jak bardzo ciezko jest na poczatku. Nie wierze, ze kazdy w pierwszym dniu mial super stabilna prace i nadgodzinny, mieszkanie no i od panstwa ani grosza nie wzial a komentarze, ze licza, ze urzad im pomoze sa nie na miejscu. Wiekszosc Polakow zanim jeszcze wjedzie do Anglii najpierw studiuje wszystkie zasilki. W poscie z prosba o porade znalazlo sie pelno niewlasciwych komentarzy do tego podziwiam, ze autor jeszcze ma cierpliwosc sie tlumaczyc kazdemu z osobna. Jak mozna oceniac ludzi ktorych sie nie zna. Kazde zdarzenie ma jakis powod i jestem pewna, ze ta rodzina nie ryzykowalaby utraty mieszkania biorac pod uwage wiek dziecka. Zdarzylo sie i tyle, nie nam oceniac czyja to wina i jak do tego doszlo bo to nic nie zmieni lecz skoncentrowac sie na tym co pyta autor. Prywatne zycie autora nalezy tylko i wylacznie do niego i nie nam ingerowac czy ma pracowac wiecej czy nie juz nie mowiac o zonie. To sa dorosli ludzi i potrafia decydowac sami za siebie. Ich zycie moze nie bylo latwe ale jakos sobie radzili do czasu kiedy zostali pozbawieni dachu nad glowa i tego problemu dotyczy watek, a nie oceny charakteru autora. Tak latwo nam przychodzi oceniac innych, ale czy my zawsze jestesmy idealni i robimy wszystko perfekcyjnie? Kazdy czlowiek ma problemy to, ze jeden nie pisze o tym na forum nie znaczy, ze ich nie ma. [ Ostatnio edytowany przez: Monicam 19-12-2011 19:43 ] "You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel."
|
clockwork_orang | Post #4 Ocena: 0 2011-12-19 19:58:01 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
Cytat: 2011-12-19 19:33:59, Monicam napisał(a): Tak latwo nam przychodzi oceniac innych, ale czy my zawsze jestesmy idealni i robimy wszystko perfekcyjnie? Kazdy czlowiek ma problemy to, ze jeden nie pisze o tym na forum nie znaczy, ze ich nie ma. hihi, ja tez mam problem... z zawartoscia haszu w hashu ![]() ogolnie masz racje, ale musisz przyznac, ze wiekszosc z ludzi ocenia oftalmologicznie, czyli jak nie dotknie, to nie poczuje... |
Monicam | Post #5 Ocena: 0 2011-12-19 20:08:38 (14 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2010 Skąd: Londyn |
Cytat: 2011-12-19 19:58:01, clockwork_orange napisał(a): hihi, ja tez mam problem... z zawartoscia haszu w hashu ![]() No nie, kolejny z problemami... 2011-12-19 19:58:01, clockwork_orange napisał(a): Cytat: ogolnie masz racje, ale musisz przyznac, ze wiekszosc z ludzi ocenia oftalmologicznie, czyli jak nie dotknie, to nie poczuje... To prawda, taka juz jest natura ludzka. [ Ostatnio edytowany przez: Monicam 19-12-2011 20:10 ] "You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel."
|
|
|
clockwork_orang | Post #6 Ocena: 0 2011-12-19 20:30:45 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
hehe, jak to mowia:
'zyje w czarnej dziurze, ale nie-zabitej dechami' ![]() |
Post #7 Ocena: 0 2011-12-19 20:33:11 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2011-12-19 21:10:13 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
madagaskar3 | Post #9 Ocena: 0 2011-12-19 21:26:47 (14 lat temu) |
Z nami od: 01-02-2009 Skąd: berkshire |
Nieodpowiedzialnosc.
[url=][img][/img][/url]
|
madagaskar3 | Post #10 Ocena: 0 2011-12-19 21:31:08 (14 lat temu) |
Z nami od: 01-02-2009 Skąd: berkshire |
Zona przyjechala z dzieckiem na pokoj u kolegi? A gdzie odlozone jakies pieniadze na ,,wypadek''???? Normalnie obciach,ze jeszcze takie cuda sie dzieja. Wy dorosli nie potraficie zadnbac o dziecko ,wiec istnieje mozliwosc ze Social Service moze wkroczyc. Nie masz pieniedzy na wynajem ale rodzina kupila bilety na swieta..... Normalnie spamem smierdzi. [url=][img][/img][/url]
|