Str 37 z 1669 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-09-08 18:29:56 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ewela119 | Post #2 Ocena: 0 2011-09-08 18:43:29 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-03-2011 Skąd: Coventry |
Ja tym razem mam silne postanowienie karmic piersia, przede wszystkim ze wzgledow finansowych, a poza tym strasznie mnie wkurzalo to wstawanie w nocy zeby isc zrobic butle, dlugo to trwalo, rozbudzalam sie podczas karmienia i pozniej nie moglam zasnac, a tak cyca w buzie i mozna sobie dalej kimac
![]() ![]() |
annussia | Post #3 Ocena: 0 2011-09-08 20:11:30 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-06-2010 Skąd: Chesterfield |
Goosiaczek, ja spie w miekim staniku. Mam spore piersi i nie chce zeby byly obwisle... takze albo spie w sportowych stanikach albo w koszulkach z wbudowanym wzmocnieniem. I tak juz pare lat, a i piersi maja ladny ksztalt i stercza jak silikonowe
![]() Co do karmienia, to karmilam przy pierwszej ciazy przez 5 miesiecy i zaluje bardzo, ze przerwalam... wygodna sprawa a przede wszystkim zdrowe dla dziecka. szczegolnie, ze moj maly urodzi sie akurat na poczatku zimy, takze o przeziebienia i infekcje nie bede musiala sie martwic. A juz patrzac z egoistycznego punktu... to jest najlepszy sposob na zrzucenie wagi po ciazy - ostatnio jadlam wszystko na co mialam ochote (tylko w PL zabraniaja jest wszystkiego karmiacym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio wypozyczylam sobie z sure start taka wielka elektryczna pompke do sciagania - na dwie piersi jednoczesnie - a tym razem chyba zainwestuje i kupie swoja. Spory wydatek, ale jak ktos zamierza karmic, to na pewno warto:-W [ Ostatnio edytowany przez: annussia 08-09-2011 20:14 ] bla bla bla...
|
jolanta12 | Post #4 Ocena: 0 2011-09-08 20:58:10 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-11-2007 Skąd: Londyn |
Witam dziewczyny.
Ja tez sypiam w staniku - ból piersi w ciąży to moja zmora (na szczęście jedyna)....jak do tej pory, no może jeszcze ból kości miednicy - okropny. Czy któraś z was tak ma? Ten ból czasami powala mnie z nóg, a to dopiero 16 tydzień. |
ewela119 | Post #5 Ocena: 0 2011-09-08 21:24:42 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-03-2011 Skąd: Coventry |
Jola ja mam. Bol spojenia lonowego? Mysle ze myslimy o tym samym, czasami jak chodze albo nawet jak leze i przekrecam sie z boku na bok, jak podniose cos troche ciezszego, o staniu na jednej nodze np wkladajac skarpetki czy buty nie wspominajac :/ Ostatnio zglebialam temat 'rozejscia spojenia łonowego' i troche sie przestraszylam bo niewielki bol jest ponoc normalny ale taki uciazliwy moze (chociaz wcale nie musi) oznaczac spore klopoty. Nie bede tutaj sie rozpisywac na ten temat bo mozna sobie wygooglowac
![]() |
|
|
Gooosiaczek | Post #6 Ocena: 0 2011-09-08 22:31:38 (14 lat temu) |
Z nami od: 19-05-2011 Skąd: Londyn |
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() no i wzdecie jak co wieczor ![]() ![]() Zuzia 3 kwietnia 2012
|
Post #7 Ocena: 0 2011-09-09 06:11:30 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
emilyc21 | Post #8 Ocena: 0 2011-09-10 10:50:43 (14 lat temu) |
Z nami od: 16-08-2011 Skąd: Londyn/Hanwell |
Witam Was!
Ja narazie czekam na wizytę u położnej w środę.Jakies dwa dni temu chcialam sie prywatnie przejsc do ginekologa.Zauważyłam że mam straszne upławy,tyle się naczytałm że postanowilam juz nigdy nie zajrze do "poradników" i nie bede szperac po forach dla kobiet w ciazy.Takiego stracha mi to napedzilo! Potem zadzwonilam do mojego ginekologa w PL i zapytałam sie czy to normalne.Zapytał sie w ktorym jestem tyg itp,powiedział że w 8-9 tyg zaczyna sie robic czop śluzowy i dlatego te upławy.Miałyście moze też takie upławy?Gęste takia kluseczka czasami białe czasem żółte.Już wariuje...Naczytałam sie ze to moze byc płód zakażony i takie tam..Aż gorąco mi sie robiło! Powiem położnej ze mam takie coś,może coś mi poradzi.A tak poza tym nic mi nie jest... A co do karmienia piersia.Moja corke Julie karmilam przez 6 miesiecy i nie zaluje!Kilogramy po ciazy same spadaly,a jadlam normalnie bez zadnych wygórowanych diet.Schudłam jeszcze bardziej niz wazylam przed ciaza.Teraz też będę chciała karmic piersia.Jest to bardzo wygodne. ![]() |
Andzia86 | Post #9 Ocena: 0 2011-09-10 13:00:27 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Buntingford |
nie jestes sama:D:D:D ale wiem ze nie ma czyms sie martwic, ja nawet myslalam ze dostalam okresu, bo mialam takie plamienie jak w 4 dniu okresu przed ciaza, ale wiem ze na poczatku ciazy to jest normalne:D glowa do gory:D ja jeszcze sie zastanawiam nad klarmieniem piersia, jednego dnia jestem za a nastepnego przeciw, ale pewnie samo przyjdzie:D mam pytanko do dziewczyn ktore maja juz dzieci- czy wasze dzieciaczki chodza na jakies polskie zajecia????
|
annussia | Post #10 Ocena: 0 2011-09-10 18:02:23 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-06-2010 Skąd: Chesterfield |
No hej Dziewczyny!
Wlasnie skonczylam pranie i prasowanie ostatnich rzeczy dla Malego. Wszystko juz kupione, no jeszcze tylko musze kupic smoczki - no ale zalatwie to jutro. W przyszlym tygodniu chyba zamowie "zwiedzanie porodowki" i popakuje torby do szpitala.Takze jestem gotowa : ) Mala chyba zaczyna cos podejrzewac... na poczatku myslala, ze nowy wozek to dla niej, a moses basket to dla lalek... ale widziala jak ukladalam male ubranka i pyta czy to dla baby : ) bla bla bla...
|