MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mamusie na każdą porę roku!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 32 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 31 | 32 | 33 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

Str 32 z 1669

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ewela119

Post #1 Ocena: 0

2011-09-04 15:23:40 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Z nami od: 25-03-2011

A ja wlasnie wrocilam z zakupow :-] Zakupilam dzis zestaw butelek z Avent, byla promocja w asdzie, 2 butelki po 125ml, 2 szutuki po 260 ml, jeden smoczek uspokajajacy ten najmniejszy, 2 smoczki do butelek na wymiane i szczotka do czyszczenia za 12f wiec mysle ze to nieduzo i dlatego wzielam, tym bardziej ze dostalam juz w prezencie laktator aventa to wszystko ladnie do siebie pasuje, bedzie mogl tata karmic maluszka :-] A no i nie wiem czy wiecie ze maja tez promocje na husteczki nawilzane pampers, funta za paczke :-)

Co do ubranek to ja nic nie kupuje, kupilam tylko malutkie skarpetki a pozniej dostalam tyle ciuszkow od kolezanki w rozmiarze 0-3 i 3-6 ze juz nic nie kupowalam bo i tego co mi dala pewnie nie zdaze wszystkiego zalozyc :-) Z godz jak nie lepiej rozpakowywalam i ogladalam to wszystko, dzis tez kupilam proszek do prania dla maluszka i juz powoli bede sie brala za pranie tego i prasowanie. We wtorek mala zaczyna szkole wiec bede miala duzo czasu by w spokoju wszystko przygotowac. Brakuje mi juz tylko kilka drobiazgow po ktore pojade w tym tygodniu a gdzies za tydzien bede zamiawiala kuriera zeby przywiozl wozek z pl i kilka rzeczy ktore tam bratowa kupila. Takze wyglada na to ze jestem juz w miare ogranieta, pojutrze zaczynam 33 tydz i juz mialam spinke ze jeszcze niegotowe. Ja to wole niech polezy i najwyzej jak sie przykurzy umyc czy uprac niz pozniej biegac w ostatniej chwili, bo wtedy czlowiek nie mysli racjonalnie i albo nakupuje mase niepotrzebnych rzeczy, albo polowy pozapomina i jezdzi 10 razy i czesto bierze pierwsze lepsze grubo przeplacajac

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-09-04 17:39:33 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

paulaaak

Post #3 Ocena: 0

2011-09-04 20:14:46 (14 lat temu)

paulaaak

Kobieta

Z nami od: 12-08-2011

hm :) ja na począku też nie miałam wogóle apetytu, przysmaki które bardzo lubiałam nie smakowały mi, a teraz w 22 tygodniu mam taki apetyt do jedzenia że szok :)

Do góry stronyOffline

ewela119

Post #4 Ocena: 0

2011-09-04 20:46:39 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Ja to w ogole zorientowalam sie ze jestem w ciąży po tym ze nie moglam zjesc kebaba :-] Zawsze uwielbialam i kebeby i wszystko co jest pikantne, a tu raptem nie moglam zjesc, bylo za ostre i w ogole, mowie do mojego ze nie moge a ten oczy na mnie wytrzeszczyl i mowi "ty w ciąży jestes jak nic" nastepnego dnia wrocil z pracy z testem ciążowym i pogonil mnie do lazienki :-) Pozniej mialam zachcianki, najczesciej na kanapki z pasztetem i pomidorem albo ogorkiem, a teraz na musztarde, normalnie pochlaniam ogromne ilosci musztardy i zagryzam ciastami z czekolada albo nutella :-] Po poczatkowym okresie kiedy mialam mdlosci moj apetyt wrocil do normy i teraz nie narzekam :-) Zjadam porcje takiej wielkosci jak moj facet :-] No ale tak bylo zawsze w sumie :-) Ja uwielbiam jesc, chociaz wszyscy mi zawsze mowili ze ja chuda jak patyk jestem i pewnie nic nie jem. Jak szlismy do chinczyka to ludzie gapili sie na mnie z takim wyladowanym talerzem, a pozniej byli w jeszcze wiekszym szoku jak zjadalam wszystko i szlam po dokladke, bo ja tylko tak niepozornie wygladam :-]

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-09-04 21:01:55 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ewela119

Post #6 Ocena: 0

2011-09-04 21:35:37 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Niby nie wolno ale ja tam jadlam :-] Ja uwielbiam pasztet z kurczat Podlaski. Ogolnie to sie rozchodzi o wit A ktora jest w wątróbce a wątróbka w pasztecie, no ale nie przesadzajmy, ilez tam tej wąrtóbki w pasztecie, z tego co czytalam na opakowaniu to ok 4% a przeciez wątróbka tez nie zawiera 100% wit A wiec trzeba by go zjesc naprawde nie wiadomo ile zeby dziecku zaszkodzilo, tym bardziej ze przeciez wszystko co trafia do dzidzi jest jeszcze przepuszczane przez lożysko ktore pelni funkcje filtra. No ale kazdy robi jak uwaza...

Do góry stronyOffline

tajka

Post #7 Ocena: 0

2011-09-04 21:46:36 (14 lat temu)

tajka

Kobieta

Z nami od: 11-06-2007

Hej ciężarówki.Widzę że coraz więcej nas tutaj i bardzo mnie to cieszy :).
Jutro mam pierwszą wizytę u położnej.Zobaczymy co tam będzie ciekawego.Poza tym czuję się lepiej.Mdłości jakby złagodniały i ta ciągła senność też mi przeszła.
I ja też jem pasztet nie za dużo ale jak mam ochotę to zjem.W sumie to jem tak jak ty Iwonia małymi porcjami a częściej bo jak za dużo się najem to czuję się strasznie ociężała i potem mam wzdecia:(

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-09-05 07:21:37 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Andzia86

Post #9 Ocena: 0

2011-09-05 09:05:11 (14 lat temu)

Andzia86

Kobieta

Z nami od: 02-09-2011

To widzę ze nie jestem jedyna, do tej pory mogłam gotować cały dzień, smakowac, wymyślać coś nowego, a teraz na sama myśl o zrobieniu czegokolwiek normalnie mi sie odechciewa jedzenia... Nie wiem jak wam ale mnie strasznie denerwuje to osłabienie i ciagle zmęczenie... Już chce by było normlanie;) mówią ze to tylko w pierwszym try estrad tak jest a pózniej wszystko wraca do normy, to mi zostały jeszcze trzy tygodnie męczarniach...

Do góry stronyOffline

paulaaak

Post #10 Ocena: 0

2011-09-05 12:22:12 (14 lat temu)

paulaaak

Kobieta

Z nami od: 12-08-2011

powiem wam że bardzo mnie to dziwi, ale ja mam dużo więcej energii w sobie niż przed ciążą ;) praca, ciągle jakieś zakupy, porządki co chwile robie ;) tylko że śpie w nocy prawie 12 godzin z jedną przerwą na toalete :D :P

Do góry stronyOffline

Strona 32 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 31 | 32 | 33 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,